Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 24
musettepink spune:
Gabri bine ai venit!Poate ne intalnim pe la cabinet la domnul dr T![]()
Cd27 din cate stiu eu asa sunt gemenii in general,unul linistit si altul zvapaiat.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

tzitziri spune:
Gabri, bine ai venit
Vroiam sa va spun ca, de cand cu colul scurtat si cu 3 no-spa pe zi ma simt mult mai bine....nici inainte nu mi se parea deloc ca ar fi ceva in neregula, dar acum chiar ca e mai bine ca inainte..si au trecut toate bolboroselile sau micile intinderi pe care eu le consideram normale...
Deci era o problema fara a sti sau crezand ca 'e normal'....vroiam sa va spun acest lucru petnru ca poate sunteti in situatia mea.
16+
Gabri spune:
Eva, multumesc
super pozele cu Luca! sa fie sanatos, si sarcina usoar in continuare.
Laureta, multumesc
da, tot fetita, mi-am aranjat si eu semnatura acum. ma bucur ca ne gasim pe aici, eu nu am prea scris la sectiunea de copilasi, ca serviciul + puiul imi iau cam tot timpul.
Freshanana, multumesc
sa dea Dumnezeu la fel si tie si tuturor fetelor
16+ si printesa Maria (26.04.2004)
musettepink spune:
Ilia pai nasul copilului va fii prietenul vostru si atat.Prietena lui va fii de umplutura sa nu vina barbatul singur.Ca oricum daca se desprat o sa vina alta in loc,deci asta e idee sa-i propuneti lui in primul rand si restul vine pe post de remorca nu?![]()
![]()
19+

monica_dicut spune:
eheee, july, la mine faza cu nasii chiar ca e subiect de scandal.
da hai sa fac intai capitol nou ca deja am depasit cam mult. Sa fiti putin cumintele.
Gabri, bine ai venit. Si daca tot ai venit da-ne UM, data nasterii si DPN-ul ca sa te trecem in lista. Sti deja ce ascunzi in burtik 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Codruta27 spune:
Monique, se zice ca lapticul e de mare ajutor in cazul arsurilor. In orice caz sa nu iei bicarbonat!!
17+
Vlad
Bebe mic
anca81 spune:
Gabri, bine ai venit
. Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si voinic.
Burtica
20+
Carla Alexandra
Gabri spune:
tzitziri, musette, multumesc 
musette, see U la Tutunaru
July, din cate stiu eu nu este nici o problema. Dar daca vrei sa fie nasa impreuna cu prietenul ei (iubitul adica), atunci trebuie sa discutati cu parintele mai intai.
16+ si printesa Maria (26.04.2004)
musettepink spune:
apropo de botez...voi cand o sa faceti botezul la bebe???eu ma gandisem cam in noiembrie cel tarziu dar ma intreb gasim restaurant ca e si perioada de nunti si cum la nunta rezervi restaurantul cu un an poate si mai mult inainte noi ce o sa facem?????????
19+

ilia_99 spune:
pai da, musette, io inteleg ce zici matale, da' iote ce experienta am eu: cind m-am cunoscut cu domnul meu era antamat de nas pt un bb, asa ca mi-a propus mie sa-l botezam impreuna. fireste, am zis da. asa m-am ales eu cu cumparat toate cele, comandat luminare, mers la biserica si botezat copilul. si nasa am ramas pt bubulina care acum e o frumoasa de aproape 7 ani!!! e adevarat, noi am ramas impreuna, da' daca ramin si ei?????? intelegi acu pb noastra?
13+