Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 13
IreneCAM spune:
Alinushule, poti incerca creme pt vergeturi, din acelea permise in timpul sarcinii...eu imi luasem Dr.Aslan, dar nu am folosit, pt ca acasa am vazut ca avea vit.A si E (eram speriata de bombe si am renuntat la crema). Am folosit apoi crema pt bebelusi de la Sanosan si ulei pt bebe Johnson, asta din urma mi s-a parut bunicel, daca suporti sa fii putin unsuroasapana se absoarbe. Pt sani, cred ca e indicat sa aiba mereu sustinere, chiar si prin casa...e incomod sa porti mereu sutien, dar ajuta (cel putin la mine a functionat, si trecusem de la cupa B la D in 2-3 luni).
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
irinabobe spune:
Alinuhca si eu stiu tot de cremele antivergeturi. vezi ca sunt speciale pt sani pt gravide. mie mi-a trimis cand eram gravi cumnata-mea una de la Palmers care am inteles ca e foarte buna. acum am vazut ca a aparut si la noi chiar si in hipermarketuri.
Flavia pacat ca incepi serviciul. cred ca o sa fie tare greu pana te acomodezi si tu si dintosii. tin pumnii pt interviu!
Eu azi sunt z1 asa ca sunt in butoi, dar asta e, trece si asta.
va pup pe toate fetelor!
Pepsi spune:
alinushca, inainte sa-l am pe dominic nu prea purtam sutien, nu eram obisnuita da deloc, si in sarcina la fel am facut, nu prea am purtat, abia spre sfirsit , cum spunea irene e f important sustinerea buna cu un sutien adaptat, cremele sint cam apa de ploaie, ptr ca am folosit din cele mai bune si sofisticate de cind am aflat ca sint gravida.....si am avut f multe vergeturi, pe care le am inca, ptr ca in sarcina cu david f putine am facut, dar stii ceva imi zic ca sint urma ca am avut pe bebici in burta, si sint mindra de ele, desi burta mea arata ca o harta rutiera
irina, imi pare tare rau de z1, speram tare mult luna asta sa ne dai vestea cea mare! capul sus, esti o luptatoare si nu te lasi.merci ca-mi tii pumnii, beau cafeaua si ma pregatesc sa plec, mi-am facut unghiile ieri dominic zicea ca mami te-ai lovit ce ai la unghii?ma duc sa vad cu ce ma imbrac si apoi fug la interviu, dureaza 4 ore, e in centru, deci merg cam 35 km dus.
mcrissa, a lasat iepurasul ceva?
irene, ce mai faci, cum esti?
o zi buna la toata lumea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
alinushca spune:
Pai nu ma deranjeaza ca fac vergeturi. Si de la pubertate am ramas cu multe si pe sani si pe coaste si pe nas . Vergeturi simple de culoarea pielii. Dar cand le vad pe astea asa de rosii ma apuca mancarimile si senzatiile ciudate. Vreau sa ii frec cu ceva doar pentru confortul meu. Mi-am cumparat azi un sutien nou. Am sarit de la 80B la 95C... asa ca saracii sani nici nu ma mira ca arata asa rau.
Ninia Sa stii ca am o prietena care e gravida si in iunie are nunta. Si nici nu s-a stresat sa isi schimbe rochia ca stia ca nu o sa aiba probeleme pana atunci. Stiu pe de cealalta parte ca planurile legate de copii nu sunt asa de usor de facut. Dar stii cum se zice, voi faceti tot ce puteti si restul are grija Dumnezeu si da ca sa fie bine. Imi pare bine sa te citesc pe aici!!
mcrissa noi te asteptam pe aici, frumoasa, vesela si optimista!
irina vrei sa spui butoiul Lianei, nu? Nu celalalt butoi!
Pepsi cu sanatate, fericire si intelegere deplina pana la nunta de argint, de aur, de platina!
Delphinas chiar ca buna intrebarea pe care ti-a adresat-o acel preot si poti fi sigura ca nu vorbea doar sa se afle in treaba. Preotii nu prea fac asa ceva (ma refer la astia seriosi).
Va pup!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
14+
Michelle81 spune:
Dupa atatea luni grele pline de dezamagire,dupa atatea lacrimi a venit si ziua cand am ajuns sa vad testul POZITIV mult visat!Da fetelor am facut un test si e pozitiv clar!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
blueeyes2003 spune:
Hristos a Inviat!
Michelle, ce veste minunata!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau!Doamne,ce mult ma bucur pentru tine!!! Sa iti ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si un copilas sanatos!!! O sa fie bine de data asta,ai sa vezi!
Ai grija de tine si de bebe!
Fetelor,va pe toate!Acum am venit de la padure si fug in pat ca am picioarele umflate.Am intrat sa vad ce mai faceti.De maine incerc sa fiu mai activa!
O seara placuta!
Mirela 24w
Our little Miracle!
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Dupa atatea luni grele pline de dezamagire,dupa atatea lacrimi a venit si ziua cand am ajuns sa vad testul POZITIV mult visat!Da fetelor am facut un test si e pozitiv clar!
Va citesc demult fetelor, va admir dar acum nu pot sa ma abtin sa nu postez.
Sa fie intr un ceas bun Michelle! Sarcina usoara!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ninia81 spune:
Michelle, FELICITARI DRAGA MEA!!!AI REUSIT!DUMNEZEU A AVUT GRIJA SI DE TINE!PLANG DE BUCURIE!
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.
Michelle81 spune:
Corinadana-nu te cunosc si cu atat mai deosebit mi se pare gestul tau sa intrii sa ma feliciti in aceasta zi minunata pentru mine.Iti multumesc frumos!!
Ninia81,Bluueyes-multumesc fetelor!!
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Nu am net, scriu de la cumnata. Asta ptr vreo 2 saptamani.
MICHELLE mi s-a facut pielea de gaina. Nici nu-ti poti imagina cat am asteptat eu aceasta zi. Nu vreau sa par exagerata. Dar ma bucur enorm!!!! Enorm de mult!!! Iti doresc o sarcina usoara ca un fulg, sa ai un bb sanatos si mancacios. D-ne ajuta!!! Nici nu-mi vine sa cred! Felicitari! Sf. stelian a auzit rugaciunile.
YUBI felicitari si tie! Sa fie intr-un ceas bun si ai sa vezi ca D-zeu e mare si trebuie sa te ajute!
mult asteptat