Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata neata!
Oliv criminal Luca, mai tii minte cand ne plangeam ca nu vorbesc mutii grupei? cantecul e inventat de el?
m-ati omorat cu tunsu' . sunt asa din noiembrie
biscuiteii sunt tare simpli, 200g unt, 150g zahar brun, 2 pliculete zahar vanilat, o lingurita bicarbonat de amoniu, 1/2lingurita scortisoara, 1/2 lingurita ghimbir macinat, 1/2 lingurita nucsoara(nutmeg), 1/2 lingurita cardamom, 1/2 lingurita sare (eu pun si piper macinat), 2 oua mici sau unul mare, 300g faina. se freaca untul cu zaharul, se adauga ouale, aromele, sarea, bicarbonatul de amoniu, apoi faina. se framanta un aluat moale (poate cere mai multa faina, nu e problema), care se da cam o ora la frigider. dupa aceea se intinde in foaie nu prea subtire (0,5cm), se taie forme, se coc in cuptorul preincalzit la 180 celsius cam 10 minute. se lasa la racit pe gratar.
astia sunt biscuitii aia clasici de Craciun care tin o luna (nu exagerez deloc, cat stau mai mult cu atat sunt mai buni).
Anca chiar ca e tare frumos acolo la bazinul de inot. AMR 2?
Daria e draguta pisica aia, si lui Pat i-a placut ca a prins-o mieunand si miscandu-se in selgros .
gata ma car la munca, azi e ultima zi de munca inainte de vacanta.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna dimineata

Andreea are deja 1 luna de gradinita si intr-o zi imi spune ca ei ii place de Paul de la grupa mare....si ca sa ma duc eu laPaul cu niste flori sa-i spun ca sunt de la Andreea si sa-l intreb daca nu vrea ca el s-o tina de mana....m-a lasat masca.Stati ca n-sam terminat... dupa cateva zile de la faza asta imi spune ca nu-i mai place de Paul ca s-a tuns, ca acum ii place de Raul(prietenul lu' Paul)....aoleeeu ...ca nu are nici 4 ani...ce fac mai tarziu??!!

Liviu e mutulica in continuare dar stie sa ceara de toate cu manuta...e un frumusel...si un cumintel.

Eu nu ma prea agit cu bucatareala de sarbatori....face soacra-mea tot...poate o prajiturica sa fac ...aaa, oua fac ca d'alea tr. sa am si eu in casa....atat!

ma duc in spate sa vad ce ati mai facut....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Spor la pregatili tuturor harnicutelor !
Pako, , d`aia orice ar face capra mik, ma gandesc k e fix-pix pe langa ce ne asteapta ...
De fiecare data imi amintesc ce a scris Ema
Btw, Emaaa, unde iejti ?! ...
Rox, nu ma tenta cu biscuitii ...

Fi`mea este un copil super-fericit de cand are pisica. Pe pisica o cheama GiuliaPop Cata imaginatie pe cupilu`asta
Si eu am o problema, nu ma pot abtine sa nu-i cumpar jucarii, prostii, reviste, creioane, carioci, etc, etc ... aaa, sa nu uit colectia de prins parul ... sunt NEBUNA. Dar imi face o placere deosebita sa cheltui si ultimii bani pe ceva pt Giulik. Adevarul e ca este un copil care se bucura cu gura pana la urechi si o tine asa toata seara de fiecare data cand primeste ceva, fie si un set de hartii de colorat scoase la imprimanta si-mi spune asa de frumos "merci mama mea, si eu te iubesc mult mult, mai mult decat foarte mult"

M-am lungit ... trimiteti-ma la lucruuu

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Am zis sa mai intru o data inainte de sarbatori sa va urez toate cele bune, un Paste Fericit alaturi de cei dragi, care sa va bucure! sa va aduca iepurasul ce va doriti!

Multumesc pentru urarile de bun-revenit, desi nu le meritam...

Gabi, se apropie momentul cel mare, sper sa fie bine acum pe finalul sarcinii si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!! Mi se pare tare frumos ca va fi un bebe Tudor! Eu va felicit pentru alegere. Da ma intru eu pana atunci...

Roxi, noi suntem in Sibiu atunci, daca reusiti sa veniti! Ar fi super sa ne vedem!

Olivia, va salutam, Uka e super cu No way! O sa vin si la povesti ceva mai incolo!

Daria, ma bucur ca ati petrecut o minivacanta faina, Giulia e o frumoasa si o gratioasa! Va pupam!

Trebuie sa o felicit si pe Dana, pentru bebe doi, sa fie bine sanatos!

Offf, deja au venit amandoi pe mine, vor sa scrie si ei.

Hai ca va pup pe toate si intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am trimis de doua ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Mitzule, multi pupici voua...

Daria, se invata multe la gradinite....muuulte vrute dar si nevrute...educatoarea Andreeai e tinerica cred eu ca are un jur de 21 de ani...intr-o zi imi spune s-o tin de picioare sa stea cu capul in jos in aer...eu nu am facut cu ea asa ceva(mie mi frica de manute ca le-a avut dislocate de 3 ori)....am intrebat-o de unde stie asa ceva si imi spune ca Livia(educatoarea) le face asa si ca le place.Imi pun intrebarea daca nu cumva era mai bine la o gradi de stat...acolo stiu ca sunt mai stricti in programa...de aici Andreea vine cu multe alintaturi si obraznicaturi...poate ca e si varsta...si sa zic si eu fix-pix...hehehe

Anca, sa aveti drum bun...am vazut-o pe Biencuta la inot, pupici ei ca a crescut frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Felicia hihihihii las ca e bine asa, schimba fata petitorii sa vada care e mai bun . ce mai face Liviu?
Mitzu cum sa nu meriti urarile? noi precis venim, as vrea sa il luam si pe Patrick sa fie o mini-vacanta...sa vedem ce iese. copchiii sunt ok? tu cum stai cu treaba?
Daria nu te tentez, is oricum tare usor de facut, nici mutle vase de spalat, nici alte alea. amestecul de mirodenii le dau "clue-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, pupici la voi si spor la treburi !!!
Pako, Giulik e la "stat", educatoarea nu f tanara, insa i-au crescut "coarne" de cand cu gradi. Chiar dadaca spune k acolo au stricat cupilu` cuminte si educat ...

Uoooffff ... io`st la servici si "k kadou" de sarbatori, ajunge sefu` al mare asa k nici nu vom chiuli ...

(vi-am zis ce-mi place sa colorez ?! moama ce-mi calmeaza nervii sa colorez cot la cot cu fi`mea ... stiu, m-am tzacanit de tot, in loc sa fac treaba`n casa, io colorez )

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

Hai ca erea sa nu va gasesc... ati scris iulie-august 2008...

Nu am apucat sa mai citesc din urma... am vrut doar sa va urez...

Paste fericit!
Ou īnrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit ! Fie ca aceasta; sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace īn viata.
Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca ZIUA ĪNVIERII.
HRISTOS A ĪNVIAT!

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pen` ca nu stiu daca reusesc sa mai intru,
Paste fericit alaturi de cei dragi, iepurasul sa va aduca tot ce va doriti!

Mergi la inceput