Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 14
Vivela spune:
Michelle, ma bucur foarte mult pentru tine . Uite ca Dumnezeu are grija de tine si ti-a trimis in prejma Pastelui cel mai frumos dar. O sa fie bine de data asta , acum ai toate motivele sa gandesti pozitiv. Bafta multa, sarcina usoara si un bebic perfect sa ai!
yubi, felicitari si tie pt burtica, sa ai o sarcina usoara si un bebelas sanatos si frumos la sfarsitul celor 9 luni.
Mirelush, , vai, mi-ai adus aminte cat cam patimit si eu cu picioarele umflate. Cred ca a fost cel mai nesuferit simptom, m-a tinut aproape toata sarcina. Plus ca eram obligata sa stau la calculator - deci pe scaun - cate cca 10 ore pe zi (e cea mai nerecomandata postura). Bebelasul sa fie sanatos, ca in rest, le suportam noi pe toate 9 luni!
Alinushca, si mie imi crescusera sanii f mult in sarcina - eu ma simteam atunci f sexi , mai ales ca in primele luni nici nu mi se vedea burta (doar ce era de mine ). Dar mama natura m-a ajutat si nu am facut nici macar o vergetura, nici pe sani, nici pe burta. Si nici nu m-am dat cu nimic - imi luasem ulei pt bb Jhonson, m-am dat o data dar m-am iritat groaznic - si aia mi-a fost tot masajul. De unde se vede ca important e "materialul clientului" - daca e sa faci vergeturi, poti sa dai cu 'jdemii de creme mai ieftine sau mai scumpe, ca tot faci. Iar daca pielea e "buna", nu de la creme se face asa.
Oricum, recomand si eu sutien bun, sau si mai bine, o bustiera (daca nu suporti sutienul noaptea). Eu din perioada sarcinii nu m-am despartit pana acum de bustiera (pe care o port in loc de sutien) si eu cred ca ma ajuta sa nu mi se lase sanii (inca alaptez si uneori se mai betoneaza).
Irina, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. Capul sus, din cate mi-am dat eu seama esti o fata puternica si nu te vei lasa pana nu vei reusi .
Fetelor , vreau si eu pe listuta, cu bb David (02.09.2007).
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
L5845 spune:
Michelle
DOAMNE AJUTA!!!
SA AI PARTE DE O SARCINA CAT MAI USOARA SI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN !!! ASTA DA VESTE BUNA, IN SFARSIT AI REUSIT!!!
Va si va pe toate!
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
Pepsi spune:
michelle, draga mea, asta da veste,da-mi voie sa te felicit aici!deci, eu una nu am cuvinte sa-ti zic cit de mult si de tare ma bucur ca TU MIHAELA L AI REUSITTTTTTTT, sa ai o sarcina cit mai usoara si de data asta SIGUR, ma auzi SIGUR il vei tine pe bebe in brate(ei da e un el stiu eu sigur), bravo asa de tare ma bucur de cind astept asa o veste. vrei sa te trec in lista(adica de cind astept asta?)
ploua cu bebei, vad ca iepuroiu si-a facut totusi putin treaba mcrissa ce faci cu testul?
mirelush, chiar ma gindeam ce mai faci, banuiam eu ca e de la zilele astea libere!
alinushca, merci mult de urari, uite chiar ca uitam daca nu ma felicitai tu ca miine e ziua cu pricina, m-am cam ciondanit cu sotul in seara asta, .....da nu scapa el de cadou, ptr mine bineinteles
vivela am sa te trec in lista si pe kitzy
deci poftiti la bunatati, gravidele aveti portie dubla
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mcrissa spune:
Michelle felicitari!Sa fie intr-un ceas bun si peste 8 luni sa-l ti in brate pe micut perfect sanataos!Doamne ajuta
Eu am sarbatorit 1Mai cu Z1
Cristina, sigur in curand
miha74 spune:
Michelle - felicitari! Ce veste buna! Doamne ajuta in continuare. Tu esti un alt exemplu ca se poate.
Mcrissa, irina-
flavia- bafta la interviu si sa ne aduci vesti bune. La mai multi, multi ani impreuna si fericiti!
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alinushca spune:
Michelle Felicitari pentru testul/-ele pozitiv/-e!! Un lucru minunat s-a intamplat in viata ta! Sanatate multa si bebe la termen!
mcrissa cum adica de 1 Mai?? Dar rusii astia nu stiu ca pe 1 Mai nu se lucreaza!? Acu tre sa intre in recuperari si luna viitoare sa stea la ei acasa musai sa-si spele pacatele!
Flavia daca nu are destule idei de cadou pentru tine zi-i ca au fetele de pe forum cateva... uite eu spre exemplu ma gandeam cum ar fi o calatorie mica prin America de Sud... Bolivia, Peru.... (fara copii) Sa aveti o zi frumoasa. Noi suntem impreuna doar de 3 ani si ceva dar inca ne bucuram foarte tare de zilele de aniversare.
Vivela fericito! Am tot citit pe forum ca nu au nici un efect cremele cu pricina. Eu vreau doar sa stiu ca ajut pielea sa nu crape de tot ca prezenta vergeturilor nu ma deranjeaza. Mereu am fost mai baietzoasa si nu mi-a pasat de chestii gen vergeturi, celulita, kg in plus, etc. Daca e cum zici tu, ca semanam cu mamele, probabil ca nu o sa fie devastator rezultatul final al vergeturilor ca eu nu am observat sa aiba.
Mirelush Adevarat a inviat!! Cum te simti? Ce mai faci? Cand mergi la dr? Iosup mi-a zis ceva ce IR marit pe uterina stanga si tre sa ajung pe la Tutu sa imi zica daca sa fac ceva. Tu ai avut asa ceva?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
14+
c.myry spune:
Buna fetelor,
Michelle- FELICITARI! Ma bucur f. mult pentru tine. Dumnezeu a auzit ruga de Sfintele sarbatori si ti-a luminat casa! Sa ai grija de tine si de bebe. Sarcina usoara si fara probleme!
Alinushca- pt vergeturi eu am folosit alternativ, cam 3 ori pe zi, crema de la Sanosan, cele de la Mustela pt sani si vergeturi si din plin, seara dupa dus, ulei de migdale dulci presate la rece. Acesta mi l-a adus cineva din Italia, de la o farmacie de acolo. Se gaseste si la noi, dar in sticlute mici, in farmacii, de la firma Aboca. Uleiul de migdale contine si vit A, dar cum migdalele nu sunt interzise sa le mancam, cred ca nici uleiul nu face asa rau.
Si la 16 kg puse, doar bustiera pe timpul zilei, nu am nici o vergetura. Bine, cred ca depinde si de elasticitatea pielii, insa cred ca si cremele au ajutat la ceva. Pupici!
Astazi mergem la control sa vedem bubulina si sa vorbim de nastere. Cred ca eu sunt urmatoarea
Sper sa ne arate fata. Sunt un pic . Auzisem ca in ultimele luni pui mai multe kg, dar eu nu am pus in luna 8 decat 1/2 kg. E normal? Si mananc destul. Sper sa fie in regula bebelina.
Va tin la curent dupa control. Pupici
myry 36+ Sara Denisa DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
slimatei spune:
buna dimineata si iertare ca nu am mai putut intra...
dar iubita mea fiica trece print-o perioada ... nustiu ce are dar o simt ca ma vrea alaturi mereu si mai nou , mai toata ziua stau cu tzatza in guritza la ea... e maraita tare ori ii dau dintisorii ori vrea doar sa ma simta paroape nustiu ce e... oricum suntem bine sanatoase... face rostogoliri la greu ..nici ea nu stie cum vrea sa stea uneori..se intoarc pe burta nu-i convine ..nici spate nici pe burta ... rade mai mereu ... si ii trebuie putina atentie ca sa o faca..dar in ultima vreme a si inceput sa planga..ea care nu plangea niciodata... special daca o ia cineva in brate...
ma gandesc ca s'o fi salbaticit decand cu vreme asta (ploaie,printre care si perioada mea...)am stat in casa mai mereu..nu prea a mai vazut lume si animatie in jurul sau decat pe noi si din fata zambitoare si sociabila ce aveam, acum e o maraita si daca da sa o ia cineva in brate tipa de mama focului si plange...da' poate-i trece..eu incerc sa o reobisnuiesc. in fine cam atat despre noi...
dar cel mai mult cand am intrat am vazut marea veste
felicitari michelle ..sincer ma bucur din tot sufletul si vrea sa-ti spun ca eu am incercat mereu sa-ti fiu alaturi din umbra asa
Dumnezeu sa-ti ajute sa ai o sarcina usoara si sa mergi mai departe linistita si optimista..te pup
va pup pe toate si va doresc numai bine!si scuzati ca nu ma pot lungi as mai fi vrut sa spun mai multe dar se trezeste puisorul si as vrea sa mai fac cate ceva prin casa ..caci in ultima vreme nu mai apuc sa fac mai nimic...
Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
Nasterea unei stele...numita Stefania!
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Michelle, felicitari inca o data!Ma bucur enorm pentru tine!
Vivela, ai avut picioarele umflate mai toata sarcina?Si eu imi faceam griji ca de ce de la 5 luni au inceput sa se umfle?Bine,eu am avut si probleme la sarcina trecuta si stiu ca daca se umfla prea rau sunt semn de preeclampsie si de asta stau cu ochii pe ele.Am observat ca daca stau mai mult in pat sunt ok.
pentru David!
Flavia, am lipsit zilele astea pentru ca am fost plecati din Bucuresti dar acum ne-am intors!
Felicitari pentru aniversarea celor 15 ani! Multi ani fericiti impreuna,lipsiti de griji si probleme alaturi de copilasii vostri!
Mcrissa,Irina, imi pare rau ca au venit din nou uratzii! Stiu ce inseamna sa fii dezamagita luna de luna dar se va intampla si minunea cat de curand,veti vedea!
Alinushca, pana acum nu am avut probleme cu IR-urile dar astept sa merg din nou la eco la medicul meu sa vedem cum mai stam.Cred ca ajung saptamana viitoare.De acum incolo ar trebui sa fiu mai atent monitorizata.
C.myry, bafta la eco!Nu-ti face griji in privinta kg,fiecare bebe este diferit si are ritmul lui de crestere.
Chiar daca este mai micuta important este sa fie sanatoasa ca va creste ea!
Va !
Mirela 25w
Our little Miracle!
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Irina, Mcrissa imi pare rau de Z1.
Michelle felicitari ptr cele II liniute. Se pare ca ai avut un super iepuras. Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Noi am fost ieri la padure si a fost super. Vreme frumoasa, aer curat, gratarel insa am ajuns acasa franta de oboseala. Si azi dimineata am dormit ca niciodata pana la 9 (nici dupa revelion nu dorm atat).
O zi buna fetelor! Va pupacesc pe toate! (nu va nominalizez ca neuronu meu doarme si poate uit pe vreuna)
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1"