Gravidute prin FIV (14)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_alexandra spune:
Si apropos...de la ET si pana la bhcg e interzisa activitatea sexuala. Insa deja in saptamana 8...e voie.
hera01 spune:
buna dimineata
Am facut o mare prostie, dupa ce am avut cateva teste pozitive in mana (vreo 8/9) aseara pe la 10 noaptea m-a mancat in ....ca pe maimuta si am zis , hei mai am un test ia sa-l fac si pe ala(testele digitale de la Clearblue )si mi-a aratat ca Nu sunt insarcinata)
La noi a fost foarte cald ieri si am baut ff multe lichide , se poate ca urina sa nu fi fost foarte concentrata?
Ami vine sa ma au cu capul de pereti, mare tuta mai sunt !![]()
Julia75 spune:
Buna dimineata fetelor,
Alina intotdeauna esti plina cu sfaturi, multumim. Cu sexul, mai astept un pic, momentan nici nu am chef cand utrogestanul curge dupa mine non stop, dupa saptamana 13 il las de tot, atunci ma linistesc si eu ca totul e ok cu bebe, sper ca n-are ce i sa se intample.
Alina cu durerea de cap ce pot sa fac? Vad ca azi continua.
Catalina, ai trimis ploaia la noi, azi nu mai stau in curte.
Julia
8+
Julia75 spune:
Hera, test de sange la un laborator nu poti sa faci? Nu te mai stresa cu testele de urina. Cand trebuia sa-ti vina menstruatia? Daca n-a venit de mult si n-ai avut nici un pic de sangerare n-are de ce sa-ti fie teama. Sa nici nu te gandesti ca poti sa pierzi sarcina, fi tare bucuroasa si gata. 
hera01 spune:
test de sange nu pot sa fac, la clinica unde am avut FIv nu se fac, tbe sa stept inca 2 spt ptr primul echo.
Nu stiu cand tbe sa vina menstruatia , punctia am avuto pe data de 21-04-08.Nici nu mai pot gandi normal, incerc sa raman calma dar nu ma pot opri din plans si sotul meu este si el suparat pe mine ca ma inebunesc asa singura.
catalina2307 spune:
Alina esti draguta ca lucrezi la optimismul nostru dar in ceea ce ma priveste abstinenta este rezultatul sfatului medicului, tot medicul mi-a comunicat ca fara sezlong nici macar la umbra, iar in cdt in care nu ma pot da jos din pat greu de crezut ca ma pot apuca sa fac turul Romaniei cu masina....Eu vorbeam strict de cazul meu.Ma bucur sa vad ca sunt fete cu sarcina usoara dar probabil si pt faptul ca eu am gemenasi este mai dificil putin.Dar avem timp sa recuperam :)
Nastere usoara.
Julia draga...fara intentie. Dar nu pot decat sa mustacesc. Dupa toate aparentele azi stau eu in curte.![]()
Hera, nu stiu cum stau ytreburile acolo dar imi este greu sa cred ca nu poti gasi o clinica(alta decat cea unde ai facut FIV-ul) la care sa faci o analiza de sange. Test de urina daca vrei sa perseverezi fa dimineata. Cu cat este mai tz si bei mai multe lichide cu atat urina este mai diluata
Va pup si mare grija.
9+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
Boo spune:
Salutare !!
N-am mai intrat de mult aici si vad ca au mai aparut fete noi. Felicitari !!!! Si sarcini cat mai usoare. ce de gemenasi
parca mi-ar fi placut si mie sa fie asa...
vad ca Alina v-a dat sfaturi multe si pretioase. din fericire ca sa zic asa nu pot sa ma bag la sfaturile legate de greturi ca n-am avut nici macar o data ..
despre calatorii pot sa va spun ca din punct de vedere medical nu exista restrictii (evident, daca sunt sangerari sau alte chestii, dr trebuie sa se dea cu parerea). cu avionul puteti merge linistite si cred ca este o varianta mai buna decat masina. drumul e mai scurt, fara hurducaieli care cel putin pe mine ma indispun total - urasc gropile !!!!
Stiu ca in avion ai voie sa mergi pana prin saptamana 28 fara probleme, pe urma iti cer o adeverinta sau ceva de la dr.
Cu mersul la mare eu stiu ca e ok, doar sa nu stam in soare si in caldura aia mare de la pranz. dar altfel nu vad care sa fie problema. Puteti inota linistite, chiar este recomandat. Mai ales la piscina.
Legat de sex sincer nu mai imi aduc aminte, dar stiu ca si mie mi-a luat ceva pana sa imi fac curaj.. Mai mult de frica cred. Doctorul nu mai stiu exact cand ne-a dat voie.
Eu va inteleg stresul si toate grijile. Cred ca nu e graviduta care sa nu le aiba. Dar cel putin la mine, dupa saptamana 12 - 13 m-am mai calmat cand am vazut ca totul e ok. Dar pana atunci eram "mama lor", am facut eco in fiecare saptamana ![]()
va pupic pe toooate 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Julia75 spune:
Hera, nu mai plange ca n-are nici un rost. Iati papuci si dute la o clinica sau laborator si cere-i un BHCG din sange, chiar daca ai mancat se poate. Nu exista ca acolo nu se face, numai nu ti-au zis tie. Dute si zi-ne rezultatul dupa masa. Sigur e bine.
many_bani spune:
Buna ziua,
Azi este un pic mai frumos si in Bucuresti si parca Soarele incanta si ochii mei care nu au mai vazut prea multe de 4 saptamani.
La mine inca nu au aparut greturile, dar inca ma mai inteapa ovarele.
Eu sunt in continuare nelamurita cu cate saptamani am, daca ET a fost in 16.05.08, pe 14.05.08 fac 4 saptamani, adica acum sunt in 4+ si pe 14.05.08 fac 6 saptamani? Ma poate ajuta cineva?
Referitor la vacanta, sfatul medicului pe care l-am primit eu a fost ca-mi face bine sa merg la mare, mai mult ptr. plimbare si mai putin ptr. soare si am fost sfatuita sa renunt la baie in mare daca merg in per.iunie-iulie si apa nu este prea calda. Eu cu sotul am ales anul acesta Neptun( nu am mai fost in Romania de 4 ani)numai ptr. a fi aproape de casa in caz de ceva rau.
O zi linistita
Va pup
Marush spune:
Fetelor, sa va impartasesc o intamplare de azi, care m-a dat total peste cap!!
Eu, fata sincera nu am prea ascuns la serviciu faptul ca am facut FIV-ulet..si oricum era de ajuns sa stie o persoana ca stie toata FIRMA!
Asa ca ma treesc azi cu o "madamme" de la curatenie...care ma intreaba foarte curioasa: Am auzit ca ai facut "insamantare

"!!!Ii spun, sincera cum sunt ca am facut FIV, si ma intreaba: de la SOTUL???

I-am spus ca bineinteles...dar nu stiu ce a inteles, la cat e de culta!!!
M-a cam dat peste cap,si imi dau seama ca multi sunt VARZA, isi inchipuie diverse chestii, pentru ca HABAR NU AU DESPRE CE E VORBA!!!
Spuneti-mi ceva sa ies din starea asta de rahat!!!!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2