Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by biluta28

Buna fetelor!

Hai ca erea sa nu va gasesc... ati scris iulie-august 2008...

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Eu is autoarea... de cind cu sarcina asta de 2008 , nu mai pot nici sa scriu corect... ...sa vad daca pot sa corectez...

Daria - foarte frumoase cele doua pisici!!
Mitzule - te pup si eu!!
Pako - foarte tare fata ta - ce te asteapta....

Ca tot veni vorba de mincare, inainte sa va dau reteta de drob promisa, va spun ca am vopsit si eu ouale ieri - mi-au iesit multumitor, desi citeva s-au crapat (nu stiu ce sa le fac sa nu mai crape, desi le fierb la foc mic,mic...) - altceva traditional nu mai fac - o sa fac niste icre, ceva friptura la gratar si cartofi la cuptor; desert am luat prajituri-torturi din alea cu migdale de la Ikea - mie imi plac mult de tot!!

Si acum reteta de DROB, preferata mea!

Ingrediente: un pachet de pipote si inimi de pui, 2 pachete de ficat de pui, ciuperci proaspete, 3-4 cepe mai mari (merge si mai bine cu ceapa verde), 2-3 felii piine inmuiata in lapte, 1 lingura faina, 1 lingura smintina grasa, 6 oua, 1 morcov, 1 pastirnac, verdeata multa(marar, patrunjel).

Se pun la fiert pipotele cu un morcov, o ceapa si pastirnacul. Un pachet de ficat, impreuna cu restul cepelor taiate solzisori se pune la inabusit in putin ulei. Se taie si ciupercile maruntzel si se inabusa si ele separat tot in putin ulei. Se dau la racit. Cind s-au racit, se dau toate prin masina de tocat (pipotele fierte si ficatul cu ceapa inabusite) impreuna cu celalalt pachet de ficat-crud. Se adauga feliile de piine inmuiate in lapte, stoarse. Se adauga ciupercile inabusite, lingura de faina, lingura de smintina si cele 6 oua (mai intii galbenusurile si mai apoi albusurile batute spuma). Se amesteca totul, se adauga verdeata taiata marunt, sare si piper dupa gust. Se ia o tava de chec mai mare, se unge si se tapeteaza cu faina (sau cu hirtie de copt) si se toarna compozitia in tava (compozitia e destul de moale). Se da la cuptor circa 1,5 ore - la cuptorul meu pe gaz il puneam la 3, acum la asta electric nu prea stiu - dar trebuie sa fie foc potrivit - cred ca 150-180 grade ar fi ok.

Gata, pofta buna ca eu deja

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Unde sunteti cu toatele??? V-am speriat cu reteta de drob, s-au v-ati apucat deja sa o faceti?

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, io am printat reteta pt taica`mio care sigur o executa !
In rest, astept sa plec acasa ... insa slabe sanse sa chiulim ... uoofff ...

Oare dc nu ne scrie Alice, sper k nu s-a intamplat nimik rau ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ati observat ca suntem veteranii sectiunii? mamicile de mai-iunie 2004 sunt deja mutate la 4-12 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Gabriela, am listat si eu reteta de drob... ma chinuie talentul in bucatarie, desi azi inca sunt la munca!

ROXI, chiar ma gandeam ca ne mutam acusi de la scutecele...si parca nu pot sa cred, eu inca am proaspete in minte chestiile alea cu galeriile, cu vestile ca a mai nascut una dintre noi...
(ma apuca melancolia)

Eu sunt cam zombie astazi, azi noapte la 4 m-a sunat cumnata mea sa imi spuna ca nepotelul nostru a facut febra dupa vaccinul de 4 luni si ca nu stie ce sa-i faca! Deja mi-a omorat ultimul neuron, le-am spus de 100000 de ori ce sa aiba in casa si nu aveau nimic, le-am zis sa ii dea ceva preventiv pentru febra...uffff...mi-e mila de ala mik!

Si la 5 ma duc cu forte proaspete acasa sa ma apuc de bucatareli, poate reusesc sa fac macar trei sferturi din ce intentionez sa fac ca sa am timp si eu maine de o manechiura, ceva.

Si nu stiu daca maine veti mai intra pe aici, asa ca va urez de astazi Paste Fericit, cu cozonaci pufosi si bucate alese pe masa, cu liniste si pace in suflet si cu un iepuras harnic si darnic!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut...io azi as florareasa...mi-am cumparat flori ptr. terasa si ptr. fatada firmei...nu va zic citi bani am cheltuit...oricum...as in delir...abia astept sa merg afara ...mi-am amenajat spatiu de plantat in o mie de vase plus alte locatii.
Fetelor,un paste frumos,cald si fericit si din partea mea...citesc la voi si ma uit la poze...la noi pastele nu e anul asta.
Daria....io am incetat sa mai zic de Serban...ptr. ca e nebunesc ce se intimpla...nu m-am asteptat sa trec asa vremuri cu el....ultima gogoasa...s-a dus la o intrunire a baptistilor...un coleg l-a racolat...si daca nu invocam dusul la casa de copii cred ca nu functiona nimic.ptr. ca i se pusese lui pata sa mearga in continuare.....ptr. ca le dadea pizza si sucuri...bre ca la prosti...adica daca vrea pizza numa tre sa schiteze ca maica-mea in trei secunde i-o pune pe masa....plus tot ce vrea si viseaza...da nu e ca nu are sau nu i se da...numa sa faca ceva de capu lui....cu cit mai interzis cu atit mai cool.E de groaza pur si simplu....tot ce face gasca hop si el...chestia cu baptistii m-a pus rau pe ginduri....periculoase modurile astea de racolare...am luat imediat legatura cu dirigu,cu directorul...familia copilului care l-a dus acolo chipurile la o intrunire Nestle...cu prezentare si expozitie(el asa a spus acasa)asa ceva nu este admisibil...eu al trimit la scoala si el se agata de fel de fel de secte....ooo doamne...mi-e groaza ca abia implineste 13 ani...ce v-a fi la 16-17?Culmea enervarii e ca tot incerca sa m-a convinga pe mine ca e ok,nu e nimic periculos....m-am pus nevoita sa-i spun ca ori respecta regulile casei...ca acolo maninca ,acolo doarme,acolo i se satisfac toate poftele posibile...ori geanta si drum bun in lume.Nu face absolut nimic in casa....maica-mea da in brinci sa-i faca toate alea...si cu toate astea cica i-a interzis maica-mii sa mai intre in camera lui...ptr. ca cica prea isi baga ea nasul in lucrurile lui.Asta ptr. ca i-a gasit invitatia ptr. urmatoarea intrunire la baptisti...lucru pe care el ni l-a ascuns.Asa ca a fost nmevoie sa intre mario pe fir...e singura persoana pe care o respecta si o admira...in fine se pare ca a avut efect dicutia cu el....sa vad ce sanctiuni vor fi la scoala ptr. copilul acela...din cite am inteles e interzisa racolarea in diverse forme religioase a copiilor in scoli.Asa ca fetelor...chiar ca problemele de acum sunt fix pix....tineti-va firea si nervii ptr. mai incolo.Hai pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, spor la treburi !

Ema, , daca un copil de exceptie precum Serban e "contra" ... totusi bine ca asculta macar de Mario ! Multi, multi pupici tie si Mamei tale ! Si juniorilor !

Spor la treburi !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc, Daria, inca "sap" pe santiere britanice, bucataria mai tarziu!

EMA, spor la gradinarit, eu nu v-am zis ca mi-am plantat miercuri busuioc in 3 ghivece in balcon si ma uit la ele de 3 ori pe zi sa vad daca nu a rasarit ceva
M-ai socat cu chestia cu baptistii, eu sunt de acord ca fiecare ADULT e liber sa isi manifeste credinta dar NU asa, nu in scoli si nu prin racolarea unui copii. Iti dai seama ca e tentat sa mearga un copil care are tot ce isi doreste, atunci ce va face un copil care poate nu a mancat pizza niciodata??

Mergi la inceput

Fetelor, eu nu mai intru pe DC pina pe 2 mai - sa va ingrijorati, dar nici sa nu ma dati disparuta!

Vreau sa urez si eu toate cele bune de Sfintele Pasti - multa sanatate in primul rind, armonie si pace in familie! Va pup pe toate fara discriminare ca tare imi sunteti drage!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

A..ati fugit toate si m-ati lasat sa vorbesc singurica

Azi educatoarea mi-a laudat copilul (ce idei /imaginatie poate avea!)Cica ieri i-a organizat pe toti copii (vreo 15),i-a antrenat pe toti intr-o joaca de 1 ora..a pus la cale teatru de papusi (de care noi nu vedem pt ca nu exista aici)...au construit "tree house"..si a fost si ajutorul noii educatoare ( a 4-a la 15 copii!)Ma bucur ca in sfisit se vad efectele eforturilor noastre...de a-i stimula creierasul cit mai mult..
In alta ordine de idei eu inca nu am gatiti nika, miine sa fac drobul de ciuperci ..si cam atit..

Roxana relaxare placuta..te invidiez! Voi iar serbati Pastele?
Adela te asteptam la povesti!
Biluta la fel si tie!
Carmen abia astept pozele!
Daria si tu la fel..iar serbezi Pastele? Faza cu coloratul m-a spart!
Felicia ..faza este bestiala!!! Te-ai scos! Glumesc..fazele astea cred ca trec..Al meu este tare inapoiat la fazele astea
Anca sa faceti poze in Ro! Vacanta frumoasa si drum bun!

Ieri copilul Luca ne-a scos fortat sa cautam "bugs"(toata luna au vorbit despre asta la gradi, au urmarit pe viu si ciclul fluturelui)..asa ca am facut si niste poze(din fata casei):

http://good-times.webshots.com/photo/2523917450100032467BPsRSS?vhost=good-times

Paste fericit alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput