Masina de paine - Moulinex ( model alb)

Masina de paine - Moulinex ( model alb) | Autor: larissa_79

Link direct la acest mesaj

Fetelor in ce magazin de electrocasnice ati vazut recent masina de paine Moulinex ( alba ptr 1,5 kg) ca nu o gasesc!

Multumesc anticipat de raspuns!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Noi am luat acum ..2 luni cred din Cora Pantelimon, dupa o perioada in care tot urmaream si nu mai aveau decat unul expus.
Acum urmaresc iar ca sa iau mamei si nu mai au (decat tot cel expus evident), dar poate aduc...la un moment dat. Cred ca si in metro berceni vazusem, dar era mai scump.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Incercati si la magazinele on line.
Imi pare rau ca nu mai stiu sa va dau link-ul dar eu stiu ca am gasit si pe net. Iar oferta este mai mare decat in magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

cam cit costa?folositi faina integrala numai?si pe unde se gaseste si faina?

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Eu am dat pe ea 390 lei, am luat-o de la un magazin on-line. Faina integrala o cumpar din Hala Obor sau de la supermarket (pungi de 1 kg, faina integrala de grau si de secara).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

multam mult de informatii!

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Dar ce are mai special masina asta? Vreau si eu sa-mi cumpar una si nu stiu nimic despre ele, marimea painii, functii, clasa economica, fiabilitate. Habar nu am care e mai buna, sfatuiti-ma si pe mine.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana d

Dar ce are mai special masina asta? Vreau si eu sa-mi cumpar una si nu stiu nimic despre ele, marimea painii, functii, clasa economica, fiabilitate. Habar nu am care e mai buna, sfatuiti-ma si pe mine.

Fetele mele

Nu stiu sa-ti spun multe diferente Moulinex vs altele, decat ca Moulinex are mai multe programe, in afara de 10 feluri de paine (apropos sunt retete si pt paine alba, taraneasca, integrala, cu lapte, frantuzeasca, franzela,...), poti face si vreo 3 feluri de prajituri, aluat pizza, dulceata!! asta mi s-a parut interesant. N-am incercat inca, dar cand apar capsunile, caisele incerc si dulceata.
O alta diferenta, la Moulinex ai posib sa alegi greutatea painii: poti face paine de 500, 750 si 1000 g si 3 feluri de coaja.

Cam asta imi amintesc acum...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by An@

quote:

Fetele mele

Nu stiu sa-ti spun multe diferente Moulinex vs altele, decat ca Moulinex are mai multe programe, in afara de 10 feluri de paine (apropos sunt retete si pt paine alba, taraneasca, integrala, cu lapte, frantuzeasca, franzela,...), poti face si vreo 3 feluri de prajituri, aluat pizza, dulceata!! asta mi s-a parut interesant. N-am incercat inca, dar cand apar capsunile, caisele incerc si dulceata.
O alta diferenta, la Moulinex ai posib sa alegi greutatea painii: poti face paine de 500, 750 si 1000 g si 3 feluri de coaja.

Cam asta imi amintesc acum...

Oaaau!! sunt impresionata, nu ma asteptam la atatea din partea ei. Precis imi iau si eu chiar daca va insemna si mai multe kilograme in plus.. si mai multi kilowati la factura....nu pot s-o ratez.
Inca o intrebare: cozonac face? Despre asta nu reusesc sa ma lamuresc, face sau nu face cozonac??? Asta e intr-adevar ceva important de stiut.
Si neaparat sa ne spui cum iese gemul.. si inca ceva, ma intreb cum se spala chestia aia murdara de gem.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:

Oaaau!! sunt impresionata, nu ma asteptam la atatea din partea ei. Precis imi iau si eu chiar daca va insemna si mai multe kilograme in plus.. si mai multi kilowati la factura....nu pot s-o ratez.
Inca o intrebare: cozonac face? Despre asta nu reusesc sa ma lamuresc, face sau nu face cozonac??? Asta e intr-adevar ceva important de stiut.
Si neaparat sa ne spui cum iese gemul.. si inca ceva, ma intreb cum se spala chestia aia murdara de gem.

Fetele mele

[/quote]

Esti ironica sau mi se pare?
Nu are reteta de cozonac, dar banuiesc ca daca pui ingredientele corespunzatoare n-are de ce sa nu iasa. Si eu am zis ca incerc,dar n-am timp sa caut o reteta de cozonac.
Acum sunt acasa deci pot sa-ti spun exact ce prajituri face (daca chiar te intereseaza): briosa, prajitura alsaciana cu stafide si migdale, prajitura de lamaie, prajitura cu migdale.

Aparatul are inauntru ca o cuva/tava adanca (cam ca alea de cozonac dar mai adanca), care se scoate ca sa rastorni painea,...deci se poate spala ff usor ca orice tava.

aaaaa, si inca ceva (dar asta cred ca au toate): o poti programa sa fie painea gata la ce ora vrei tu. de ex pui ingredientele seara si dimineata te trezesti in miros de paine proaspata.

hai ca i-am facut destula reclama si nu sunt platita.

Mergi la inceput

Doamne fereste! de ce sa fiu ironica? Sunt sincer surprinsa si atat si daca e putina ironie poate asupra tehnicii care a avansat intr-atat incat maine-poimaine te pomenesti ca se mai spala si singura si se pune si in dulap.
Eu vroiam de mult sa-mi iau o masina de facut paine dar nu stiam ca are atatea setari si poti face si diferite marimi si diferite retete si mai ales!!! diferite feluri de coaja!! dar acum daca stau sa ma gandesc si sa analizez tehnic, ca doar sunt inginer si am ceva notiuni, faza cu coaja e chiar ceva foarte banal: pur si simplu e lasata mai mult timp la o temperatura mai scazuta care doar usuca suprafata exterioara nu si coace interiorul, deci totul tine de program, ca la masina de spalat.... si mie imi place coaja mai crocanta.
Retetele alea de prajituri le are ea? De mult cautam o reteta de brioshe dar eu stiu brioshele ca pe niste prajiturele mici cat ca musti de 3-4 ori, asta cred ca ar fi ca un cake daca e cat cuva.
Multumesc An@ sa stii ca mi-ai dat informatii pretioase si nu se cheama ca ai facut reclama daca laudele sunt sincere si calitatile reale. Eu asa gandesc.

Fetele mele

Mergi la inceput