Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Marush
Spuneti-mi ceva sa ies din starea asta de rahat!!!!

Eu sti spun din toata inima si cu toata sinceritatea,ca nu merita sa bagam in seama nici o vorba urata.Numai noi stim cat ne-am zbatut si cata suferinta am indurat ca sa ajungem aici.Nu trebuie sa ne gandim decat la bb/ii pe care-i avem in burtici si la binele lor,ca "binevoitori" care sa comenteze se vor gasi mereu.
si nu mai fii tristuta.

Fetelor,eu m-am trezit de dimineata cu niste dureri de burta,ca parca am senzatia ca in orice moment imi poate veni CM.Nici nu am indraznit sa ma dau jos din pat azi decat ca sa-mi fac injectia si sa merg la baie.Sper sa treaca curand!

Flori 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Flori sper ca iei un antispasmic ceva si nu stai cu dureri ca nu este bine deloc.Trebuie sa existe echivalent de nospa. Este f imp sa nu stai cu dureri.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Marush mai da-le incolo pe tantesele astea care fac copii numai daca le face barbatu' cu ochiu' si habar n-au de ce inseamna un FIV. Important e ce stii tu ca ai facut si si mai important e sa ai grija de comorile care cresc in burtica ta si sa nu te mai enervezi de la chestii de-astea.

Hera e foarte probabil ca testul sa fie negativ pt ca ai baut multa apa s urina a fost foarte diluata. Si eu am patit chestia asta cu o seara inainte sa fac bHCG care a iesit 462. Asta inseamna ca testul ala ar fi trebuit sa se pozitiveze imediat insa eu n-am mai avut rabdare si l-am facut seara, dupa ce bausem f multa apa.

Flori e foarte bine ca nu te-ai dat jos din pat. sper ca au trecut durerile.

Andrada 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Many bani, corect: pe 14.05.2008 faci 6 saptamani (desi Et-ul ai gresit un pic, dar presupun ca e aprilie nu 16 mai).
Marush, stiu senzatia, si pe mine tare ma deranjeaza cand lumea habar nu are dar vorbeste. Eu am incercat asa ca numai familiei am zis de tratament dar crezi ca s-au putut abtine si sa nu povesteasca la toate cunostintele. Si uite asa noi suntem ciudatii din familie care n-au putut sa faca un copil, altii trec numai unul langa altul si femeia deja ramane gravida. Sa vezi la anul cum o sa se uite la copii nostrii ca oare se aseamana cu doctorul sau cu sotul.
Catalina, cei cu maseau ta?
Julia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia maseaua mea este acum trei sferturi.A scos partea miscatoare si gata.Fara radiografie si fara anestezie nu are ce sa imi faca.Saptamana viitoare un pansament si dupa ce ma gravidesc pivot ,coronita etc.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna !!
Saru'mana de incurajari.....asta cu cine seamana Dr sau sotul e chiar buna...dar pun pariu ca unii o gandesc, saracii!
Astazi am fost la eco, pentru ca nu mai aveam rabdare pana la 12 saptamani!

A fost un moment UNIC, m-au amuzat astia mici teribil!!

Se vedea forma corpului foarte bine, capul , manutele...ne-au salutat amandoi! Stateau fata in fata , parca la o mica barfa!

Le-am facut si pozici, ca tare ne doream sa-i avem in foto!!
Inca nu ne-am dat seama cu cine seamana!!!..data viitoare o sa ne holbam mai bine
Va sarut pe toate!!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Catalina:din pacate n-am luat nimic Mai am doar o cutie de no-spa si aia a expirat luna trecuta....Acum ia cineva de acasa legatura cu un medic sa ma sfatuiasca ce e de facut.
Bine ca s-a gasit rezolvare la maseluta ta.Sper din suflet sa nu te mai supere

Andrada :am dormit putin si m-am trezit mai bine.Nu ma mai doare ca dimineata.Offff.

Marush:felicitari pentru intalnirea de azi Cred ca a fost supeer!Sarcina usoara in continuare

Flori 6+

Mergi la inceput

Am luat un no-spa de vreo ora si m-am linistit!Macar face bine la psihicul meu nebun sa stiu ca daca ma doare am ce lua.

Pupici si o noapte placuta tuturor

Flori 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xrysya spune:

Buna dimineata la toate.imi impart si eu experientele cu voi.deci cu sexul,daca dr zice ca totul e ok,cam de la doua luni de la et,poti face,normal,dar bineinteles mai rar si mai domol.adica odata pe saptamana,dar tot e ceva:).Cu avionul.Eu am zburat exact la o luna dupa et si am intrebat dr.mia dat voie,deci am plecat.Cu plaja si soarele.Da,am fost la plaja am facut baie in mare si mi-am bronzat si burticoiul,ca de,acum e mare.ba mam si cojit.dar am fost in orele dupa amiezii sau dimineata.chiar si medicul mia recomandat plaja.deci....mai ales tinannd cont ca am 6 luni jumate si gemeni,eu cred ca nu e nici o problema.Dar bineinteles,fiecare stie mai bine ce probleme are,si intotdeauna e cel mai bine sa-ti asculti doctorul ginecolog ca stie el de ce iti spune ceva,ca nu degeaba e doctor.mult succes la toate fetele si sa ajungem toate cu bine pana la sfarsit.
27+ twins boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Buna fetelor, dupa spusele lui Xrysya incep sa visez de vacanta noastra, poate totusi nu trebuie sa petrec toata vara in pat, in jurul casei.
Catalina, ma bucur ca ai rezolvat cu maseaua. Tu mai poti in pat? Mie dor de shopping, de prieteni de mici excursii in weekenduri.
Hera, ce mai faci, ai reusit cu testul?
Marush, trebuia sa fii in al noualea cer sa vezi manute si picioruse deja. Eu pana acum numai cate o pata alba am vazut la fiecare eco, ce ma incatat erau bataile inimii, altceva inca nu realizezi din ecoul meu. si eu numai la 12 saptamani trebuie sa ma mai duc. Abia astept.
Flori, sper ca te-a lasat durerea de burta, si pe mine ma chinuit mai mult de 2 saptamani.
julia 8+

Mergi la inceput