Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 7
Ninia81 spune:
Kitzy, FELICITARI PT FETITA TA DIANA!SA AVETI O VIATA MINUNATA SI SENINA!
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.
mav spune:
Clar lucru ca azi a fost ziua vestilor bune!!!!!!
Felicitari Kitzy!!! Bine ai venit pe lume Diana!!! Sa fiti sanatoase amandoua si fericite!!!!!
...Io intrasem sa va zic... ca bb al nostru tot baiat este! Sebi este foarte incantat (noi, parintii... suntem putin de tot dezamagiti ca nu-i fetita... da' ma rog sanatos sa fie!)!
Totul arata super ok, toate masuratorile bune!
Partea draguta este ca intr-adevar l-am simtit miscandu-se! Este pozitionat acolo unde l-am simtit eu (acum mi s-a confirmat!)!
Va pup!
13+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
IreneCAM spune:
Kitzy, felicitari! Bine ai venit, micuta Diana!
Mav, felicitari pt baietel!
Sa va dau si eu o veste buna...Catty a noastra a finalizat ieri adoptia fetitei sale. Sper ca nu se va supara ca nu am asteptat sa va spuna ea, dar ma bucur atat de mult, incat trebuia sa va povestesc si voua:)!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Pepsi spune:
kitzy, lipsesc o zi si atunci nasti! bravo bebe diana, sa ai o viata minunata la fel cum esti tu, la mamica recuperarea rapida si multa sanatate
mary felicitari ptr putulica, bravo, sa va traiasca
mav, felicitari ptr baietel, bravo, lasa sa vezi ce frumos e cu doi baietii, adica e minunat! cum se joaca, cum comunica.....e tare frumos, eu, baieti am vrut primii doi
trebuie modificat in lista la carucioare, mai sint 3 baieti(alinushca, mav, mary)cine are timp,daca nu cind pot eu
liana, tin pumnii sa fie de bine
mirelush, eu am luat numai materna, si apoi pe primele 6 luni de alaptat exclusiv, la indicatia medicului
caty, te felicit si aici, bravo ptr micuta, am vazut si pozele sinteti o familie frumoasa
delphinas bine ai venit printre noi
mcrissa irina, facem galerii?
sint f obosita revin miine, nu am vesti bune cu david si otita lui,am fost ieri la medic toata ziua,azi la fel, e pe antibiotic din nou(abia ce a luat 20 zile...acuma inca 14,a facut infectie cu candida de la atita antibiotic......eu una sint terminata.....cit am tras=o si la dominic....... dar m-am bucurat tare mult ca pret de citeva pagini am regasit grupul unit de fete sufletiste care eram odata,cu ocazia galeriei ptr bebe diana, sa raminem tot asa imi doresc
va pup tare pe toate,sinteti minunate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
irinabobe spune:
Kitzy felicitari sa iti traiasca bebe Diana, sa iti aduca numai impliniri si sa aiba noroc!
Mav felicitari pt putza! Daca nu vrei putza da mie pe credit si eu cand raman gravi iti dau fetita merge asa?
delphinas bine ai venit si sper ca acest capitol sa iti poarte mult noroc.
Flavia imi pare tare rau pt dominic, acum face tratament si pt candida? stiu ca aici cand iei antibiotic mult iti dau preventiv ceva si pt candida. saracu stomacelu lui cred ca e varza. va pup si sper sa isi revina cat mai repede dintosu mic.
Catty felicitari!!!
Eu azi sunt z25 nu simt nimic de gravizeala, deci tare am impresia ca luna mai o petrec tot in lustra, dupa care ma paste un HSG sa vedem daca e ceva stricat pe acolo. Am zis ca fac test dupa mcrissa ca ea e z29 asa ca astept vesti bune.
va pup fetelor!
mcrissa spune:
Kitzy felicitari pentru printesa Diana!!!
sa fie sanatoasa, puternica si sa aiba noroc in viata!
Refacere rapida si mult laptic pentru bebic!
mav felicitari pentru baietel.io zic ca-i mai bine ca e tot baietel, se inteleg mai bine doi baieti intre ei, decat fata si baiat
irina eu testez maine, ca sa stiu si eu cum sta treaba.voi fi Z30.te astept cu testul si pe tine
Cristina, sigur in curand
musettepink spune:
Kitzy felicitari!!!!!!!!!
bebe Diana bine ai venit pe lume!!!!!!!!!!!!!!
Mav felicitari pt .E clar anul baietilor!!!!!!!sa fie sanatos si frumos!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
alinushca spune:
Kitzy ce veste minunata!!!!!! Ai vazut? Te-a ascultat Doamne-Doamne si ti-a adus-o pe lume pe micutza, si desigur, perfecta Diana! Mi s-a incalzit inima cu bucurie!
Diana bine ai venit!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
14+
brigita spune:
KITZY felicitari ptr. printesica!
MAV felicitari ptr. baietel! E bine oricum, sanatos sa fie!
PEPSI sanatate, sa treceti cu bine peste afurisita asta de otita.De candida scapati usor,ptr. refacerea florei intestinale primeste ceva?
CATTY felicitari ptr. printesa, sa aveti parte de multa fericire alaturi de ea.
Spor la prestatii pe lustra, sa dea DD sa auzim de cat mai multe teste pozitive, sarcini duse cu bine pana la sfarsit.
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
alinushca spune:
irina si mcrissa Doamne ajuta! E dragutz si pe lustra dar e frumos si cand te cobori de pe lustra si iese testul pozitiv! Mult succes!
Catty bravo!!!! Felicitari! Nu ma pricep insa. Asta inseamna ca aveti copilutza acasa ? Yuhuuu!! Ce de vesti bune!!!
IreneCAM multumim pentru vestea minunata!
mav Iti mai zic o data felicitari pentru baiet! Intr-adevar se pare ca este anul baietilor ca si pe la noi pe la odisee sunt la putere clar!
Pepsi intr-adevar este foarte trist ca dureaza atata si s-a mai procopsit si cu candida la varsta lui. Nu ar fi o idee sa fi schimbat tipul de antibiotic? Nu ma pricep la bebei O sa fim inca aici cand te intorci, fara indoiala!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
14+