Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
valentinad spune:
a citit ca multe dintre voi au sau au avut emotii in legatura cu TT. Eu nu am facut DT. Si astept cu nerabdare sa aflu rezultatul la triplu. Am facut o ecografie la aproape 13 saptamani si doctorul a masurat pliul nucal al bobitei mele la 1,4 mm, ceea ce am inteles ca e de bine.
Doctorul mi-a recomandat sa fac TT in principal pentru ca prin sapt 8 am facut o analiza ptr a-mi detetmina toxoplasmoza (am caine). Naliza arelevat faptul ca am avut , dar ca organismul meu a luptat singur impotriva ei. Acum nu stiu cand ama avut virusul, si de aceea sunt cam ingrijorata.
alexa si mami spune:
gata feli, am retinut, prune, pere, piersici, cirese. sar'mina de sfat 
anis
si pt tine, miine la eco. multa bafta! fete zici?:)))
valentina, bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos!
delphinas, ma bucur ca mai intri la noi
sa ne aduci vestea cea mare cit mai repede.
noi mergem la
, noapte buna tuturor!
alexa si
mami
andy_galro spune:
Seara buna fetele!
diana unde esti cu vestile?sper sa fie totul bine
july eu ti-am raspuns si dimineata daca te uiti vezi ca am pus un link care este tot de pe DC unde explica sarcina pe saptamani, uite il mai pun inca o data
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap1
clau, anis, piersicutza bafta mare maine la eco

dulce toate burticutzele
Andreea
17+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Joy21 spune:
Felicic, ai dreptate ![]()
Cand am spus septembrie, ma refeream la startul nasterilor, desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, barza ar putea incepe sa aduca bebeii inca de pe la sfr. lui august.
Asadar, galerie pana in noiembrie 
18+ cu
Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Muuh spune:
Joy nu vreau sa cobesc dar din experienta Odiseei trecute barza va incepe sa aduca bebei la sf lui iulie. Eu una sunt convinsa ca voi fi printre cele care nu apuca luna septembrie ca sa nasca desi am DPN 11.09
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
JulyMorning spune:
andy g multzam de link, uitai sa zic. L-am vazut de dim, da' io-s mai grea de cap se pare, n-am inteles de acolo mare lucru. Abia dupa ce mi-a explicat kid si ii multumesc pt asta, am reusit sa pricep cat de cat. Eh, de acu le raspund la oameni in saptamani, sa calculeze cine vrea ![]()
valentina esti sigura ca asa a zis doctorul? Ca TT il faci pt a vedeam daca a afectat toxo pe bebe? Poate ma insel, da' nu cred ca TT e bun pt asa ceva. Stiu pe cineva care a fost afectata cu citomegalovirus pe timpul sarcinii si i s-a indicat amniocenteza direct... TT nu prea e test de diagnostic. Bafta, oricum!
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
aly_c20 spune:
buna seara burtici!
nu am mai scris de mult, dar sa stiti ca am citit!si inca ce spor ati avut azi:))
Eva, ma bucur enorm pentru tine!
am vazut ca Diana nu a mai intrat cu vesti:(
Mult succes fetelor care merg maine la eco!
Am fost si eu azi la dr (eu merg al control la 14 zile)si cand a vrut sa ma urce pe masa i am zis a nu vreau:)), ca eu vreau eco ca sa l vad ca misca!Eu simt de pe la 15 sapt falfaieli prin burta, dar na....nu eram sigura ca e bebe...asa ca azi mi s a confirmat ca e bine bblul.Dimineata, pe la 8 mititelul statea in cap, cu un picioras intins si unul strans...asa ce ne am mai amuzat:))
A fost o eco scurta, am vrut doar sa mi se confirme ca bb misc aca sa stau inistita de Paste!Pt ca oricum pe 30 aprilie am programare la eco morfo...abia astept!
De Nusha mai stiti ceva?
O salut si pe Delphinas!Multa sananate...si asteptam vestea cea mare cat mai repede!
toate burticile!
azi am schimbat si semnatura:P
19+
Sebi