Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
JulyMorning spune:
mami de alexaaaaaa sa ne faci si noua un rezumat, eu is la munci, nu pot sa vad :( Cum arata andreea marin?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
tzitziri spune:
Mda..m-am lamurit.. am sunat si medicul de familie il gasesc cu programare (sa nu stau la usi) de-abia peste inca vreo saptamana si...nu mi-am gasit momentul potrivit cu Pastele si 1 mai...
Asa ca o sa merg pe varianta "sistem privat" si ne reorientam in caz de batalie pierduta...desi am inteles ca au mai dat chiar sapt trecuta reducere de program unei angajate...asa ca sper sa fie succes..daca nu mergem pe lege!
16+
zambetmic spune:
dya, sper sa mai gasesti resurse sa intri sa ne spui ce si cum, sa nu ne lasi pana maine ![]()
bafta si sa fie asa cum iti doresti 
16+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
Nocom spune:
Salutare, salutare,
WOW, iar nu v-am mai citit / scris de cateva zile.... si mi se pare o vesnicie. Am apucat sa citesc doar capitolul asta
EVA felicitari pt bebe sanatos. Sper ca iti aduci aminte ce ti-am spus eu de rezultatele fals pozitive..... PUP si ma bucur enorm ca am avut dreptate!!!
Diana bafta pt diseara!!! Tinem pumnii stransi!!
mami lui alexa ce zice de celulelel stem????
tre sa plec ne mai auzim maine...
PUP< PUP< PUP toate burticile!!!!!
17+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
valentinad spune:
Fetelor, eu nu imi gasesc ultimul raspuns, ultimul meu mesaj. De asemenea as vrea sa ma inscriu in listuta de viitoare mamici si nu stiu cum.
dyanira spune:
Gata fetelor...ies... ma pregatesc sa plec...Sper sa mai am puterea sa intru mai tarziu sa va spun ce am aflat nou despre BB.
Tineti-mi pumni!
Diana
21+ sper la un 
andy.p spune:
Buna fetelor!!Tocmai am ajuns si eu acasa si ma bucur ca am citit numai vesti bune.
Eva felicitari ,felicitari pentru bb fsanatos si frumos.Pozele sunt uau

Diana bafta ,tinem pumnii

Tocmai mi-am deschis tv pe prima.Andreea Marin arata bine si vorbeste despre recoltarea celulelor stem impreuna cu Teo si inca cativa invitati.
18+
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Am uitat sa schimbam semnatura,suntem mai mari cu o saptamana.
ajuta in continuare si pe toate fetele din aceasta odisee.
19+
laura si andy (07.04.2002)
Codruta27 spune:
Mami de Alexa, multumim de intrebare. Saptamana viitoare semnam precontractul. Eu trebuie sa raman in Bucresti pana in iunie, sotul meu incepe jobul in Craiova in mai. Raman singurica!
Fetele, imi tineti si mie pumnii. La 6.30 am intalnire cu Vladut!!!
Pupici si seara frumoasa!!
17+
Vlad
Bebe mic