Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 8
miha74 spune:
Diana bine ai venit pe lume Kitzy - felicitari Te asteptam cu pozici muuuulte!
Ce de carucioare albastre - mav, maryb - Doamne ajuta pentru voi si cocoseii vostri!
mcrissa, irina - hai ca eu scot majoretele ca sa vedeti dublu fetelor!
delphinas - bine ai venit printre noi
lau-meli-
flavia- curaj draga noastra! Faceti ceva de Pasti? Va organizati si voi acolo? Aceasta atmosfera de aici ti se datoreaza si tie
Musette- cum a fost la eco?
alinushca -
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
maryb spune:
dragele mele, eu nu stiu cat voi mai apuca sa scriu astazi, asa ca vreau sa va urez si eu
PASTE FERICIT !!!
Sa fiti sanatoase si sa petreceti minunat alaturi de cei dragi.
pupici pentru toate
maryb 13+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
cristy74 spune:
Kitzy felicitari din tot sufletul pentru fetita grasuna. Sa se faca mare si frumoasa. Si tie refacere grabnica si mult laptic.
Alinushca felicitari pentru baietelul din burtica. Sa se faca mare si sanatos.
Maryb ma bucur pentru vestile bune despre bebe. Sa se faca mare si tu sa ai o sarcina usoara in continuare.
Danangie felicitari pentru bebe grasun. Ma bucur ca esti mai bine. Incearca sa nu te mai enervezi.
Miha74 am semnat si eu petitia, sper sa te ajute pe tine si pe toti cei care vor sa adopte un sufletel nevinovat.
Slimatei ma bucur ca esti mai bine. Vai ce mare e fata ta, are deja 4 lunisoare. Pai sa creasca mare in continuare si sa ne povestesti noile ispravi.
Flavia multumesc frumos ca te gandesti mereu la mine, imi pare rau pentru pitic ca –l doare urechiusa. Cum se mai simte?
Teo2rina am vazut pozele noi. Ce minunatie de copilas ai, cum statea el la baita, imi venea sa-l pup.
Blueeyes eu iau Elevit. Am luat inainte de a ramane gravida si iau toata sarcina. Daca ai lipsa de fier, trebuie sa iei si supliment de fier in perioada asta, ca acum acumuleaza bebelusul. Eu am fierul peste limita asa ca n-am mai luat supliment, doar Elevit.
Veronica bine ai venit, sa dea Dumnezeu sa treci cat mai repede pe listuta gravidutelor. Nu-mi vine sa cred cum ai pierdut sarcina la 6 luni si ca exista astfel de oameni pe lume. Ma bucur ca ai puterea sa privesti inainte si gandesti pozitiv.
Mav felicitari pentru baietel. Lasa ca e mai bine pentru copilasi ca sunt baietei amandoi, cand se fac mari se inteleg mai bine, decat daca ar fi fost baiat si fata. Sa fie sanatos si sa se faca mare in burtica.
Catty cat ma bucur ca ai finalizat adoptia. Acum fetita este a ta. Sa se faca mare, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Noi am fost abia ieri la doctor, si suntem bine, bambinuta mai sta cam 2 saptamani. Are 2,8 Kg. Sper sa treaca si ea de 3 Kg. pana la nastere.
Va pup pe toate si daca nu mai apuc sa intru va urez de pe acum PASTE FERICIT!!!.
A si inca ceva, daca se poate un numar de telefon pe PM de la una dintre voi. N-am nici un numar si n-am cum sa va anunt cand vine bambinuta.
Va pup,
Cristina 36+ viitoare mamica de
AMR 4 saptamani
Poze
monysorescu spune:
Maryb felicitari ptr baietelul tau. Ma bucur ca toate sunt pe unde trebuie si functionabile. Sarcina usoara in continuare.
Kitzy felicitari ptr bebe Diana sanatoasa si frumoasa. Diana bine ai venit pe lume. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa in continuare si norocoasa. Sa va bucurati de ea.
L5845 multumim ca ne-ai tinut la curent.
Delphinas offff ce rau imi pare. Nu imi vine sa cred ca exista astfel de oameni. Cum or putea sa faca asa ceva?
Mav felicitari ptr bebe sanatos. Imi inchipui ce fericit e Sebi ca o sa aiba un fratior.
Catty ce ma bucur ptr voi ca ati reusit sa finalizati adoptia. Felicitari. Sa va bucurati alaturi de fetitza voastra.
Cristy74 tin pumnii sa mai stea bebe inac 2 saptamani acolo unde e. Sigur trece de 3 kg
Eu una sunt in pregatiri ptr ca vin ai mei la noi de Pasti. Avand in vedere ca de diseara o sa am musafiri nu stiu daca o sa mai pot intra zilele astea asa ca va urez de pe acum Paste fericit, multa sanatate si distractie placuta.
Sarbatori fericite!
Va pup pe toate!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"
Pepsi spune:
jojo, da a luat 20 zile antibiotice de 2 tipuri diferite si tot nimic, mi-e frica ptr ca, complicatiile otitei sint meningita, sau inflamarea osului....sper sa nu ajungem acolo.cum e a ta micuta cu otita?
irina, nu avem de ales, nu merge fara antibiotic, ca cica complicatiile sint prea mari, facem si audiograma si sper sa nu-i fi afectat auzul.bafta atunci daca esti z25, pina nu e rosu e speranta.la multi ani de sf gheorghe daca am inteles bine. da face tratament si ptr candida cu o crema locala, deja e mult mai bine
laura, iti dau pe pm reteta, nu i-au dat nimic ptr stomacel, macar bine ca papa bine si suge la fel.da dezamagirea mea are legatura cu boala micutului, da imi revin eu, nu o fi prima data ca sint dezamagita.....
teo, asa e cu prietenii unii te mai si dezamagesc, da saracu acuma i-a dat orl-ul inca 14 zile in loc de 1 luna cit zicea celalat, are mult lichid in urechiuse.....of, saraca de tine, asta iti lipsea.spor la tratament, am vazut pozele, ce scump e cum ride in somn
mony, sarumina, speram sa scapam de otita asta, macar el e bine si vesel acuma, te pup si eu
mirelush, multumim de urari.stiam ca vit c nu se da la gravide, dar tre sa ma informez
cristina26, sarumina
cristina, mi-e tare dor de tine, cum esti draga mea?tot astept pozele, te pup
mcrissa, galerie in avans sa speriem pe cine NU trebuie sa vina!simt io ca dai o veste mare, somnul e clar un SEMN
musette, sint hormaonii de gravida!cum a fost la eco?vai imi aduc aminte cind am fost eu cu amindoi, toata viata tin minte, ca atunci am aflat la amindoi ce erau!si pe dominic atunci l=am vazut prima data!
vivela cu doi copii ai mai mult timp, ma bucur ca esti aici
michelle, imi era dor de mesajele albastre, de tine, poate mai intri pe aici
remalis, ma bucur tare ca te indrepti spre bine, asa e cu hormonii astia, si eu m-am depresat si la primu si la al doilea(la el mai putin ca nu prea mai aveam timp)
slimatei, pupici
lau, spor la pregatiri
brigita, sarumina, ma bucur ca te vad aici, ce fac printesele?
alinushca, da i-au dat 3 antibiotice diferite, sa vedem ce brinza facem acuma, lasa ca acuma o sa ma pricep eu la bebei cu otita si-ti dau sfaturi da mai bine sa NU iti dau sfaturi de genul asta
miha, nu mai facem nimic acuma de paste, ptr ca altfel dominic nu ar mai intelege de ce vine de 2 ori iepurasul, asa ca il tinem de catolici si atit, deci noi l=am avut, da ma bucur alaturi de voi si-mi miroase pina aici la bunatati. merci de cuvintele frumoase
mary, paste fericit si tie draga mea,
cristy, pai cum sa nu ma gindesc la tine, se poate?piticul e mai in forma dupa 2 doze de antibiotic, si tratamentul candidei pune si tu o poza cu tine gravi. ti-am dat pm cu nr meu de tel, inainte de el faci 001
idaira, paste fericit si tie draga mea, cum mai esti?
spor la pregatiri fetelor, miroase de la mine a bunatati
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
cristina26 spune:
Am intrat doar sa va doresc la toti Paste feriti alaturi de cei dragi, iar lui mrissa si irinei sa le aduca iepurasul bebelusi
Pepsi imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori.
Bine ai venit micuta Diana! Domnul sa iti dea noroc, sanatate si fericire.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
elenuta23 spune:
oferiti-ne un ou sau intrati si voi in jok www.iepurila.ro/user/puscas-elena-claudia/cont-nou" target="_blank">aici
Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos
musettepink spune:
Acum am venit acasa caci dupa eco am iesit cu tati in oras.
Bebe Luca e bine,avem dovada ca e beietel dar nu m-am dumirit inca cum sa o fac sa se vada.De indata ce aflu va arat si voua.E tare frumusel si agitat!!!!!!!Va multumesc ca v-ati gandit la noi!
Sarbatori fericite si numai bucurii tuturor!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
20+LUCA
Pepsi spune:
musette, felicitari ptr bebe luca sanatos
cristina merci mult
va doresc sa aveti parte de un paste fericit si linistit alaturi de cei dragi si sa fie unul special ptr cele care=l petreceti ptr prima data cu bebei, in formatie competa!
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David