Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

CLAU_GEO, pentru maine la eco:

Galeria nu are odihna. Pana in septembrie sa ne tot antrenam...

18+ cu Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Clau_Geo

Piersicutza

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

joy21: corectie, pana la sfarsitul lui octombrie. Cine iti va face tie galerie la nashtere, ha? cele care mai raman
alexa si mami si daca mananci ladita de capsuni, ce afacere ai facur?
laureta: am confirmat, ne vedem sigur!

sustin galeria pentru dyanira, codruta, piersicuta si clau_geo
valentinad: bine ai venit !

edit: am operat mielul, l-am bagat la congelator, dar asa mi-as face o friptura1

13+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by felicic76

13+

aluna
foto

hai mai ca nu am mincat chiar o ladita! si astea au zahar? gata nu mai pap nik :(
july, si eu tot asa pricep
piersicuta
clau geo

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

quote:
Originally posted by felicic76

13+

aluna
foto

hai mai ca nu am mincat chiar o ladita! si astea au zahar? gata nu mai pap nik :(
july, si eu tot asa pricep
piersicuta
clau geo

alexa simami

lasa mami, nu mai plange, ies acum ciresele si poti sa mananci pe saturate, alaturi de pere, prune si piersici!

13+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor.
Fetele vreau sa va spun ca imi lipsiti tare mult si mereu intru la voi si va citesc, sa vad ce mai faceti, ma bucur tare mult pt voi cand vad ca aveti numai vesti bune de la eco. sa stiti ca va sustin din umbra. nu cred ca o sa-mi gasesc un loc mai bun pe DC cum a fost alaturi de voi.
si pt ca imi sunteti asa dragi si tin la voi asa mult, vreau sa impartasesc cu voi o bucurie: nu am toxoplasmoza. ce-i drept am avut, si se pare chiar pe sarcina, dar e pe vindecare. trebuie sa refac analaiza la 28 si sa vad cum vor fi valorile. oricum dr mi-a spus ca e bine. iar la chlamydia mi-a spus sa nu mai refac ca am anticorpi si daca ar fi fost ceva rau, nu ar fi trebuit sa iasa IgM cert negativ. o sa incerc la iasi sa imi fac listeria ca la mine nu am unde.
inca mai plang dupa mazarica, ma intristez cand la TV e reclama de la bonduelle, asa imi zicea sotul cand eram insarcinata, dar trebuie sa erg mai departe si sa imi revin.
va dulce de tot pe toate si va imbratisez cu drag.
bafta fetelor care merg la eco. tin pumnii stransi tare, tare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bravo Eva! Bine ca te-ai linistit!

July, e simplu si e destul de clar. Scrie acolo ca daca esti in saptamana 14 inseamna ca esti in luna a 4-a, pentru ca ai terminat 3 luni si ai intrat in a 4-a. Cu alte cuvinte, fetita mea care are 2,5 ani este in al treilea an de viata, a terminat doi si l-a inceput pe al treilea.
Asadar, daca ai terminat 4 luni (esti in 4,5 luni) esti deja in luna a cincea. Cand completezi 5 luni intri de la 5 luni si o zi in luna a 6-a. Asa completeaza ei si e corect. La fel de corect mi se pare sa spui ca esti in 4 luni jumate dar na' suna mai bine 5 luni.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor.
Fetele vreau sa va spun ca imi lipsiti tare mult si mereu intru la voi si va citesc, sa vad ce mai faceti, ma bucur tare mult pt voi cand vad ca aveti numai vesti bune de la eco. sa stiti ca va sustin din umbra. nu cred ca o sa-mi gasesc un loc mai bun pe DC cum a fost alaturi de voi.
si pt ca imi sunteti asa dragi si tin la voi asa mult, vreau sa impartasesc cu voi o bucurie: nu am toxoplasmoza. ce-i drept am avut, si se pare chiar pe sarcina, dar e pe vindecare. trebuie sa refac analaiza la 28 si sa vad cum vor fi valorile. oricum dr mi-a spus ca e bine. iar la chlamydia mi-a spus sa nu mai refac ca am anticorpi si daca ar fi fost ceva rau, nu ar fi trebuit sa iasa IgM cert negativ. o sa incerc la iasi sa imi fac listeria ca la mine nu am unde.
inca mai plang dupa mazarica, ma intristez cand la TV e reclama de la bonduelle, asa imi zicea sotul cand eram insarcinata, dar trebuie sa erg mai departe si sa imi revin.
va dulce de tot pe toate si va imbratisez cu drag.
bafta fetelor care merg la eco. tin pumnii stransi tare, tare

Ce scumpa esti tu Delphinas! Si noi te pupam si ne lipsesti, sa stii. Sa intri mai des la Odisee si sa ne aduci curand vestea cea mare!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nu am putut intra mai devreme ca am avut musafiri si nu mai puteam de nerabdare sa aflu vestile bune de la Eva si Diana..
Eva felicitari pentru frumosul si sanatosul Luca, manca-l-ar mama pe el! He he chiar se vede bijuteria, sa va traiasca si sa infloreasca la fel ca mamica lui! Nici nu-ti inchipui ce bine imi pare ca de-acum te poti bucura linistita de sarcina. Cand incepeti cautarile pentru apartament in Paris?
Muuh felicitari pt rezultatul bun de la eco!
Andy_galro si multumesc.
Valentinad bine ai venit. Trebuie sa scrii 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa apari in timp real.
Codruta si Diana, haideti cu vestile bune!
piersicutza si clau geo pentru maine!

19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ce mai fac fetele cu ingerasi??

Bai nebunie, azi stateam sa ma gandesc in cate saptamani sunt... Cand mai am doua nebunici pe cap, uit ca sunt gravida, pe bune..

Ma simt f bine, nici o problema nu am, maine ma duc la eco morfologica la Iosup, si deci aflu si sexul bb,daca vrea sa il arate...oricum de 3 zile visez numai fete

Sa imi tineti pumnii

va pupik pe toate

*** AniS ** 15 ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput