Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Codruta27
Mami de Alexa, multumim de intrebare. Saptamana viitoare semnam precontractul. Eu trebuie sa raman in Bucresti pana in iunie, sotul meu incepe jobul in Craiova in mai. Raman singurica!
Si noi am facut deja precontractul de vanzarea apartamentului. Contractul il facem in mai dupa Paste, urmand sa eliberam apartamentul undeva la inceputul lui iunie, in caz ca merge bine totul cu tranzactia.

Codruta 

Dyanira 

20+
LucaPOZE
SUFLETEL
Never say never!
Piersicutza spune:
Codruta tinem pumnii pentru intalnire! 
Dyanira, Diana si voua multa bafta si vesti bune. 
Tineti-mi si mie va rog pumnii ca maine dimineata merg la eco.
Abia astept sa-l vad ca se misca caci eu nu mai am nici un simptom si uneori ma intreb daca o fi acolo minunea mea.
O seara minunata la toate 
15+
Piersicutza
valentinad spune:
Pentru ca nu stiu dc mesajele mele anterioarea au ajuns la voi va multumesc inca o data pentru incurajari. Veea ce citesc aici chiar imi este util si ma mai scoate un pic din bezna nesigurantei.
find prima sarcina am o multime de intrebari si ceea ce citesc imi mailamureste une nedumeriri.
alexa si mami spune:
eva, codruta, tinem pumnii strinsi sa iasa bine vinzarea! eva, nu mai plecati in franta?!!!
codruta, multa bafta la dr
sa ne aduci vesti bune.
july, asa cum zicea si laura, Andreea arata be-ton. parerile au fost pro recoltare, dar bine'nteles nu au zis chiar tot adevarul![]()
asa sunt, am mincat un kg de capsune. feli, am ascultat sfatul si am lasat strugurii.
noi iesim la plimbarica,
toate.
alexa si
mami
valentinad spune:
Unele dintre voi vorbesc de foamea actuta pe care o simt. Mie nu imi este foame. Adica nu prea mult, nu mai mult decat inainte, ca dovada ca in 4 luni (ce-i drept pana la 3 luni jumate am tot vomitat)am luat aproape 1 kg in greutate. si nici nu stiu dc e bine sau nu.
Joy21 spune:
In ordinea programarii la eco:
DIANA

CODRUTA

PIRSICUTZA

18+ cu
Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
JulyMorning spune:
Referitor la dilema mea de dimineatza, cu saptamanile si lunile de sarcina, am gasit un site unde explica destul de clar, am crezut eu
http://baby2see.com/pregnancylength.html
Chestia e ca dupa tabelul lor, eu sunt in sapt 21, adica luna a 5-a si saptmana viitoare intru in luna a 6-a. boooooooooon
In josul paginii e un calculator. Bagi DPN-ul si iti zice cat e sarcina. Bag eu... la saptamani zice bine, 21; la luni... 4,9 !!!!!!!

Eu nu mai pricep nimic! Ioc. Ioc!
Se pricepe careva? ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
clau_geo spune:
[quote]Originally posted by EvaF
Fetelor, ia uitati-va voi aici, ce se vede, oare???
http://family.webshots.com/photo/2867892350103150651wisHDC
Pai, e puiul meu Luca.![]()
V-am zis ca am dovezi!!!
20+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!
extraordinara poza Eva.... m-a miscat profund. Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
19 mamica de
clau_geo spune:
vreau si eu suport din partea voastra
ca maine la 16.30 am si eu eco :)
Nu ma lasati singura!!
19
mamica de ![]()