Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
mi-am luat analizele de urina si sunt ok, ufff am scapat si de data asta. ce ma bucur !!
fetelor va tin pumnii la toate azi la eco. asteptam vesti bune ! 
Apropos de fructe, eu de abia astept pepenele rosu
Nu stiu cum o fi cu zaharul si cu alte probleme, dar mie imi place tare. Ieri a luat cineva aici la servici o felie si mi-a dat cateva bucatele. Excelent !!!
A, si visinele .. mananc cu kg.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
monica_dicut spune:
Boo, si eu sunt fan pepeni rosii. La nimic nu poftesc, dar la pepene rosu...
lesin numai cand aud
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Codruta27 spune:
Neata, mamici cu burtici!
In primul rand, 

pentru mamicutele care mergastazi la echo!!
La noi totul este perfect. Bebe in grafic, mai marisor cu 2 zile, dar grasaNNNN. Avem deja 200g.

Pe 20 mai am programare la morfo-fetala.
Diana, la tine cum a fost??
Delphinas, te pupam de un milion de ori! AI grija de tine!
Pupici apasati!!!
P.S. Vestea buna e ca nenea dr. zicea ca nu e nevoie de TT. Am scapat, deci (cu "acte in regula")
17+
Vlad
Bebe mic
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Boo
Apropos de fructe, eu de abia astept pepenele rosu![]()

20+
LucaPOZE
SUFLETEL
Never say never!
JulyMorning spune:
Pepene rosu... offf... ce viata grea imi faceti
Am luat de vreo 3 ori pana acu, de toate natiile... grecesc, spaniol, etc. Mi se pare ca n-au nici un gust. Ieri am vazut in piata alt pepene rosu, de pe nush ce coasta... m-am abtinut, sa nu ma mai dezamageasca. Dar am luat si io capsuni, doar juma de kil sa vaz daca is bune. Inca n-am gustat.
musette

Sa vezi ce happy o sa vii maine de la eco!!
P.S. Abonati-ma si pe mine la o leoaica, asa cum e ma'sa ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S21+
tzitziri spune:
Felicitari Codruta pentru bebe in grafic...si peste
....dar...."grasa"...?A ramas tot Vladut, nu?![]()
16+
felicic76 spune:
fetele, cu un sot diabetic insulino-dependent stiu ce fructe au cel mai mare continut de zahar(fructoza) De aia ma bag in discutii, La mine in casa nu exista zahar, doar indulcitor care inlocuieste foarte bine, va stau la dispozitie cu retete de prajituri fara zahar
. Fac orice fel de prajitura, torturi, chiar si crema de zahar ars, iar de Paste pasca tot fara zahar. La fel si la legume, evit mazarea, fasolea uscata, cartofii si folosesc mai mult fasolea verde, dovlecei, sfecla rosie etc.Iar strugurii au cel mai mare continut de zahar si ingrasa ca naiba(mancati cu kilogramele pe zi).
13+
aluna
foto
laureta spune:
'Neata
Ma doare maselutaaa
, merge perfect cu vremea de afara ![]()
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Codruta27 spune:
Oooops, am gresit! Am vrut sa scriu GRASANNNNN!!! Corectez acum acum. Saru` mana tzitziri!! Tot Vladut, tot Vladut!!
17+
Vlad
Bebe mic
EvaF spune:
Sa iti traiasca Vladut, Codruta, sa te faca o mamica fff fericita si implinita!!!

Laureta,
pune ceva alcool medicinal sa mai amorteasca. Ca pastile nu stiu daca poti lua.
20+
Luca
POZE
SUFLETEL
Never say never!