Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Marush, , mie doctorul mi-a recomandat analiza in primul trim (prin sapt 10 am facut-o), chiar daca administrat utrogestan la greu. Nu conteaza utrogestanul, ai grija doar la cine iti recolteaza, eu am dat peste o nepriceputa la Medsana din cauza careia ma sangerat putin (colul este fff sensibil acum la noi si se pare ca se intampla). Oricum analizele gineco trebuie sa le facem cu toate, sunt diverse chestii care pot aparea si in timpul sarcinii.

Miki

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, eu examen de bacter si papanicolau am facut in februarie chiar inainte de FIV, sper ca nu trebuie refacut acum, nici nu mi-a zis nici un doctor.

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Ma bucur Luca Luca ca esti bine, iti citeam mesajele de la aspirante(fara ca eu sa scriu ceva) asta cand eu ma pregateam de FIV si ma gandeam ca oare o sa am si eu norocul tau, acum astept data de 26.05 cand mergem la prima eco sa vedem cum suntem si cati suntem, daca majoritatea din starile tale le-am regasit si la mine, mai ales pana sa aflu rezultatul fapt care imi dadea curaj, de ce nu am fi si noi mai multi (adica 2).Despre administrarea utrogestanului constat ca difera de la doctor la doctor, eu am 6 pe zi, adica 2 la 8 ore si in plus acid folic 5 mg /zi, la eco vedem pe mai departe ce am de facut.
Inca nu am greturi majore, decat somnolenta, dar acum am mai si racit si ma tratez cu mult ceai, miere de albine si lamaie.
Pup toate burticile .
6+
Pup toate burticile si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Salutare!

Ieri va scrisesem un mesaj lung insa nu stiu de ce nu a vrut sa intre...

Am aflat ieri de la medicul meu de familie ca trebuia sa fac analiza de urina in fiecare luna. Ati auzit si voi de asa ceva?
Daca asa trebuia, nu am inteles de ce nu mi-a zis, ca doar am fost de multe ori la ea pana acum...

Am intrebat si eu daca in trim 2-3 se mai face examen de secretie si mi-a spus ca nu, dar parca eu asa stiam...

Nu mai inteleg nimic. Daca aveti ceva informatii, va rog sa imi spuneti si mie.

Va pup pe toate

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Buna fetelor,

Va multumesc din suflet ca v-ati interesat de mine si imi cer scuze ca am disparut asa dintr-o data dar am trecut printr-o perioada destul de grea si fizic dar mai ales psihic.
Am fost in Ungaria am facut embrioreductie , acum am 2 bebeii in burtica si chiar azi am fost la echo si sunt deocamdata bine amandoi.
Intre timp am fost internat si in spital la Giuly dar din fericire nu a fost nimic grav mai mult balonare si sperietura :))
La mine am observat o chestie foarte ciudata ce acum incepe sa dispara.Am avut un fel de retinere greata nu stiu cum sa descriu dar nu-mi venea sa stau in fata calculatorului. Au trecut si saptamani fara sa deschid calculatorul , am vrut numai intimitate si sa fiu singura. Dar acum incepe sa imi revine si pofta de mancare si nu mai urasc carnea si dulciurile ca pana acum.
Nu prea stiu cum stati voi cu ultimele stiri dar o sa incerc sa intru din nou mai des si sa fiu un membru mai activ pe acest forum.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

kittyke ne bucuram ca toate gravidutele care au avut asemenea probleme(carmen si cu tine ) sunt bine si alaturi de noi .Bine ai venit cu cei doi bebei ,sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine si sa ai o sarcina usoara si la termen.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Kittyke, bine ai revenit cu cei doi bebei. Sa ai o sarcina usoara in continuare fara alte "dureri de cap".

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Va multumesc fetelor !!!!

DAr sa stiti ca de dureri de cap tot nu am scapat .....
Sunt intr-o mare dilemma , am 37 de ani sa fac amniocenteza sau sa nu fac
Pana acum 3 doctori mi-au zis sa nu fac dar eu tot nu ma pot decide...
si trebuie sa iau hotararea asta in 2 saptamani.
La echograf nu se vede nici o problema numai ca pe mine ma nelinisteste varsta dar si riscurile unui amniocenteze

Off e greu
Va pup
15+

Mergi la inceput

Kittyke, pe mine deja ma sperie gandul cate teste si cat stres tre sa mai induram, de ce nu putem sa ne bucuram de sarcina asta si asa tare greu obtinut. nu stiu ce sa zic de amnio, dar daca nimeni nu-mi sugereaza eu sigur nu ma duc de capul meu .

Julia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

kittyke gemenasii tai au ac. sac embrionar?

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput