Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Buna fetelor. Hristos a inviat!
Yubi felicitari sa fie cu noroc!
Flavia ce face dintosu e mai bine? ma bucur ca i-ati dat in cap candidei acum mai ramane sa scapati de otita.
Miha. eu am facut test in z27 , rezultat negativ. asa ca de paste nu am mai dat banii pe miel ci l-am mancat pe iepuroi la cuptor, ca mari sperante imi facusem. ma gandeam ca din 5 foliculi , posibila ovulatie multipla macar cu un gica sa ma aleg si eu, dar nu a fost nici luna asta cu noroc. acu astept cm-ul care ar cam trebui sa apara maine pe inserat, ca e tare rusinos si apare numa seara. deci mai am o luna de probe dupa care bag hsg si mi-e o groazaaa! deja am inceput sa ma uit care sunt preturile la fiv, ca la ce noroc am sigur sunt trompele bulite sau mai stiu eu ce dracie descopera.
slimatei ma bucur ca ti-ai mai revenit. tine-o tot asa si sa vii cu pregatiri de bebe 2.
mav felicitari sa iti traiasca finutul! nu mi-ai zis cum ramane facem schimb imi dai mie bebe putza si iti fac eu fetita?
va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

yubi ,felicitari
cu siguranta va fi bine de data asta !!!

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

yubi, te felicit si eu si iti tin pumnii stransi! De data asta sa gandesti pozitiv si va fi bine!

Irina, iti multumesc din suflet ca ai puterea sa te bucuri de bucuria mea, desi pt tine a mai trecut inca o luna... cu dezamagire! Incepusem sa cred ca mesajul meu este invizibil... si chiar ma gandeam sa-l sterg...
Cat despre baiat, normal ca nu dau vrabia din mana mea pe cioara de pe gard... Sanatos sa fie, e tot ce-mi pot dori in privinta lui!
Iar pt tine, sa rasara cat mai curand soarele (cu putza sau pasarica, chiar nu conteaza, nu?!)!

mcrissa, iar ne tii in suspans.... Vazui ca deja s-a deschis odiseea de ian-feb....

DelphinaS cred ca ai vrut sa i te adresei mcrissei, nu mie...

13+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

irinabobe imi pare rau pentru testul negativ. dar atitudinea ta pozitiva este cea mai importanta in lupta asta cu ... timpul pana la urma. Vei fi mamica. Nu incape indoiala. Daca va trebui sa treci si prin HSG inainte sau cine stie ce alta procedura specifica (pana sa vina vorba in vreun fel de FIV), vei trece cu bine si peste astea. Este foarte important ca vrei sa cauti mai in detaliu si ca ai un medic bun care sa faca asta. Lucrurile sunt asa cum sunt, si sa le infruntam direct si repede e cel mai safe. Nu stiu daca te incurajeaza cu ceva vorbele astea ale mele. Poate nici nu ai asa multa nevoie de incurajari ca esti o fata foarte puternica oricum

Mav foarte frumoase pozele !!! Nu am ignorat mesajul tau! [:P]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mav me iarta-ma te rog. am ghesit. am incurcat borcanele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Hristos a Inviat!

yubi Felicitari pentru samburel! Sa-ti dea DD noroc de sarcina usoara si sanatos tun si papacios!

ca in perioada asta am intrat extrem de rar, dar suntem acasa, nu in Bucuresti si nu ne vedem capul de treaba, mai ales si cu sarbatorile si cu toate.

Am primit un mesaj azi de la kitzy:

"Maine ma lasa acasa.Sunt obosita dar e frumos, cand vad ce fetita am. Cum am timp, pun si poze.Va pup si va multumesc pentru tot".

Eu de sambata reincep Duphastonul, sunt curioasa cum va fii la monitorizarile de luna viitoare,ca luna asta, nu am avut cum.
Va si va pe toate, toate si inca o data pentru absenta.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Yubi felicitari pentru samburel!sa fie intr-un ceas bun si sa ai 9 luni minunate!
irinabobe tare mi-ai facut pofta de iepure la cuptor.acum o sa umblu nauca prin magazine sa caut iepure.poate din cei 5 foliculi unul s-a spart mai tarziu si mai are timp sa se sparga
mav tare frumos finutul tau!mi-au placut pozele, dar nu l-am zarit pe Sebi acolo.unde era el?cat despre odisee...tare mult as vrea eu sa ma duc acolo, dar nu simt ca ar fi bebe nici luna asta.sunt cam agitata, imi vine sa plang, cred ca-mi va veni maine
alinushca ce te-ai albastrit.abia te-am zarit, eram obisnuita cu galben, dar vad ca acum te asortezi cu caruciorul
lau bafta la monitorizari!acum ca vine vremea buna, creste moralul si sigur vei reusi!

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pepsi pup eu strugureii mici sa treaca fara raceli si peste zapada asta.
miha74 trebuia sa fie bine de sarbatori, dar din pacate sarbatorile sunt un cosmar pentru mine.am fost atat de suparata incat am uitat eu si sa fac test si sunt Z33.ce se mai intampla cu legea adoptiei?ca probabil ma voi indrepta si eu catre adoptie.
delphinas imi pare rau ca nu te intelegi cu ai tai, inteleg ca iti este greu
jojo, c.myry,cristina26, liana

Cristina, sigur in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irina, imi pare tare rau da poate totusi s-a agatat ceva acolo.mama lui de iepure, asa-i trebuie

mcrissa, imi pare tare rau ca te-ai enervat in loc sa petreci frumos....hai tin pumnii la test, ca la tine somnul + pofta de iepure....sa fie un semn?

mav, de ce sa-ti stergi mesajul? nu am prea inteles, nici mie nu-mi raspunde toata lumea cind pun poze, etc dar ptr asta nu-mi sterg mesajele.....am vazut pozele, e asa de scump ala micu!sa va traiasca finutul

delphinas, imi pare rau ca ai trecut prin momentul de a anunta pe toata lumea ca nu mai e mazarica, dar face parte si asta din terapie

lau, bafta la monitorizari cind le vei face ce ma bucur de vestile de la kitzy

daca apuc am s=o mut pe kitzy la mamici

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc din suflet pt. felicitari ,fetelor, sunteti foarte dragute Am reusit sa dau la telefon de doctorita mea si mi-a zis ca iau acid folic si Utrogestan -2/zi (dimineata si seara).La ecograf merg in jur de 15 mai.Ma duc sa-mi pun un Utrogestan si ma bag in pat.Va http://bd.lilypie.com/jSXjp3.png4

Mergi la inceput