Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 6
musettepink spune:
Brigita nu am nimic cu un carucior roz,chiar mi-ar surade ideea dupa bebe baietel dar acum mi-au zis ca e baiat si m-am obisnuit asa ,ii spun pe nume m-as simti ciudat sa-mi zica ca nu mai are cuc....
Cristina
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
slimatei spune:
fetelor imi pare rau ca nu reusesc sa va scriu ..
cand dau sa incep mereu intervine cate ceva dar si eu am inceput sa imi ocup timpul grozav caci vad ca pericolul inca sta la colt din pacate asa ca incerc sa astau cu un pas inaintea lui...
si cand zic ca am si eu un pic de timp se trezeste pitica si tot asa..nu mai reusesc ..
va pup imi lipsiti
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
L5845 spune:
Mesaj de la KITZY :
La ora 15.25 a venit pe lume Diana, 3500gr.,55 cm, nota 9, dupa un travaliu de 9 ore, dar cu cezariana. Sunt foarte bine si foarte fericita. Va multumesc mult pentru sustinere! O sa vin cu poze sa o vedeti cat e de perfecta.Pupici.
BINE AI VENIT PE LUME, MICUTO! SA CRESTI MARE, SANATOSA SI SA UMPLI DE BUCURIE VIATA PARINTILOR TAI! FELICITARI kitzy !!!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Vivela spune:
Bine ai venit pe lume, Diana, sa ai o viata minunata. Felicitari mami Kitzy!
Sunt convinsa ca bebelusa e perfecta . Te asteptam sa te pui pe picioare si asteptam pozici cu micuta.
Lau, multumim de veste .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
Delphinas spune:
multumesc tare mult de primire...
se pare ca la kitzy iepurasul va veni ceva mai devreme. sa dea DD sa ai o nastere usoara si un bb super sanatos.
fetelor vreau sa va spun ca trebuie sa fiu optimista caci daca nu, cum as putea sa fac 2 copii???? chiar daca au trecut 5 ani de la sarcina pierduta la 6 luni, durerea e inca acolo, nu trece definitiv, il plang si acum, pe toti ii plang, dar m-am ridicat pt viitorii copii.
danangie sarcina de la 6 luni am pierdut-o pt ca am fost batuta de ex. si mi-a dat cu picioarele in burta sa scape de bb ca nu cumva sa il leg de mine. oricum chiar si dupa atatia ani, durerea inca mai e.
poze
marynik spune:
FELICITARI KITZY PT PRINTESA
SA FIE SANATOASA SI SA AIBA PARTE DE MULT , MULT NOROC
VA DORESC TOT BINELE DIN LUME
O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe
danangie spune:
KITZY sa-ti traiasca minunata de printesa!! Vai ce emotii m-au luat!!! Abia astept sa vad poze. Refacere rapida si multa sanatate!!
mult asteptat
danangie spune:
DELPHINAS oohh imi cer scuze daca am redeschis o rana. Scuza-ma nu vroiam sa intru in detalii. Nici nu stiu ce sa spun. Multa forta si sper sa ni te alaturi cat de curand.
mult asteptat
Laura Ioana spune:
Felicitari, Kitzy Recuperare rapida!
Bine ai venit bb Diana cea perfecta! Sa fii sanatoasa si sa-ti fie viata frumoasa, usoara si plina de bucurii!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni