Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 22
EvaF spune:
Fetelor, copiii nostri de la Odisee vor fi toti minunati, nu "molai" asa cum spuneti voi, da?
Bebe Luca e tare activ, puiul mamii!
Anca, mie nu imi plac numele astea rare si ciudate (gen Mayra, de care zici tu), care nici nu stiu ce semnifica. Prefer numele alese de tine, clar!
Mie imi plac tare de tot: Anna, Vanessa si Sara.
ilia_99 spune:
eva, al meu sigur o sa fie asa. ca Scorpion moliu inca n-am vazut... si, din pacate, mie asa imi iese! sau poate am si eu noroc si vine cu o saptamina mai devreme si e.. balanta!!!! ce bine ar fi..
13+
felicic76 spune:
monique: chestia cu strugurii la gravide este verificata de cumnata-mea , in trim III sarcina manca 2-3kg struguri pe zi, a pus pe ea cate 1kg pe saptamana si dr ei, Poiana il cheama, a pus-o la regim
. Ea se mira ca de ce, ca nu mananca decat struguri toata ziua, fructe deh, si medicul i-a zis clar ca de la struguri i se trage dieta.![]()
13+
aluna
foto
CD27 spune:
preety, si zeama de lamaie e buna pentru nas infundat, in plus intareste si capilarele.
monica_dicut covrigeii aia mici, mini brezel ar putea sa te ajute
musettepink spune:
Anca daca intrebi,mie personal nu-mi place Mayra,nu-mi spune nimic,imi plac mult mai mult Alexandra.Iar Carla Alexandra mi se pare ca suna mai bine.dar e parerea mea.
Felicic 2-3kg pe zi de struguri??Dar eu nu mananc atatia,mananc maxim juma de kil si nu chiar zilnic.Dar o sa ne scoatem parleala cu pepenele verde care e un bun diuretic .![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

JulyMorning spune:
ilia
da' io recunosc ca-s cam lenesa uneori, insa cand vreau ceva, ma fac luntre si punte. Si de ce sa nu recunosc, multumesc lu' D-zeu, lu' mama natura, si eu si al meu am avut niste vieti frumoase si destul de usoare. Si culmea.... al meu (ca sot nu-i
) e leu cu ascendent in gemeni. Cica ar fi cea mai buna zodie pt leu, il potenteaza cel mai bine.
anca stiu ca is niste nazbatii, incapatzanati. Da' am unul acasa pe care fac practica de vreo 14 ani, sub toate modalitatile posibile, asa ca sper sa facem fatza ![]()
Cat despre nume... suna frumos mayra, da' nu suna deloc romanesc si eu personal nu as pune un astfel de nume. Dar e o alegere atat de personala, incat trebuie sa fie a ta, anca 
monica sorry... si eu mai am arsuri din cand in cand... si ma culc
Asa sigur trec. Am mai citit ca laptele cald ar ameliora situatie. Nu stiu, n-am incercat inca.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
preety spune:
Fetelor, nu inteleg ce aveti cu Fecioarele... Eu sunt fecioara si ma mandresc cu zodia asta. Este adevarat ca sunt ceva mai critica si mai tipicara, dar asta mi-a prins bine... Cred ca daca veti avea fete si fecioare o sa constatati si voi asta.
bebe de 13+
felicic76 spune:
habar nu am de scorpioni, dar eu as vrea
eu sunt peshti sotul rac si ne potrivim si la zodiac si in viata de zi cu zi.De la horoscopul zilnic nu mi se intampla decat chestiile nasoale
, Neti imi spune saptamanal ca voi castiga la Loto si iata-ma-s tot aici, nu pe Coasta de Azur.Da' am noroc in dragoste
illia: tu stii mai multe de scorpioni, nu? sot si copil, parca?
13+
aluna
foto
anca81 spune:
Multumesc gagici pentru parerile sincere
. Cea mai mare comedie ar fi sa ne spuna medicul in 5 Mai cand merg la morfo fetala ca s-a transformat intr-un baietel, sa vedem atunci distractie
. Mai avem oricum timp sa ne gandim la nume.
Burtica
20+
Carla Alexandra
monica_dicut spune:
Am inteles felicic. Nu pap chiar asa. MAxim cred ca am mancat un kg da toamna din aia de ai nostri (imi place ceaslaua). Da e bine de stiut, sarumana
. Da capsunile la fel?
Am luat Rennie pt arsuri , sper sa nu fie problem. Mi-a zis cumnatamea 

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO