Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Buna dimineata fetelor!
Cu capitolul Utrogestan m-am lamurit, fiecare doctor are schema lui, nici unu n-are la fel, macar Dr. din Szeged o zis la fel mie si lui Marush.
Voua deja se vede burtica? Mie mai ales seara se vede, trebuie sa iau si eu crema daca ziceti ca-i bun.
Fetelor, trebuie sa tastez de fiecare data semnatura, nu se poate regla cumva sa semneze singur dupa fiecare mesaj?
Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Imi pare rau ca nu am reusit sa mai dau vreun semn de viata, dar am avut ceva probleme de sanatate cu sotul meu (spital, analize, drumuri), dar am citit TOT ce ati scris.

Carmendu, sa-ti mearga bine draga mea, sa ai grija de bebele tau drag, ca este un lupatator!

Diana D, nastere usoara, sigur va fi bine!

Alina Alexandra, multumim tare mult pentru sfaturi, pe mine tare mult m-au ajutat!

Si acum vestile despre noi...Am fost la eco de trim I si am vazut o fetita zglobie si ghidusa pe care abia astept sa o tin in brate.
Totul este ok pana acum, are chiar cateva zile peste termenul calculat.

Analizele mele m-au pus putin pe ganduri, se pare ca la culturi de col mi-au gasit un streptococ grupa B. Dr. mi-a spus ca tb sa-l tratam inca din W15-16 si eu cam stau pe ganduri, parca as mai amana pe mai tarziu. Am citit fel si fel despre prostia asta de streptococ si sunt in dubii.
Voi ce ziceti? Stiti ceva de asta?

Va pup pe toate pe burtici,

Miki 14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

julia - du-te la contul meu (dr sus), intra pe profil personal si du-te la semnatura si scrie julia si nr saptamanilor, si apoi apasa pe trimite.
bafta

carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

julia - trebuie sa scrii gravi in paranteze patrate.
eu il scrisesem deja in paranteze patrate si mi-a luat icon-ul

carmen 13+

Mergi la inceput

Multumesc Catalina de pm si Carmendu de raspuns, acum incerc, iconul cred ca n-am reusit sa pun dar mai incerc.

Julia 9+

Mergi la inceput

Da, m-am gandit bine cu copy paste nu mi-a luat iconul, si fara sa radeti nu gasesc paranteza patrata sa scriu gravi intre ele.

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by Julia75

Da, m-am gandit bine cu copy paste nu mi-a luat iconul, si fara sa radeti nu gasesc paranteza patrata sa scriu gravi intre ele.

Julia 9+

:) nu o gasesti pe tastatura? La mine este langa litera P.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Da Catalina, degeaba ma-m holbat 5 minute pe tastatura nu gaseam, am plecat la plaja in curte, acum am revenit, mersi bineinteles ca este, dar toata ziua citesc si nu mai vad, poate pe la urma am nevoie de ochelari :)

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor,
voi cand ati facut culturi din col? V-a recomandat doctorul? Ca mie nu!
Saptamana asta am recoltat sange pentru hemoleucograma, glicemie, TGO, bla, bal, ...de-astea uzuale, si urina pentru Urocultura si Sumar de urina.
Urocultura am pus-o eu de la mine, dr. nu mi-o recomandase!!

Chestia e ca as fi vrut sa fac si secretia vaginala, dar cum sa ma duc daca fac tratament cu Utrogestan????

Pentru secretie nu trebuie sa te speli vaginal 3 zile parca, si eu cum sa ma duc daca am acolo numai UTROGESTAN????
Voi cum ati facut, daca ati facut analiza?!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor ce activitate pe aici, mie mi-e asa de dor de zilele cu burtica,azi am vrut sa ma imbrac cu o bluzita de pe vremea cand eram insarcinata eu fiind f slaba nu am avut haine special de gravida si cand m-am vazut in oglinda mi-au dat lacrimile si m-au napadit amintirile cu toate emotiile fiecarui ecograf si a fiecarei analize.
Carmen mi s-a facut pielea de gaina cand am citit postarea ta, ma bucur din suflet ca esti ok si sa dea Dumnezeu sa-ti duci sarcina pana la capat fara probleme.
Flori ma bucur din suflet ca ai reusit,vezi ca puiuti congelati sunt foarte dulci,stiu asta ca o "gust" in fiecare zi pe Sofiuca.Sarcina usoara si la termen.
Hera
Xrysa ce repede a trecut timpul deja esti in 27 de sapt nu-mi vine sa cred,parca ieri te treceam pe listuta
Mirela,Andrada ma bucur ca sunteti bine fetele si burticile.
toate burticoasele fara exceptii.
Diana sa ne anunti cand va fi marele moment iti tin pumnii.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput