Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)
Raspunsuri - Pagina 10
AncaMaria spune:
Felicia, imi place ca Andreea "stie ce vrea" .. si Bianca, ca si Luca, e cam inapoiata in privinta asta..
Daria, sa stii ca si io sunt ca tine.. nebuna..
Gabitzu, si eu tin pumnii sa fie bine totul!
Roxi cand plecati in Spania?
Olivia, l-am vazut pe Luca si iara m-a uimit cat de matur poate sa arate cu noua tunsoare.. mie imi place tare si ti-am spsu ca e baiat destept.. un de la noi
Gagici, nu cred ca m-ai intru pana plec, asa ca va doresc un Paste Fericit si Multa Lumina in case si in suflete!
Rugati-va pentru Diana
kim222 spune:
Anca nu ma mir ca-ti pare alt copil...mult timp asa ni s-a parut si noua..ca a venit la noi in casa alt copil:))) Sa mai intri sa ne mai dai vesti din Ro!
amironeanu spune:
Gata, acusi inchid cuptorul, curatenie e cat de cat, 10 oua rosii am in frigider, bagajele le facem maine dimineata, asa ca pot spune ca mi-am cam terminat treaba. Si fug si eu la nani, dar nu inainte sa va urez si eu
PASTE FERICIT, cu multa liniste si sanatate alaturi de cei dragi!
Copii mei sunt mucosi amandoi, bineinteles, Matei ceva mai tare, ii curg si ochii si se trezeste cu ei lipiti, s-ar putea lui sa-i incep antibioticul, cu toate ca nu face febra si starea generala este bune, dar mi-e frica sa nu dea in complicatii si sa nu gasesc doctor la mama acasa. Noi stam toata saptamana viitoare la Onesti, asa ca ne reauzim doar pe 5 mai, sper ca numai cu vesti bune.
szivarvany spune:
Paste Fericit !
Spor la treburi, drumuri, odihna si multa sanatate la toata trupa !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
cristalina spune:
Va dorim ca sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca bucurie, lumina si pace in suflet!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
sper ca sunteti bine toate !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
kim222 spune:
Chistos a inviat!
Am avut un Paste linistit..banal..Am facut pina la urma cite putin din toate (deoarece de azi sintem la cura daneza). Am reusit dupa nu stiu cite incercari, am reusit de data asta sa fac cozonac folosindu-ma de masina! A iesit perfect! Am folosit o reteta ungureasca pe care am modificat-o putin..
A venit si iepurasul sper delirul lui Luca , care a primit un ursulet ce vorbeste, da si miini, ochi si cap..spune povesti si cinta..
sper ca ati petrecut frumos!
roxanaz spune:
Christos a inviat dragele mele. sa aveti o sarbatoare frumoasa in continuare si sa va aduca numai bucurii!!
noi am petrecut normal, mancare/bautura... si tot asa.
Oliv, da, sarbatorim si acum ca suntem familie mixta, nu?
Anca drum bun, sa ajungeti cu bine si asteptam vesti de la bucuresti.
pupici tuturor!