Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 23
Gabri spune:
Buna, burtici
Doamne, da' mult mai scrieti ![]()
mai primiti o burtica? De ce asa tarziu? pentru ca nu ne-a venit sa credem vreo 16 saptamani

Am o minune de fetita de 4 ani, dupa care am tot incercat sa-i mai aducem un fratior sau surioara, si uite ca acum Dumnezeu ne-a dat inca o minune in burtica. de cand i-am spus si ei (sambata) ma pupa mereu si ma intreaba ce face bebe acolo in burtica 
vad ca si voi sunteti in diverse stadii de ingrijorare cu TT. si mie mi-a iesit pozitiv pentru defect de tub neural si astept cu sufletul la gura urmatoarea echografie, la dr Iosup, ca toata lumea pe aici.
de nascut voi naste cu dr Tutunaru, dpn. 06.10.2008. Cum fac sa ma inscriu pe lista?
p.s. si cu pofta de mancare cam la fel, manac cat trei, si visez la cirese si la capsuni, din alea de-ale noastre de la piata 
p.p.s felicitari tuturor pentru vestile bune!!!

pupici
Gabitza
JulyMorning spune:
Stati asa ca mai am un subiect de scandal ![]()
La nasi v-ati gandit?
Nasa bebelinei la mine va fi prietena mea cea mai buna, care e nemaritata si momentan singura. Are ceva daca e doar o persoana? Trebe musai doua?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
Gabri spune:
fetele cu arsuri, eu mai stiu de Malox (nu stiu daca l-am scris bine) ca se da la sarcina.
N-am luat, dar am o prietena care a avut niste arsuri de groaza la a doua sarcina si asta i-am recomandat dr.
cel mai bine sa intrebati dr cand mergeti la control.
CD27 spune:
Fetelor ma bag si eu in seama, aporpos de zodii
, nu cred deloc in zodii (cred in horoscop cand imi zice de bine
), dar sa va zic de ce nu cred, bunica mea a avut o sora geamana, gemeni identici, le confunda lumea pe strada si erau firi/temperamente total difierite, una foarte activa/agitata/impulsiva/vorbareata, cealalata foarte calma/pasiva/linistita/tacuta, asa ca.....
bebe sa fie ce zodie vrea el, sanatos sa fie, asta va doresc si pentru ai vostrii
EvaF spune:
Anca, daca vii de la eco cu un baietel, ii dam la sport impreuna. :))) Daca puiul meu seamana la inaltime cu taica-sau, cred ca e bun de basket.
July, pana la botez o maritati...
. Vorbesc de nasa.
Bine ai venit Gabri!!!
20+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
laureta spune:
Gabri, bine ai venit. Tot fetita de 4 ani? Mai suntem aici eu Nocom si Maria cu copii nascuti in 2004 
monica_dicut ebine Renni in sarcina stai linistita
Ce discutii aprinse pt nume
. Eu nu am nici unul fixat. La Inisa eu faceam listele si tati alegea. Dar asta spre sfarsitul sarcinii asa. Oricum o sa vedeti ca simtiti efectiv ca se lipeste numele in suflet cand il nimeriti
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
freshanana spune:
buna ziua burticutze
tin pumnii fetelor care merg la eco !!! astept vesti bune
delphinas doamne ajuta sa ne aduci cat mai curand vestea buna 
gabri bun venit in odisee. sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc
eva felicitari pt bb si bine ca te-ai mai linistit cu TT-ul ca stresai puiutzul degeaba 
andreea mie mi se parea ca intru destul de des, am lipsit ieri motivat ca am avut niste pbleme de rezolvat si vad ca ati scris inca un capitol. bravo voua !!!
felicic eu sunt scorpion si mi-ar fi placut ca si bb sa fie scorpion. scorpionii sunt ambitiosi si nu se lasa pana nu rezolva ce si-au pus in cap, dar crede-ma ca am la defecte...nu vreau sa te sperii, poate ca depinde si de ziua si de anul in care se nasc scorpionii :-))
monica_dicut stii ca se spune ca dc ai arsuri ii creste lui bb parutzul. asa ca o sa ai un bb pletos
mie pt hemoglobina mi-a dat dr de fam sa iau ferro-gradumet. si am citit si ca de acum bb isi fabrica globulele rosii si are nevoie de fier, asa ca il iau constiincioasa (lucru pe care nu il pot spune si depres elevit pe care il uit intr-una, dar nu cred ca e vreo pblema)
am luat deja 15 kg si sper sa nu ajung totusi la 90 kg. am 81 kg acum. astept ciresele fara carne si visinele ca daca pap numai cirese poate mai slabesc sau macar nu ma ingras
21+ 
puiutz
pui
musettepink spune:
July nu are nimic.Si la mine va fii nas doar o persoana.Cica la nunta trebuie sa fie cununati la botez chiar nu are importanta.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

ilia_99 spune:
nu july, la botez nu tb doua persoane, e de ajuns una si niic nu tb sa fie maritata/cununata. tb sa fie la rindul ei botezata in rit ortodox. doar la cununie tb doua si cununate una cu alta. ca acum se fac si derogari e altceva, eu nu mi-as fi luat de nasi unii necununati. da' fiecare cum vrea...
aci si eu am o pb.... mare! al meu vreau un prieten bun de nas, eu n-am nimic cu omu', si mie mi-e tare drag si ne stim de citiva ani, daaaar... s-a combinat acu' cu o tanti de 
si pe ea chiar n-o vreau. al meu e de acord, da' nu stim cum s-o dam....
13+