Gravidute prin FIV (14)
Raspunsuri - Pagina 19
Boo spune:
Carmen felicitari pentru curaj si pentru ca ai avut puterea sa iei hotararea asta. iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si fara probleme de acum
Hera imi pare tare rau de ce am citit !!! Sunt alaturi de tine ![]()
Diana da' peste ce tampiti ai dat !!! Asta la ce spital s-a intamplat ? Cine mai e si profesorul asta simpatic ? ufffffffff Doamne. Eu am senzatia ca nu e sarcina atat de rea cat ne panicheaza doctorii si ne creaza senzatii care mai de care mai tampite...
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
flori76 spune:
Catalina:le pun si la 4 dimineata,pentru ca am vrut sa le pun cate 2/8ore.Si pentru ca atunci cand lucram aveam un program mai aiurea(lucram doar dupa-amiaza),mi-am calculat eu in asa fel incat sa pot sa stau intinsa cate o ora dupa ce le pun si sa nu ma trezesc decat o singura data pe noapte.
Acum,avand in vedere ca nu mai lucrez,chiar ma gandeam sa schimb putin orele si sa nu ma mai trezesc noaptea.
Boo:felicitari pentru eco si pentru ca faptul ca bb e ok!Abia astept sa ne ducem si noi vinerea viitoare.
Flori
7+
catalina2307 spune:
Eu le-am pus dimineata la pranz si seara dar nu am tinut cont de ora niciodata...
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
Da,Catalina,asa mi-au zis si mie de la clinica,dar eu lucram de la 14.30-19.00 si oricum as fi calculat nu-mi iesea sa le pun la distante cat de cat egale.
Am dormit 2 ore si vad ca ma simt mai bine azi decat zilele trecute.Am avut cateva episoade de rau-rau,dar nu toata ziua asa cum a fost ieri.
Flori
7+
catalina2307 spune:
Ii multumesc lui DD ca nu am greturi .Am niste bebei tare rezonabili si draguti cu mami lor.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
LucaLuca spune:
Flori, nu exagera cu orele fixe pentru progesteron, ca doar nu e antibiotic, dormi linistita. Am sunat si eu azi la clinica, mi-au zis sa continuu pana la eco de sapt 12, apoi sa ma opresc. Am insistat eu: "asa, de la o zi la alta? nu e mai bine gradual?", la care la sage-femme a zis ca ok, "daca imi raman", pot sa mai pun o zi-doua cate o gelula/zi si apoi una la doua zile. Deci, nu e asa strict, nu va mai stresati, imi explica medicul ca daca exista premise bune e ca in ciclism, oricum bicicleta bebelusilor a luat-o la vale. :)
A propos de sport, da, inotul e sportul ideal pe perioada sarcinii.
Eu m-am intalnit cu matusa sotului meu astazi, o femeie extrem de chic si de frumoasa, care mi-a aratat insa vergeturile pe care i le-a lasat sarcina pe corp si care nu s-au atenuat nici dupa 20 de ani. Nasol de tot! M-am oprit subit in prima farmacie si am identificat o crema antivergeturi speciala pentru gravide - Mustela Maternité 9 mois Vergetures Double Action se cheama -, care se aplica preventiv. Sper sa aiba efect, adica sa previna, caci ce am vazut nu era deloc simpatic. Nu neglijati aspectul. La fel, in aceeasi famacie, am identificat pasta de dinti pentru gravide, habar nu aveam ca exista - previne sangerarile gingiilor etc.; poate o fi doar truc comercial, je m'en fiche, am dat navala, mi-am luat doza dubla. :)
10+
flori76 spune:
LucaLuca,nu prea ma stresez pe timpul zilei sa tin cont de ora,insa noaptea tb sa pun ceasul sa sune,asa ca vreau-nu vreau...respect ora ![]()
Crema pt vergeturi eu o sa iau de la www.drfischer.com/ItemPage.asp?item_id=137" target="_blank">Dr.Fischer.Am vazut ca au aparut si in farmaciile din Romania.Prietena mea a folosit pe toata perioada sarcinii si nu are nici o vergetura ![]()
Catalina:ma bucur ca tu esti ok si ca te simti bine ca nu ai greturi.Eu,in paranoia mea,imi doresc greturile....
Flori
7+
Marush spune:
Heloo, hello!
Noi suntem bine, azi am avut o zi mai usoara, fara mari greturi!Adica am avut o stare ok.
Mi-a scris dr. Zadori. Eu iau acum Utrogestan 2+2+3/zi,mi-a spus sa continui din acest moment cu 2+2+2/zi pana in saptamana 12, apoi 5 zile 1+1+1/zi, dupa care sa-l intrerup.
Si avem "LIBER LA SEX" de acum incolo!Eu sincer, inca nu ma simt pregatita, cred ca o sa asteptam pana la 12 sapt.....mi-e frica sa nu apara complicatii!
Sper ca nu sunt EXAGERATA??
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
flori76 spune:
Marush:deci sunt zile si zile cu greturile astea,nu?Nu trebuie neaparat sa zaci in fiecare zi la fel...Ca eu cum ma simt mai bine oleaca,cum intru in panica 
Deci,vad ca doar LucaLuca si eu avem recomandarea sa intrerupem brusc utrogestanul.Vineri cand mergem la eco o sa intreb si eu dr.daca n-ar fi ok sa o iau treptat.
Flori
7+
Marush spune:
FLORY76 nu te speria,...asa m-am simtit si eu la un moment dat , dupa zile nasoale, prin saptamana 7, hopa, 3-4 zile fara greturi!
Intr-adevar se pastrase lipsa de pofta vis-a vis de carnita. Si incepusem sa ma panichez, pe net spunea ca sunt semne de sarcina oprita din evolutie. Sotu si mai rau, sa mergem sa facem eco, ....cand colo, se nimerise chiar de Paste, si am plecat la tara. Maica-mea, era in "focuri cu gatitul", asa ca dupa primele ore de dimineata in mirosul imbietor de mancaruri, am fugit repede la baie sa vomit!!
Ce ziceti de sot....???, era cel mai fericit
!
Asa ca stai linistita, e normal sa-ti mai revii!
Eu am vomitat de 4-5 ori pana acum, pe motive serioase de miros puternic, sau daca m-am fortat sa mananc, cu toate ca mi-era cam greata!
Pupici!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2