Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

kitzy - FELICITARI pentru micutza Diana! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii!

Yubi- FELICITARI!!!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!

Pupici tuturor si o saptamana frumoasa!

myry 35+ Sara Denisa DPN 25.05.2008

Pozele mele

Mami si tati te asteapta

Mai e putin

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

yubi, ce veste minunata!!!!!!!felicitari din suflet, simteam eu ceva de te-am intrebat ce mai faci! bravo, sigur vei reusi, capul inainte si gindirea pozitiva!

dana, s-a mai incalzit da iar va ninge.....poate asta dupa ce am avut 22 C si mi-am plantat ceva plante in gradina..... cu otitele cica e si pe fond genetic, si tre sa ceasca ei sa li se mai incline trompa lui E.....acuma sint in cautare de info ptr colierele din alun si chihlimbar, am citit ca ar fi bune, i-as pune unul da mi-e o frica sa nu se sufoce, poate il pun doar ziua, imi iau si eu unul sa testez. am ris de numa la faza cu artificiile.....nu e de ris e de plins......asa ceva!

delphinas, esti o draguta, merci mult. i-am dat cu clotrimazol si e ok acuma cu candida.ma rog sa treaca odata.tu, cum mai esti?

slimatei, gata te simti mai bine daca te gindesti la bebe 2, bravo, puterea si forta e in noi.cu mincarea nu te grabi ca are timp o viata, daca e alaptat exclusiv nu are nevoie de alteceva pina la 6 luni, daca e mixt pe la 5(o luna e mult acuma) si mai ales daca impinge afara mincarea clar e semn ca nu e pregatita, trebuie sa stea in fundulet, sint mai multe criterii de luat in considerare

o saptamina buna sa aveti, va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Hristos a inviat!

Sper ca ati petrecut frumos. Eu n-am mai avut timp sa intru pe aici...
Va multumesc tuturor pentru felicitari si urari!
...Eu sunt la munca azi si maine... si-s obosita dupa ziua de ieri... cand am avut onoarea si bucuria imensa de a-l boteza pe bebe Serban!
Am febra musculara la maini... desi finutul nu e un grasan, dar l-am tinut mult in brate, de drag! E un frumos, si-n cuminte si e iubitelul meu mic!!!!
Am pus doar cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze, pt ca in biserica a fost extraordinar de aglomerat (au fost botezati 7 copii deodata!) si n-am reusit sa ne pozam mai mult...
Ma simt foarte fericita, implinita sufleteste, ca l-am botezat pe Serban!
Poate daca n-as fi pierdut sarcina aceea, anul trecut (bebele meu ar fi trebuit sa se nasca la aceeasi odisee cu Serban), n-as fi avut acum asa finut scump...
Am incredere ca DD ne da anumite incercari, ca sa ne intareasca! Si cred ca, de data asta, totul va fi ok cu bb din burtik!

Va pup! Tre' sa ma intorc la munca....

13+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

apar acum cu felicitarile de Pasti!
vineri seara mi-am dat seama ca am intrat in criza de timp, nu aveam bagajele facute, nu am avut timp sa dau pe la faramacie sa iau un test, nu am avut timp sa mai intru pe forum.asa ca azi sunt Z33, fara uratzi, fara test facut,cu dureri de burtica si cam atat.maine probabil voi testa sa vad daca a lasat iepurasul si la mine un ou in burtica.
prima parte a sarbatorilor a fost frumoasa, la parinti, a doua a fost groaznica, un cosmar la socriim-am intors plina de draci, de nervi, obosita, stresata.cu siguranta cand voi ramane insarcinata nu voi mai calca pe acolo, ca la cat de rau ma supara am toate sansele sa pierd sarcina.
o sa citesc acum sa vad ce s-a mai scris de vineri si revin

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by yubi

In sfarsit...v-am gasit
Va cautam sa va dau o veste buna
De Paste ,D-zeu mi-a dat un dar- sunt
Sunt tare fericita ,dar in acelasi timp ,imi este si teama. Dupa 3 sarcini pierdute ,cred ca a venit si timpul meu sa reusesc.
Stiu ca sunt fete ,care au trecut prin ce am trecut eu si au reusit - asa ca sunt optimista.
Un pt toate fetele.

http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Yubi ma bucur foarte tare pentru tine si in acelasi timp ma tem si eu. Sper ca ai un doctor bun, sper ca te documentezi pe net din scoartza in scoartza si ca faci tratament de sustinere deja ca sa ai cele mai bune sanse ca de data asta, cu voia Domnului, sa fie bine! Multe felicitari si tin pumnii foarte foarte foarte stransi!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Hristos a inviat!

Ce veste buna: Yubi - felicitari din toata inima, sa ai 9 luni usoare si frumoase!

mcrissa- offf, pai trebuia sa te duci sa te smti bine de Paste...trebuie sa stai linistita si cumintica, si te asteptam cu vestea cea buna.

irina- tu cum stai?

flavia- sanatate multa la pititci.

dana - toate natiile au "uscaturile" lor, dar ale noastre parca sunt mai ... cu mot.
Noi am fost in Moldova, si sa stii ca de inviere au inceput sa bubuie (stiti bombe dintr-acelea cu carbid facute din recipient de la spray)...cica asa e datina. Pe mine ma ingrozea, plus ca au stricat tot farmecul...

Gata m-am intors si eu din plimbare, drumul a fost foarte aglomerat si la dus si la intors, mi-am incarcat bateriile... si inca nu sunt gata ca eu am liber toata saptamana.

Va pup pe toate,
Miha

http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

yubi sincere felicitari draga de tine pt ousor. sa dea DD sa fie bine, sa ai o sarcina usoara si un bb la termen. si incearca sa te bucuri cat mai mult de ea, nu te mai gandi la altele.
multumesc de intrebare pepsi. sa zicem ca sunt mai bine, dar in prima zi de paste mi s-a intamplat un lucru neplacut pt mine. toti care ne sunau sa ne felicite de paste ma intrebau de mazarica, nestiind ca ea nu mai este. si a trebuit sa raspund cat am putut. si mi s-a facut un dor asa de mare de ea. toti ma felicitau pt mazarica iar eu le spuneam ca ea nu mai este. a fost aiurea de tot, dar a trebuit sa trec si peste asta. azi am mers sa imi refac analiza pt toxoplasma, dar bucurestiul nu lucreaza pana pe 5 mai, asa ca trebuie sa mai astept o saptamana. sper sa iasa bine de data asta la cat tratament am bagat in mine.
mav te inteleg perfect. eu sunt in aceeasi situatie dar cu ai mei, unde de altfel si stam pana vom reusi sa ne luam casuta noastra. cu soacra nu am treaba, merg in vizita, stau un pic si gata. nu am timp sa ma enervez. si ea oricum de cand am pierdut prima sarcina cu sotul meu e tare precauta ce spune. a vazut ea ca pun totul la suflet si ma aprind din orice, chiar daca e femeie de la tara. nu am ce sa ma fac cu ai mei. acum scriind aceste randuri imi amintesc de o replica a matusii din partea tatalui: in stresul in care esti tu ai sa avortezi inainte de a se naste bb. si asa a si fost.
miha74 sa stii ca asa e obiceiul in unele zone. se spune ca prin aceste bubuituri se alunga spiritele rele. in unele zone inca se pastreaza ca obicei de paste valaretul, care il intalnim frecvent in seara de anul nou. e acel alai de alaiuri cu capra, urs, jieni si tot ce se mai parctica in seara de anul nou. dar gestul romanilor nostri din italia nu are scuza. rusine lor.
o zi cat mai buna va doresc. pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Hristos a inviat!
Bine ai venit pe lumea Diana!
Eu am fost pe fuga zilele astea si nu prea am timp,dar de maine intram in normal,am citit din urma,dar nu tot.Va pup!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc mult pt. felicitari si pt. incurajari http://bd.lilypie.com/jQ3fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mcrissa Doamne ajuta sa nu vina 9 luni! Te asteptam maine cu vestile, oricare ar fi ele!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput