Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Haide, Kitzy!
Haide, Kitzy!
Haide, Kitzy!
Sa iti fie nasterea cat mai usoara si bebelina sanatoasa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Vivela spune:
Haide, Kitzy, haide, Kitzy
Asa m-a emotionat vestea ca draga de Kitzy naste, ca parca eu nasc. Stiu ca atunci, cat mi-am facut travaliul, am plans de emotie la fiecare tipat de bb venit pe lume (si au fost vreo 7-8 in ziua aia). Numai la al meu nu am plans deloc, eu credeam ca o sa plang de o sa-mi sara camasa de pe mine. E drept, am recuperat peste cateva zile .
Mirelush frumos nume ati ales pentru printisor. Iti doresc sa ai o sarcina frumoasa in continuare . Despre vitamine, mie mi-a zis dr sa iau elevit si tardyferon, cate una pe zi. Si sa continui cu acidul folic, ca nu strica. Dar le mai faceam uitate, iar in ultimele luni luam cand imi aduceam aminte (parca in ultimele 2 luni n-am mai luat deloc. Asa ma apucase o sila sa tot inghit pastile...). Si dr mi-a zis sa iau si cat alaptez, ca e necesar. Dar tot dupa mintea mea am facut si n-am luat nimic, lapticul a fost bun si indestulator, barosanul meu are acum, la aproape 8 luni vreo 9 kile jumate, iar mie analizele mi-au iesit ok.
Mcrissa, tin pumnii sa vezi dublu cat de curand .
Musette, , o sa fie bine la eco. Cred ca abia astepti sa-l vezi pe bb. Mie imi batea inima mai tare cu 2 zile inainte de fiecare eco .
Laura Thea e o frumoasa. Se vede ca te implineste .
Flavia si multa sanatate tie si alor tai. Hai, trebuie sa va bucurati de primavara .
Danangie, ma inscriu si eu la cozonac .
Scuze, fetelor, ca scriu pe apucate, nu stiu cum e la voi, dar la mine sigur ziua nu mai are 24 de ore, ca zau, nu apuc sa fac mai nimic. Flavia, draga, tu cum reusesti cu 2 puiuti?
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
maryb spune:
dragele mele, astazi am fost la dr iosup si o sa avem un
BAIETEL
Totul este in regula, organele de dimensiuni si aspect normal, placenta de gradul 1/2 si IR stanga marit. Bebe are 6.5 cm si este mai mare cu 2 zile.
va pup si va doresc numai bine tuturor.
maryb 12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Michelle81 spune:
Kitzy-am auzit de la cineva ca a sosit marele moment!am intrat sa iti doresc o nastere cat mai usoara,cat mai putine dureri si un bebik sanatos!!Nastere usoara si recuperare rapida!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
maryb spune:
naste kitzy ???
HAIDE KITZY
HAIDE KITZY
HAIDE KITZY
maryb 12+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
musettepink spune:
Kitzy nastere usora!!!!!!!
Laurici si pe micuta Thea!
Mcrissa tinem pumnii!!!!
Blueeyes frumoase nume!!!!!
Monysorescu
Danangie ,eu spal sambata,sambata se poate spala.Azi si maine nu!eco e la ora 18 deci probabil ca o sa intru pe seara sa raportez!
Vivela
Va multumesc mult pt sustinere,am emotii recunosc!!!!Si sper sa vin tot cu caruciorul albastru!Va pup si va imbratisez!
Maryb felicitari pt baietel!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+
brigita spune:
MARYB felicitari ptr. baietel! Anul acesta e avalansa de baieti.
MUSETTE-da caruciorul roz ce are? Ce vrei tu , da sanatos sa fie! Si nu inainte de16 sept.
KITZY nastere usoara,bb frumos, sanatos
Pup toate fetele, sa ma scuzati ca intru rar, dar chiar nu pot.
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
irinabobe spune:
Kitzy . hai kitzy odata ca iti zisei eu ca ciocnesti ouala cu dr. spune-i dianei ca daca nu iese mai repede si usor pierde cadoul de la iepuras.
Liana bafta multa sa fie cu noroc!! tin pumnii stransi stransi azi!
Musette si tie iti tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Maryb felicitari pt putza!!!
Va pup pe toate fetelor!
cristina26 spune:
Kitzy sa iti dea Domnul bebe sanatos. Felicitarile noastre!
Mirelus ce frumos nume ati ales voi. Vitaminele sunt bune sa le iei cat esti gravida, chiar si dupa. Eu acum cam "uit" (tot zic ca le iau mai tarziu, pana trece ziua) sa le iau, dar cand am fost gravida sau inainte nu am "uitat" sa le iau nici macar o zi.
Mcrissa, sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun.
Musette asteptam vesti bune de la eco.
Michelle bine ai venit pe la noi
Va pup dulce pe toate
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
remaliss spune:
Haide Kitzy
Sa-ti ajute Domnul sa scapi fara probleme!!
Maryb, felicitari pentru baietel!!
Liana, tinem pumnii stransi sa iasa FIV-ul!! Ne rugam sa ne dai vesti bune cat mai curand!!
Eu ma scald intr-o depresie mai...atenuata! Ma indrept inspre bine, sper!
Alina, o mamica fericita!!
Printesa nostra