Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Maria, felicitari si bine-ai venit!!! sarcina usoara si bebe sanatos! cat despre varsta sarcinii, mereu o sa apara mici diferente, de cateva zile mai mult sau mai putin, la fiecare eco, important e sa-ti stabileasca dr cu aprox DPN-ul. Oricum, esti in a6a sapt. daca ti-a zis ca ai 5sapt si 2 zile!

Mai ce mai creste lista! si ce ma bucur!...oi avea mana buna la deschis capitole?!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Maria felicitari pentru sarcina! Sa dea DD sa fie usoara si frumoasa!

Andicu bebe Filip este bestial. Tot timpul vesel si senin! Am pus ochii pe el daca oi face vreo fetitza

Manunmanu imi pare rau ca te simti asa de rau. Si eu am avut greturi intre saptamana 6 si 8. Dupa asta am ramas cu aversiuni fata de multe alimente dar macar nu mi-e greta in orice secunda si pot manca cate ceva (niciodata nu stiu dinainte ce pot sa mananc. mi-er trebui un restaurant la dispozitie sa-mi pot alege ce am chef i acel moment). Sper sa te simti si tu bine cat de curand. Incepand cu saptamana 9-10 HCG-ul incepe sa scada si starile astea ar trebui sa se amelioreze. Nici fructe nu poti manca? Apa poti sa bei? Cand aveam greturile alea naspa mi-a spus dr ca e foarte bine ca pot sa beau apa.

LucaLuca tu cum mai esti? tot fara greturi?

Noi am fost iar la eco ieri. D-na dr a spus ca bebeii arata foarte bine. Iar s-au miscat,au dansat ca sa-l delecteze pe tati care-i vedea prima oara miscandu-se. Sunt niste draguti!

toate fetele si toti bebeii!

Andrada 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Andicu, Andrada P, va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Andrada.P, multumesc pentru incurajari! Eu maine intru in saptamana 8 si sper sa nu mai dureze mult starile astea... oricum cred ca azi imi sun dr sa vad daca imi pune o perfuzie, pentru ca ma simt tare slabita, ieri nu am putut manca aproape nimic. Apa pot sa beau, intr-adevar, cel mai bine imi face apa rece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Maria- bine ai venit si sarcina usoara! Mie doctorul a zis ca sarcina sa calculez de la data ET plus doua saptamani, in felul asta tu maine ai fi in 6 saptamani. Mie ecografia de 6 saptamani mi-a aratat exact 6 saptamani.
Azi am facut 8 saptamani, maine ma duc la un nou eco.

Julia 8+

Mergi la inceput

Manumanu si eu ma simteam foarte slabita cand aveam greturi mari. Am citit ca greturile sunt si mai mari pe stomacul gol. Din fericire am descoperit atunci ca pot manca carne fiarta din supa si ca pot bea supa (nu mancam si legumele din ea). Cu asta m-am mai pus pe picioare si intr-adevar starile de greata n-au mai fost dupa asta asa agresive. In perioada aia slabisem 1 kg care pentru mine inseamna mult (am numai 45). Acum l-am pus la loc Cred ca ti-ar prinde bine o perfuzie sa te pui pe picioare si poate dupa saptamana 8 o sa te simti mai bine, la fel ca mine. Tin pumnii!

Andrada 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dragele mele ieri am fost si eu la eco si am vazut bebeii. Sunt bine dragii de ei ,cresc, nu se mai vede nici urma de hematom iar eu pt. prima oara ma simt eliberata si relaxata ,cu convingerea ca de acum incolo nu se mai poate intampla nimic rau. Dr. mi-a sugerat sa rezerv de acum camera in Municipal, lucru pe care l-am si facut. (15 nov-15dec). O sa nasc prin cezariana . Urmatoarea eco o am peste 2 saptamani iar cea de 12 saptamani o sa o fac in Grecia. Ma simt fericita si implinita. OK si putin speriata. :)
Ma gandesc la voi si la cat de greu tb sa fie sa te trezesti si sa te culci in greturi. Multumesc lui Dumnezeu ,nu am avut astfel de probleme. Cand imi este putin rau mananc ceva, orice si trece. M-am ingrasat 6kg pana acum dar am observat ca in ultimul timp am stagnat. Acum am 55kg ceea ce la 1,78 nu este mult. Chiar as putea sa mananc in continuare :).
De carmendu stiti ceva ?
Eu mai am o problemuta. Azi m-am simtit f ametita, mi-a curs sange din nas dar tensiunea zic eu e ok (10.6). O avea vre-o legatura cu sarcina?
Va pup fete dragi si va doresc sarcina usoara.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Catalina- ai si tu un semn de sarcina: curgerea nazala. Si mi-e mi sa intamplat deja de trei ori de cand sunt insarcinat am si intrebat medicul, nu te ingrijora e normal. Curgerile de sange din nas sau nasul infundat sunt frecvente in sarcina datorita cresterii fluxului sanguin si a hormonilor existenti in tesuturile nazale. Asa ca no problem! Ma bucur ca totul e ok la tine si bebei. Daca nici urma de hematom poti sa te plimbi sau tot restrictionata in pat esti? Si eu astept ziua de maine (am eco) sa ma linistesc.
Va pup
8+ Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia draga deci in sfarsit mi se intampla ceva normal :).
Despre pat ce sa iti spun....la fel de buni prieteni .Pana la 12 saptamani nici o schimbare. Dupa, discutam.
Cam atat deocamdata .Succes maine la eco si asteptam vesti bune.Pup si odihna placuta.

Mergi la inceput

Julia75 succes la eco!

Cum spunea si Catalina, si eu sunt mult mai linistita si cred ca am trecut de perioada critica (am citit chiar acum pe site-ul ala unde iti calculezi data nasterii la FIV ca pe 6 mai s-au definitivat structurile majore la bebei, deci stam foarte bine!). Si, ca si ea, si eu sunt un pic speriata dar parca si senzatia asta se estompeaza incet, incet.

toate fetele, burticile si bebeii!

Andrada 10+

Mergi la inceput