Gravidute prin FIV (14)
Raspunsuri - Pagina 18
catalina2307 spune:
Andrada ma bucur ca te-ai linistit. Cum te-ai gandit tu ca gemenasii ti-ar putea face asemenea probleme?
Julia eu am primit indicatii utogestanice astfel. ziua 1 din saptamana 10 -8buc; ziua 2 saptamana 10 -6buc; ziua 3 - 4 buc; ziua 4- 2buc; ziua 5 - 1buc. Si merg cu 1/zi pana in ultima zi din saptamana 12.
LulcaLuca bine ai revenit. Incep sa devin nervoasa. Eu sa fiu singura cu recomandari " nu " plaja?
Cand merg acum in Grecia pt analize o sa-i intreb pe cei de acolo.Poate sunt mai draguti.
Pup fete cuminti.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Julia75 spune:
Mersi Catalina m-am prins si eu.
Am inca o nelamurire, medicul de familie m-a trimis sa fac urocultura, cum fac iarasi cu utrogestanul asta, urina mea e plina cu ea, nu e problema?
catalina2307 spune:
quote:
Originally posted by Julia75
Mersi Catalina m-am prins si eu.
Am inca o nelamurire, medicul de familie m-a trimis sa fac urocultura, cum fac iarasi cu utrogestanul asta, urina mea e plina cu ea, nu e problema?
Nu este nici o problema.La mine a iesit infectia urinara si cu utrogestan. :)
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
catalina2307 spune:
Scuze fetele ,am dat informatii eronate. Acum am vorbit cu medicul meu din Atena si am inteles numai aiurea. Deci cu utrogestanul mergem 8-6-4-2-1 si ma opresc ,nu iau 1 inca o saptamana.
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
flori76 spune:
Buna dimineata din Islanda 
LucaLuca bine ai revenit.Chiar ma gandeam ieri la tine si vroiam sa intreb fetele daca stiu ceva,ca nu prea-ti sta in fire sa "dispari".
Eu ieri m-am luptat cu greturile toata ziulica,am mancat ce-am apucat(fructe,legume,lapte,orice...in disperare,numai sa treaca greata).Dimineata la 4 m-am trezit sa-mi pun utrogestanul si iar m-a luat raul,dar am mancat niste covrigei si m-am potolit.Acum vad ca m-am trezit mai bine,dar nici bine-bine nu vreau sa-mi fie ca apoi intru in panica ![]()
Referitor la utrogestan,cand vad ce scheme v-au dat voua medicii,cam raman pe ganduri...Mie mi-au spus clar ca la 12 sapt oprim tot(utrogestan,femanest si clexane).Mi se pare cam aiurea,dar ma gandesc ca peste 3 sapt venim in tara si o sa vad ce zice dr de acolo.Mi se pare mult mai logic cum o sa procedati voi...
Flori
7+
carmendu spune:
eu am luat utrogestan 6 bucati pana in sapt 11.
din sapt 11 pana in sapt 12 am luat 4.
din sapt 13 pana in sapt 16 urmeaza sa iau 2.
si atunci il oprim.
de- abia astept.
diana d - e nasol ca te plimba asa si iti amna nasterea. medicii astia nici nu se gandesc la ce simte pacientul.
adelais - sa fie bine bebeul tau. te asteptam sa ne scrii.
carmen
12+
flori76 spune:
Adelais
si multumesc din suflet pentru urari.Cu siguranta totul o sa fie ok cu bb tau.Mai e putin si o sa-l tii in brate 
Flori
7+
Mirela_1 spune:
Fetelor vad ca schemele sunt destul de diferite, eu cred ca difera in primul rand si daca e un singur bebe sau sunt 2/ 3....
Mie mi s-a spus ca dupa sapt 10 sa reduc de la 7 cate iau acum la 4 pentru o saptamana si apoi nu mai stiu bine ori le suprim de tot urmatoarea saptamana ori reduc cu inca 2. Dar pana atunci mai merg inca o data la dr si mai intreb.
Andrada ma bucur ca ti-a iesit bine lupicul.
Mereu uit sa pun semnatura si acum sunt si superstitioasa.
8+
catalina2307 spune:
Flori am si eu o curiozitate...De ce trebuie sa te trezesti la 4 dimineata sa pui utrogestanul?
10+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Boo spune:
Revin cu cateva vesti. Am fost si noi la eco de dimineata si l-am vazut pe bebe. Mi-era asa un dor de el ... Totul e ok si in grafic, nu avem nici o problema. Avem 614 grame. Acum inteleg eu de ce ma intorc greu de pe o parte pe alta in pat ![]()
in rest mi-a zis ca sa nasc prin cezariana - de fapt nici nu m-a intrebat daca vreau natural sau nu, a presupus din start ca va fi cezariana. dar nu am insistat pt ca mi-a dat un motiv bun pentru mine. eu oricum am facut FIV si stiu ca in cazul asta dr fac cezariene. dar i-am zis ca inainte sa raman gravida aveam chisturi de endometrioza si atunci mi-a zis ca la cezariana se uita si dupa alea si daca exista le curata si pe alea. ceea ce mie mi se pare super ok, decat sa mai am probleme si cu asta pe urma.
deci o sa sar peste cursurile lamaze ca o sa-mi fie inutile ![]()
cezariana vom face ori intre 20-23 august ori pe 30 pentru ca in celelalte zile e plecat din tara. sper sa nu ma apuce nasterea inainte sa vina ca imi pun un OB sa-l tina pe bebe acolo
Am intrebat de concediu si de stat la soare. Mi-a zis ca nu am nici o restrictie, ca avionul e chiar mai ok decat masina. Si nici nu soarele nu e problema. Doar sa nu stau la pranz si sa nu intru in apa daca sunt foarte incinsa. In rest nimic nimic !! aaa si ca inotul face chiar foarte bine. Eu oricum ma duc la piscina, asa ca stiu cum e. Nu m-am simtit deloc mai rau sau sa am contractii din cauza asta. Macar fac un pic de miscare.
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza