Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Clau_geo si Anis

Anis, am si eu emotii pentru tine. Sigur iti spune Iosup, nu stiu cum face, dar vede mereu sexul, nu zice ca alt doctor ca nu sta bebe nu stiu cum si nu poate sa vada! Tin pumnii sa fie sanatos! Ca e fetita, ca e baiat...acum ce sa zic...si o a treia printesa e super! Gandeste-te ce mandru va fi tati de fetele lui! Al meu chiar e fericit ca e fetita, mi-a maturisit aseara ca ar fi trist sa imi zica acum la morfo ca e baietel!

Iertati-ma ca nu raspund la toata lumea, eu va citesc, dar imi e greu sa scriu mereu pentru ca imi ocupa tot timpul serviciul si galusca cea mica (adica mare acum). Am fost la o carciuma cu ea, acum seara, sa il sarbatorim pe tati pt al doilea nume si a fost f frumos. Cu unul e ok, ma gandesc cu doua zuze cum o fi sa mai iesim

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!!

Eva felicitari pt bebe sanatos!!!!!!Ma bucur ca te-ai linistit!!!!

Muuh avem aceleasi DPN,la mine era mai tarzi8u dar la ultima eco s-a modificat caci e bebe mai mare.dar de ce crezi ca nu apuci septembrie?Daca apuci poate ne intalnim la spital ca din cate am inteles esti tot la Elias nu?

CLAU

ANIS

PIERSICUTZA sa veniti cu vesti bune la eco.

Si acum am si e rugaminte sa ma sustineti si pe mine caci printr-o minune ma duc maine la eco morfofetala si avem mari emotii!!!!!
Cine mai merge maine la Iosup si vrea sa ne intalnim??????

Delphinas ma bucur sa aud vesti de la tine.Tinem pumnii sa ne dai vestea cea mare curand!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici.

DAu eu azi cioco, suc, laptic, ceiutz

Diana, te asteptam cu vesti si cu un carucior

Fetele care merg azi la eco

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

musette DPN se va schimba de n ori pana la nastere. Eu nici pe Alexei nu l-am nascut la termen ci cu trei saptamani mai devreme. E adevarat ca dintr-un motiv medical. Dar nu stiu, nu ma vad eu ajungand la 40 de saptamani. Da, eu nasc cu Vladareanu, deci teoretic tot la Elias. Si i-am zis: lasa ca pe asta il fac leu vine mai repede ca si primul iar el mi-a spus ferm: asta vine la termen, ca asa zic eu. Cum o fi bine sa fie.
Anis merge astazi la eco la Iosup, bafta multa oricum. Tu esti la Tutunaru?

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Ca tot vroiam sa intreb. Tot vorbeati de struguri si capsuni, care-i problema cu strugurii si capsunile. Si mie imi plac muuuuuuuult.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata fetelor,

Monica, multumim pentru laptic.

Sa avem o zi buna plina de vesti excelentesi de carucioare colorate.

Dyanira, cum a fost?

Clau, Piersicutza, Anis, (am uitat pe cineva?) bafta la eco!!!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muuh da el sunt.Si as vrea sa fac si eu un leut daca se poate dar acum cum o vrea Dumnezeu.Oricum exista sanse mari sa ne intalnim prin spital.

Monica nu cred ca e nimic cu strugurii si capsunile decat ca ingrasa,cred ca la asta se refera fetele.Eu zic ca numai strugurii,capsunile daca sunt mancate fara zahar nu ingrasa,asa si perele au mult zahar si in general cred ca tota fructele sunt injectate cu zahar si modificate genetic asa ca eu una nu ma stresez.Oricum nu ingrasa ca o prajitura.Deci dau iama in struguri

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata albinutzelor! pe toate!!!!
Azi am facut 18 saptamaaaaaani!!!!Yupeeee...am mai crescut un pic!!!

clau, anis, piersicutza va tinem pumnii pentru azi la eco

Andreea18+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce vroia Felicic sa spuna cu strugurii este ca, mancati in cantitati mari, provoaca diabet.

Andy, FELICITARI!!! Sunteti mari, ce sa mai!!!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Ma gandeam eu musette ca la asta se refera fetele. Eu as manca struguri cu tonele. Astept insa ciresile , capsuni deja am bagat la greu. Si prune imi tot iau din piata desi sunt scumpe. Piersicile sunt o porcarie , mi-am luat teapa de vreo 3 ori si tot nu ma potolesc.
Acum oricum nu mai conteaza, cred ca e mai important sa mananc fructe, nu conteaza ce. Oricum nu am luat decat 3 kg pana acum si sunt mandra de asta. Desi sunt cam crizata ca parca nu mai imi creste burta . Paranoia, ce sa faci

POZNICI CU NOI
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput