Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fete dragi mai stiti cand eram eu mandra tare de mine si ma laudam pe aici ca eu nu am nici o problema? Ei bine azi m-am trezit cu capul in WC si niste ameteli teribile. Este ora 12 si sunt in ac punct.Dar de mancat am mancat :).

9+ cu 2 louloudakia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Andrada- multumesc, dupamasa vin cu vesti.
Catalina- macar acum si tu te simti gravida. Eu cum 2-3 ore nu am greturi deja ma panichez ca oare care-i baiul, nu mai sant insarcinata? Asa ma bucur cand am greturi, inca n-am vomitat, dar ma simt tare rau cateodata (aproape toata ziua), daca mananc orice imi trece. Mananc non stop si n-am pus un kil pe mine. Tu cum de ai deja 9 saptamani cand ai facut ET inainte cu o zi de mine, si eu am trecut la 8 saptamani numai ieri ? Cum calculezi? La eco ti-o dat asa?
Pupici Julia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

JULIA iti multumesc pt lamurire.Spune-mi te rog, la cat timp te duci tu la eco?Vad ca ai facut si la 6sapt, faci si la 8.Asa te cheama dr sau asa vrei tu?Intreb pt ca pe mine, dupa prima eco m-a mai chemat abia peste o luna.
6+

Maria- bine ai venit si sarcina usoara! Mie doctorul a zis ca sarcina sa calculez de la data ET plus doua saptamani, in felul asta tu maine ai fi in 6 saptamani. Mie ecografia de 6 saptamani mi-a aratat exact 6 saptamani.
Azi am facut 8 saptamani, maine ma duc la un nou eco.

Julia 8+
[/quote]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Julia75

Andrada- multumesc, dupamasa vin cu vesti.
Catalina- macar acum si tu te simti gravida. Eu cum 2-3 ore nu am greturi deja ma panichez ca oare care-i baiul, nu mai sant insarcinata? Asa ma bucur cand am greturi, inca n-am vomitat, dar ma simt tare rau cateodata (aproape toata ziua), daca mananc orice imi trece. Mananc non stop si n-am pus un kil pe mine. Tu cum de ai deja 9 saptamani cand ai facut ET inainte cu o zi de mine, si eu am trecut la 8 saptamani numai ieri ? Cum calculezi? La eco ti-o dat asa?
Pupici Julia 8+

Si medicul meu si cel din Grecia si site-ul calcul data nasterii fiv si ecograful imi dau aceeasi varsta. Azi 9 saptamani. Cei care au facut FIV-ul si dr mea calculeaza punctia+2 saptamani. (20martie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna fetelor, imi fac si eu curaj sa intru la gravidutze, am fost miercuri la eco si am vazut cum ii batea inima bebelusului.

Andicu , trece-ma si pe mine pe prima pagina, ET 04.04.2008 (FIV 3 Dracea la Gynera), un bebelus. Punctia a fost pe 02.04.08.

Va doresc sarcini sanatoase si la termen.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Fetelor, m-am linistit de tot, avem batai de inima, am crescut de la 0.49 cm -saptamana 6 la 1.65 cm saptamana 8 plus o zi.
Catalina- mie si doctorul de aici mi-a zis ca am 8 sapatamani si o zi conform ecoului fara sa stie data puctiei sau Et. Eu nu inteleg diferenta. Oricum nu conteaza bebe(ii) sa fie sanatosi. Nu mai am nici urma de decolorare, sange ceva, a zis ca pot sa fac plimbari mici linistit, chiar e recomandat. Mi-o zis doctorul ca mai mult ca sigur aveam hiperstimulare de aceea ma durea burta si eram tare balonata. Nu stiu de ce nu mi-o zis dr. din Szeged. In schimb acum 2 saptamani aveam un chist 33 mm si acum nu-l vedea nicaieri, sper ca s-o si absorbat.
Maria- asa mi-au zis doctorii (eco de 6 saptamani am facut in Ungaria unde am facut FIV si dr de acolo a zis sa ma duc peste 2 saptamani la dr meu din Mures, de acum incolo tot aici o sa umblu) Peste o luna tre sa merg iarasi in saptamana 12 pentru masuratori si teste. sper sa am rabdare inca o luna fara sa vad cu ochii mei ca totul e ok.
Mirela- bine ai venit, sa ai sarcina usoara!
Va pup Julia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna mamici cu burtici,

Spuneti-mi va rog, ati ascultat stirile de azi ora 17 de la ProTV?
Eu nu, dar am auzit niste zvonuri cum ca ar fi dati in judecata 3 doctori de la Giulesti de o mama care a facut Fiv si care a nascut un copil cu malformatii, ca toata sarcina i s-a spus ca bebe e Ok,... stiti ceva mai clar/sigur despre caz?

Numai bine, va pupup,
Diana 36+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_d

Buna mamici cu burtici,

Spuneti-mi va rog, ati ascultat stirile de azi ora 17 de la ProTV?
Eu nu, dar am auzit niste zvonuri cum ca ar fi dati in judecata 3 doctori de la Giulesti de o mama care a facut Fiv si care a nascut un copil cu malformatii, ca toata sarcina i s-a spus ca bebe e Ok,... stiti ceva mai clar/sigur despre caz?

Numai bine, va pupup,
Diana 36+

Doamna mai avea un copil cu malformatii iar medicii au asigurat-o(sustine ea) ca totul o sa fie ok. A facut Fiv si nimeni nu a observat toata sarcina ca ii lipseste tibia la un piciorus. I-a dat in judecata si a castigat. Dr. tb sa plteasca 2000RON/luna.

De cand stau la pat nu pierd nimic :).Mai am putin si o dau pe telenovele.

Mergi la inceput

Julia felicitari pt inimioara. Sa creasca mare, mare, mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello tuturor!

Mirela, ce ma bucur!!! bine-ai venit, felicitari pt reusita si sarcina usoara!! te trec acum pe lista.

Julia, felicitari pt inimioara!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput