Gravidute prin FIV (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Alina Alexandra multumim pentru incurajari! Mie chiar mi-au prins foarte bine. Sarcina usoara in continuare!

Marush noua ne-a spus clar dr ca este interzis contactul dar avem hiperstimulare si o usoara decolare de placenta! Eu, una, astept cu mare interes luna a 4-a cand ovarul o sa dea inapoi (am doar unul) si placentutza o sa fie cu siguranta lipita si mai intreb o data. Sper sa ne dea voie macar in trim II. Daca nu, n-o sa murim cu siguranta. Doar ca e mult mai fun cu

Fetelor, vad ca ne-am inmultit, ceea ce e minunat! Pentru ca vorbim mult de simptome, ma gandeam ca ar fi util ca fiecare sa-si treaca la semnatura varsta gestationala si nr de bebei ca sa putem si asocia simptomele cu o anumita perioada... Ce spuneti?

toate fetele, burticile si bebeii!

Andrada 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Eu de mancat pot sa mananc orice, aproape toata ziua mananc, inca n-am vomitat, dar am greata aproape permanent.
Noua ne-a zis doctorul fara viata secsuala cand am vorbit chiar in ziua ET-ului, dar n-a zis pana cand. Si sotul tot ma intreaba, dar eu ma bucur ca am putut sa pastrez sarcina, mie frica sa risc deocamdata. Eu nu indraznesc sa intreb doctorul de asa ceva. Asa ca mai avem rabdare si noi cel putin o luna.
Catalina, bineinteles eu n-am primit inapoi nici un exemplar de reteta, numai un amarat bon de casa am. Las ca imi trece supararea, bucuria e mai mare ca totul e ok. Insanatosire cu maseau. Eu petrec tot mai mult timp afara in curte pe un scaun pliant comfortabil, dar si in pat stau mult, mai fac si cat un pic de plimbare tot in curte.
Duminica placuta pentru toata lumea!
Julia 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Julia draga maseaua mea nu cred ca se va insanatosi.Am un feeling ca o scoate direct. :)
Esti o fericita daca poti sta in curte. La noi numai azi nu a ploat si nu pot spune ca a fost asa cald sa stau afara.Am incercat cu paturica pe mine dar nu m-am simtit f bine.Este o vreme asa nasoala...
Apropos...ce planuri aveti pt vacanta de vara ca cu sexul am lamurit-o.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Hm... planuri de vacanta am avut inainte sa stim de sarcina am hotarat ca anul asta mergem ori in Turcia ori in Grecia la mare, inca n-am fost niciodata, sotul a fost in Turcia. Acum nu mai stiu, n-as risca. Chiar, Catalina, crezi ca mai incolo vom putea calatori cu masina la drum lung? Momentan ma bucur ca traiesc, nici 2 km n-as putea face cu masina, am o greata si o durere de cap de numai, in plus mi se infunda nasul tot mai mult, abia pot sa respir, mai ales noaptea e greu (fara sa fiu racita, numia nasul infundat).
La noi si azi si ieri era insorita, chiar ma-m mirat ca tot ploaie spuneau, macar psihic ma simt mai bine cand e soare si pot sa ma duc afara, ma-m saturat rau de tot de patul asta. Voi in ce oras stati, daca nu e un secret?
Julia 8+ (m-am invatat cu icoane, pana in decembrie o sa ma fac experta la forum, avand in vedere ca niciodata n-am folosit, acum cel mai bine imi petrec timpul pe DC.)

Mergi la inceput

Julia in Bucuresti stam. La noi este obligatorie o vacanta de cel putin 10 zile/vara intr-o insula .In Grecia normal :).Nu stiu ce sa spun...eu cu masina nu as risca.Nu pt ca ar fi periculos drumul in sine cu masina ci pt ca mi-ar fi teama sa nu se intample ceva. Si ce naiba fac daca ma apuca o sangerare ceva la bulgari?
Cu masina sau cu avionul un lucru e clar. Nu avem voie pe sezlong, la soare ,la mare....Ce alternative avem ca eu sa stau in Bucuresti toata vara o iau pe aratura.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Sa inteleg ca nici la soare nici la mare n-avem voie, atunci nici nu mai are rost sa mergem, poate o sa stau toata ziua intr-un hotel, mai bine mergem la anu toti trei. Vedem mai incolo, adevarul e ca drumul ar fi prea lung. In Bucuresti nici mie nu mi-ar placea, macar sa-ti dee voie sa te scoli din pat odata. Cine te ajuta toata ziua? Eu am expediat acasa pe soacra mea, am zis ca ne descurcam noi cumva, deja ma scotea din sarite, nu mai puteam. Daca ne intalnim odata pe saptamana cred ca e cea mai buna soacra din lume, dar sa stea la noi 6 saptamani...vai de mine.
Nu mai pot cu capul, oare am voie la un Quarelin?
Ceva calmant si tie trebuie sa-ti dea stomatologul maine, nu? Ca doar nu o sa scoata numai asa.
Julia 8+

Mergi la inceput

Pai cum sa ma descurc? Am o menajera care vine de luni pana vineri de la 9 la 16 .Mancare nu imi place sa imi faca altcineva asa ca o rog tot pe ea sa imi curete legume si tot ce am nevoie iar eu gatesc.Cumparaturi, eu fac lista si altcineva se duce la piata. Am si doi catei (bichoni 2,5kg/buc) ii scoate sotul meu afara ca sunt educati, nu fac pipi in curte.Si cam asa ma descurc. Adevarul este ca nu as rezista nici cu mama nici cu soacra mea.
Partea buna este ca desi locuiesc in centrul Buc stau intr-o zona verde,cu copacei, floricele,liniste, ca la tara :). Iar in gradina la noi este o adevarata gradina botanica.Dar la vara cand or sa fie caldurile alea groaznice...nu cred ca pot sta nici macar in curte.
Cred ca o sa imi scoata maseaua (1/2 se misca in draci, 1/2 este teapana) si o sa o lase ada pana termin cu graviditu. Oricum nerv nu mai are.Era obturata, plombata tot.Da sa gasit sa cedeze acum.Maine o sa imi fac niste analize de CA, FE sa vad cum stam.Ca parca as vrea sa raman macar cu dintii din fata la sfarsitul celor 9 luni.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Catalina, vezi ca am pus monopol pe pagina asta, se vede ca stam cuminti in pat avem timp de forum. Si eu am o teckelita, e o minune de caine. Cu menajera e bine ca face ce zici tu, dar lui soacra mea degeaba ziceam unu ea facea cum vroia ea, a mutat toate oalele mele, nimic nu mai gasesc in bucatarie.
Fetelor voi ce mai facet?
Hai ca va las, a venit sotul ca ar fi timpul sa cobor pentru cina.
Sa nu mai barfesc de soacra ca tot ma ajutat cum a putut ea.
Va pup Julia

Mergi la inceput

La asta ma gandeam si eu :) vis a vis de cat de cumintele stam la pat.

9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Fetelor,

Sa mai lamurim neste lucruri. Activitate sexuala e voie daca nu a interzis-o doctorul. De acum insa nu va mai fi cu "nabadai si strigaturi" ca o sa va doara spatele si o sa intrati in panica. Deci domol, "batraneste" ca sa zic asa. Sigur ca cele care au desprindere de placenta sau sangerari nu au voie si tre sa stea cumintele pana la va spune medicul. Daca va ganditi la abstinenta pana la nastere o sa va fie tare greu si voua si sotilor. Gasiti si pe site sfaturi referitoare la activitatea sexuala pe perioada sarcinii. Eu zic sa profitati pt ca va fi mai greu in ultimele luni cu burticile mari...
In ceea ce priveste vacanta, mare ,soare etc.... e clar ca nu avem voie sa stam in soare si sa ne balacim in mare insa asta nu inseamna ca nu putem sta pe plaja sub umbrelute la ore potrivite, nu in miezul zilei. Ar fi bine sa mai intrebati si medicii. Eu una nu ratez marea anul asta desi am o burtica imensa.
Cat despre calatorii cu masina sau cu avionul, parerea mea e urmatoarea: daca aveti o masina confortabila si nu simtiti ca va zdruncina sau ca aveti contractii, puteti merge cu masina. Eu tocmai am facut vreo 1000 km prin Romanica in vacanta de Paste si m-am simtit foarte bine, desi repet la mine sarcina e destul de avansata.
Cu avionul nu am curaj sa zbor, desi multe fete insarcinate o fac in mod repetat si fara probleme. Mie mi-e teama ca am patit-o cand nu eram insarcinata - am prins un gol de aer- iar acum am emotii si cand intru in avion, asa ca evit.
Cat despre ce mancati in caz de greturi...pe incercate. Eu nu am putut aproape nimic in afara de covrigei, sticksuri, paine si fructe, insa asta nu insemna ca nu le varsam. Pana trece greata, incercati orice si vedeti daca ceva totusi merge. Dupa...aveti grija la aportul de fier si calciu. In rest orice va doreste inimoara, cu exceptia alimentelor interzise in sarcina pe care le gasiti pe site. Eu ce am mancat din ele am varsat automat (vezi urzicile care imi plac mult de tot).

Va pup si va doresc zile frumoase si linistite.

Alina

Mergi la inceput