Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 21
preety spune:
Multumesc ilia_99. Nu am sunat-o ca am zis sa n-o deranjez ptr asta si m-am gandit ca ma puteti ajuta si voi! Sper sa nu fi facut vreun rau cu Rinofugul ala.
bebe de 13+
musettepink spune:
Laureta din pacate nu ne vedem ,eu am dupa amiaza:(.Dar sa venim toate cu vesti bune!
Preety eu cand am fost racita am pus in nas ser fiziologic,nu desfunda ca rinofugul e adevarat dar am putut sa dorm.Sanatate.
Ilia la mine ca bebe sa fie leu ar insemna cam 2 -3 saptamani mai devreme ceea ce nu cred ca se considera prematur.Dar nu fac nimic in sensul asta,cum vrea el asa sa iasa.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
19+

anca81 spune:
July, da' ce-ai cu Fecioarele???
Glumeam, eu sunt Berbec. Apropos, daca nasc la termen nimeresc din plin zodia Fecioarei, mi-ar fi placut si mie o leoaica dar cred ca mult mai important e sa se nasca la termen si sa fie sanatoasa si grasunica.
Burtica
20+
Carla Alexandra 
JulyMorning spune:
anca nu am nimic deosebit cu fecioarele... is cam molatece un pic pt gustul meu, parca. In schimb cre'ca am o chestie care aduce un pic a narcisism... adica io-s leu, ta'su e leu... si amandoi o vrem leu, daca se poate... ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
EvaF spune:
Haideti, mai fetelor, ca bebeii vin cand vor ei!!! Nu cand vrem noi!
Or sa faca ei "cioc, cioc, vreau sa ies!", lei sau fecioare sau ce-or mai fi!! Stiti voi ca socoteala de acasa... :))))
Uite ca la asta nu m-am gandit, ce-ar fi sa se nasca in august sa fie leu...Ce au leii asa special, a propos?!
Edit: chestia asta cu zodiile e cam tampenie. E verificata de mine. In zodiac astia zic sa ma feresc cat pot de zodia sotului meu. Uite ca ne-am casatorit, ne intelegem perfect si nu cred ca ar exista pe lumea asta un barbat care sa mi se potriveasca mai bine...Si oamenii din zodiile alea care, chipurile, mi s-ar potrivi ma lasa complet rece.
20+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
musettepink spune:
Nu stiu daca au ceva special leii,dar eu chiar imi doresc un baietel leut.Nu am nimic cu fecioarele dar daca ma pui sa aleg imi plac zodile puternice si cred ca leul e una f puternica ca nu degeaba e el regele animalelor!![]()
19+

monica_dicut spune:
Mai fetelor, am niste arsuri de-mi vine sa ma arunc pe geam. Orice bag in gura ma arde 

felicic,
intrebasem de struguri ca am vazut ca o tot certai pe alexa si mami parca sa nu mai pape, si ma simteam cu musca pe caciula. Si cu strugurii si cu capsunile.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
musettepink spune:
Eva poate sotul tau are ascendentul intr-o zodie compatibila cu tine si se manifesta mai puternic decat zodia lui si de aici potrivirea.Eu nu cred in horoscopul acela zilnic dar in chestii generale despre zodii cred si mereu se intampla sa se potriveasca.
19+

ilia_99 spune:
aha, july, am inteles: "cuze", cum zice fiu-miu. nu ma intelegeti gresit, mie imi plac leutii, mai mult fetitele, decit baietii, fiindca ei sunt mai puturosi... oops, sotul tau, july, e exclus, bineinteles. asta e ce am observat eu, eva, despre leuti: e ca in jungla, leoaica vineaza si aduce prada, leul o maninca.
eu sunt gemeni cu ascendent in leu.
13+
anca81 spune:
July, glumeam. Eu am o leoaica in familie, nepoata mea, e spirt pur si simplu, isi "nenoroceste" bietii parinti. Mi-ar placea si mie sa fie bebelina in zodia Leu, pentru personalitatea puternica si spiritul de competitie. Iar eu fiind Berbec mi-ar placea sa am in familie pe cineva asemenea
Hai ziceti-mi va rog cum vi se pare numele Mayra? Ca aproape mi-am convins sotul ca vom avea o Carla Mayra, scumpa, grasunica si care-si va iubi taticul mai mult decat orice pe lume ![]()
Burtica
20+
Carla Alexandra