Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri 3
Raspunsuri - Pagina 15
cristi_2003 spune:
felicitari michelle - iti doresc sa fie totul bine 9 luni si la sfarsit sa tii in brate bebeul tau sanatos si frumos si sa ai doar bucurii impreuna cu el
si te asteptam la odiseea de ianuarie - februarie 2009.
4+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
IreneCAM spune:
Michelle, ma bucur foarte-foarte-foarte mult!Uraaaaaaa!!!!!Sa-ti fie bine si gagalicea sa creasca mare si sanatoasa in burtica, ca o asteapta o multime de "matusici" de pe forum sa o admire in poze peste 9 luni:)!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Laura Ioana spune:
Doamne, Michelle mi-au dat lacrimile! Felicitari, din toata inima! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara, fara neplaceri si un bebelus sanatos la sfarsitul celor 40 de saptamani! Doamne, cat ma bucur, nu ai idee!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
szivarvany spune:
Michelle, iti scriu si aici, felicitari din suflet !
Sa ai sarcina usoara si un bb sanatos peste 40 de saptamani !
Doamne ajuta !
Asteptam vestile bune in continuare !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
chris27 spune:
Felicitari Michelle!...Multa sanatate tie si puiutului din burtica!De cand asteptam vestea asta!!!!Ma bucur mult de tot pt voi!!!!!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
robertha spune:
Buna,
Sunt noua pe acest forum. Nu pot decat sa le felicit pe cele care sunt deja si cele care vor deveni "mamici de ingeri". Din pacate ingerasii mei (2 la numar) nici macar nu au vrut sa ma cunoasca; m-au parasit inainte de a putea sa facem ceva in privinta asta. Mi-am dorit atat de mult ca un sufletel mic sa apara in vietile noastre; se pare insa ca Dumnezeu a hotarat altfel. Nu am stat cu mainile in san, am incercat sa facem tot ce am putut ca sa ne vedem visul cu ochii. Voi cele care treceti prin situatii asemanatoare stiti cat de mult inseamna un semn, un sfat de la cei din jur. Mai ales cand vedeti ca sotii vostri se uita cu jind dupa copii prietenilor si rudelor. Va ganditi vreodata ca poate odata cu asta se poate destrama si relatia pe care o aveti cu cel de langa tine? Indiferent de cata atentie primesti de la el, indiferent cat te feresti sa nu iti vada ochii plansi, indiferent de cat de mult este langa tine trup si suflet.
Va pup. Aveti grija de voi si de ingerasii vostri (cele care aveti..)
jojo_miha spune:
Michelle felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nu am cuvinte sa-mi exprim bucuria.Iti doresc o sarcina usoara ca un fulg!Ai grija de tine si de samburelul mic si nu te mai enerva,nu te mai certa cu nimeni pe forum ,era o gluma.
AI REUSIT!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
c.myry spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors de la eco. Bebelina e in grafic. Are 2.500 g. A stat si la draga de ea, dar mai putin. In rest totul e bine. Ne mai ducem la control peste 2 sapt. pe 15 mai. Sper sa astepte bebelina pina atunci.
Va pe toate si va doresc numai bine.
myry 36+ Sara Denisa DPN 25.05.2008
Pozele mele
Mami si tati te asteapta
Mai e putin
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
musettepink spune:
Michelle felicitari!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!!!!!!!!!!
Cmyry felicitari pt bebelina in grafic,ne pregatim de galerie!!!!!!!!!!!
Mcrissa imi pare rau pt ziua 1 dar poate e pt ultima data!!!!!!!!Tin pumnii!
Irina imi pare rau si la tine pt ziua 1,tinem pumnii pt luna viitoare!
Pepsi pt cei mici!
Laura pupici pt frumusete de fetita!
Blueeyes succes la control,te astept cu vesti bune!
Va pup pe toate!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
21+LUCA
Vivela spune:
Flavia , multa sanatate alor tai si in special Davidutului mic. Nesuferita rau otita asta , am avut si eu cand eram mica. Sper ca David sa scape cu auzul neafectat. Eu din pacate nu prea mai aud cu urechea respectiva, dar asta din cauza ca nu mi-a fost tratata corespunzator. Dr mea le-a dat parintilor mei sa-mi puna in ureche apa oxigenata (pt dezinfectare) si atat. Din fericire, mi-a trecut fara alte complicatii cu un tratament naturist, dar era prea tarziu ca sa mai salvez auzul . Tratamentul naturist l-am facut cu planta numita popular www.egradini.ro/forum/viewtopic.php?t=844" target="_blank">urechelnita , dupa 2 aplicari (nu exagerez deloc) nu am mai avut nicio problema multi ani. Am ramas totusi cu o sensibilitate, la frig uneori revine, dar asta e... Daca parintii mei aflau de acest tratament, poate ca acum era alta situatia. Si nu a fost o coincidenta, fetita unor colegi de serviciu ai parintilor mei a scapat si ea f rapid de otita, tot cu planta asta.
Eu zic ca daca o gasesti, poti incerca, fara sa intrerupi antibioticul bineinteles (desi atatea antibiotice nu suna deloc bine ).
Multa sanatate!
si multumesc ca m-ai trecut pe listuta.
Mirelush, da, de pe la 3-4 luni au inceput sa mi se umfle picioarele, eram disperata a nu mai aveam cu ce ma incalta si ma dureau destul de rau. Dar dr meu mi-a zis ca e normal si ca nu e cazul sa ma impacientez daca tensiunea e mica (am avut mereu in sarcina cam 11 cu 5,5, desi inainte de a ramane gravi era in jur de 12 cu 6).
Da, stiu ca tu ai avut probleme in sarcina trecuta, dar asta nu inseamna ca o sa se repete povestea. Las-o mai usor cu efortul, odihneste-te cat poti de mult si o sa fie bine! Odihneaste-te acum ca dupa ce nasti, adio somn!
Myry, bravo pentru bebelina in grafic! Mai ai asa putin si o sa-ti tii minunea in brate . sa mai stea Sara in burtica ... doar pana la 40 de sapt si gata! Frumos nume ati ales .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!