Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor, eu nu am intrebat inca medicul de vacanta la mare dar am citit intr-o carte ca este recomandata in trim II pt vitamina D pe care o iei doar de la soare si care previne rahitismul. Totusi, parca pe mine ma atrage mai mult muntele anul asta...

Voi aveti idee daca laptop-ul tinut in brate afecteaza bebeii? Ma gandesc ca este o solutie sa si lucrez, sa si stau intr-o pozitie cat mai aproape de orizontala. Am citit ca doar laptopul, fara conexiune, n-ar radia. Ma gandesc sa ma conectez la net doar de cateva ori pe zi, nu permanent cum faceam pana acum...

Carmendu, Kityke ce faceti? Ma tot gandesc la voi. Sper ca sunteti bine.

Catalina ma bucur ca ai scapat momentan de problema cu maseaua!

Va doresc o zi frumoasa!

Andrada 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia draga....eu in pat. Cand citesc ce scriu fetele despre recomandari cu mare soare ma gandesc sa imi schimb ginecologul. :)
Sa gasesc un dr sa imi spuna "este recomandat toata vara sub palmieri batuta de briza marii". Sa vedem....poate se indreapta lucrurile si la mine.
Andrada eu am luat un scaun care are exact inaltimea canapelei, l-am asezat langa canapeaua pe care eu stau intinsa NON-STOPam pozitionat laptopul pe scaun si am rezolvat problema.
Marush la care eco ai vazut manute si picioruse ca eu la eco de aproape 9 saptamani (8s si 6z) la unul dintre bebei nu am vazut mare lucru iar la celalat mai maricel am vazut orice numai manute si picioruse miscatoare nu.

Va pup.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Julia multumesc de raspuns, m-ai luminat, asa ma gandeam si eu insa aveam nevoie de inca o parere ca sa ma conving.
Fetelor, are cineva cartea "Mama si copilul" in format electronic, am auzit ca exista. Daca o are cineva va rog sa-mi raspunda la mesaj.
Va pup pe toate si va doresc o zi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Catalina inteleg cum ai pus calculatorul dar nu inteleg cum reusesti sa butonezi din pozitia culcat.
Iar apropos de manute si piciorute, eu le-am vazut fix la 10 saptamani. La 8 saptamani nu erau decat punctulete. Deci, cam acum ar trebui sa le vezi si tu daca ai face eco

Andrada 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

din pacate visul nostru s-a transformat azi dimineata intr-un cosmar am pierdud ce-mi era mai scump, va doresc multa sanatate si sa dea Dzeu sa va tineti copii sanatosi in brate.
numai bine si poate , poate vreodata ma alatur si eu voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hera, imi pare tare rau! sanatate multa si sa dea Domnul ca data viitoare sa reusesti si sa dureze 9 luni!

Eu nu stiu daca e bine sau nu sa tii laptopul pe burta, dar eu una, am evitat!

Sanatate multa tuturor burticilor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada.P

Catalina inteleg cum ai pus calculatorul dar nu inteleg cum reusesti sa butonezi din pozitia culcat.
Iar apropos de manute si piciorute, eu le-am vazut fix la 10 saptamani. La 8 saptamani nu erau decat punctulete. Deci, cam acum ar trebui sa le vezi si tu daca ai face eco

Andrada 11+

Intr-o parte, sprijinita intr-un cot, si tastez mai batraneste cu o mana. :)

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hera01

din pacate visul nostru s-a transformat azi dimineata intr-un cosmar am pierdud ce-mi era mai scump, va doresc multa sanatate si sa dea Dzeu sa va tineti copii sanatosi in brate.
numai bine si poate , poate vreodata ma alatur si eu voua

Imi pare nespus de rau. Eu sunt sigura ca in curand vei reveni...
Iarta-ma ca intreb dar de ce esti asa sigura ca nu mai e nici o speranta?

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Hera, imi pare nespus de rau...
Te reasteptam priuntre noi!!!
Fete dragi,
imi iau (sper ca pt putin timp) ramas bun.
Maine dimineata ma internez (analize,...)
dar nu stiu sigur cand voi face cezariana, cred ca dr ma mai amana vreo 2 zile deoarece m-am cam racit (dureri de cap, gat, rinoree...).
Multumesc mult pt sustinere si sa ne "auzim" cu bine,
va pupup,
Diana 37+

Mergi la inceput

Diana, nastere usoara, iti suntem alaturi si ne rugam totul sa fie bine.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput