Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by Adema

Roxi, am uitat sa iti spun ca nici mie nu mi-a iesit cozonacul ala! Nu stiu de ce!

imi pare rau..... nu a crescut? sper sa fie mai bine Codrut si sa nu aveti probleme in vacanta! cand plecati din nou in Norvegia? calatorilor
Daria, da, are perioade in care raspunde doar cu nu. chiar si daca vrea sa zica "da" . nu zic acum in ce perioada e ca sa nu il deochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema, la voi !
Rox, ptiu, ptiu atunci.

Giulik trece printr -o perioada tare ... najpa pt mine. Desi ma "mangai" la suflet ca asta e fix-pix pe langa ce perioade vor urma ... ie greuuu, imi vine sa fug, s-o ung pe pereti, s-o trag de cozi ... etc ... asa k raman la "sa fug".
Este foarte, foarte artagoasa, park nu judeca deloc, important e sa fie "contra". I se da nas la gradi, in urma vacantei a invatat si ea, precum Dani, ce e mai rau unu` de la celalalt, asa k daca Giulik stia 3 cuvinte urate, iar Dani alte 3, le-au combinat si a iesit o fraza ... groaznica. Dar ink imi repet k asta sa fie cel mai mare bai ... iar in doo zile a venit de la gradi cu "mai, boule", "mai prostule" ... na, ma plang si eu ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare !

Felicitari sarbatoritilor de ieri !

LA MULTI ANI OANA de Cristal ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume !

Daria, merci de intrebare ... cucuietele sunt bine, sanatoase si fitzoase Alessia se joaca cuminte dimineata, iar dupa-amiaza se ia cu sor' la hartza din te miri ce sau colaboreaza cu ea la orice spune - depinde de dispozitie . Sa le vedeti cum se inchid in dormitor si pregatesc desene surpriza pentru unu din noi sau "isi spun secrete" .

Pe Feli am inscris-o la tenis, azi e a doau oara cand merge ... Ea e incantata, eu nu prea din cauza programului - marti si joi de la ora 14 ... ceea ce inseamna ca lectiile va trebui sa le faca dupa antrenament si nu stiu cat de obosita va fi si ce chef va mai avea ... Vom vedea ...

Week-end-ul asta a fost prima oara cand Feli nu a dormit acasa ... A fost sambata la prietena ei, iar seara, cand am fost sa o luam acasa, ne-au rugat sa o lasam sa doarma acolo ... Ok am zis eu, cu ocazia asta imi fac o idee despre cum se va comporta la vara cand va merge in tabara ... Problema a fost Alessia - plangea cu lacrimi de crocodil ca sa vina sor'sa acasa ... Stiti cum am linistit-o ? ... Maria, prietena Feliciei i-a imprumutat 3 papusi si asa a fost si ea deacord sa i-o imprumute pe sor'sa . Faza dura a fost a doua zi, cand mi-a zis Feli ca vrea si ea sa imprumute pisicuta Mariei si i-o da in schimb pe Ale cu imprumut

Hehehe... va plangeti de asortatul hainelor la copii ... Stati sa vedeti mai tarziu fitze la haine

Am vazut toate pozele. Pupici tuturor ... Astept si restul promisiunilor ...

Si pentru ca nu stiu daca mai intru zilele astea - va urez tuturor SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by kro
Faza dura a fost a doua zi, cand mi-a zis Feli ca vrea si ea sa imprumute pisicuta Mariei si i-o da in schimb pe Ale cu imprumut

bestial. le merge minteaaaa... brici!
pupicei fetelor Caro. cum merge treaba la voi?
Daria aaaauch..... urata faza. poate le uita in vacanta macar

Mergi la inceput

Deci toate sunteti la facut cozonaci ???

fericit tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

'neata...'neata..
Luca dimineata coborind scarile...I want to do sport..to be big like mami and daddy...to drink coffee like mami and daddy
Sau ne cinta....I love my mami..I love my daddy...for ever...and for all the things!..si apoi ne intreaba..Hey guys, do you like this song?
Alta faza ..il dojeneam...si el,ca sa ma faca sa tac ..mami I like your hair..is the most beautiful I ever seen

Ema unde sa trimit reteta de drob?
Roxana vazut delfinii si parjiturile (vreau si eu reteta)..si bucatarul suedez..si serbarea...si pe voi(tu te-ai tuns!)
Carolina sint bestiale! Misto la tenis! Sa nu uit sa ne spus de rezultate!
Carmen io nu pricepui...ai suvite mov?
Daria ei au mereu faze..cum vin asa...trec! De o saptamina Luca este cu...NO WAY! La orice...Misto este cind la inot instructorul ii spune sa faca ceva si el il spune..NO WAY!..cu accent de genul..ce esti nebun cum sa fac asta!
Anca bazinul este superb! .si vad ca si tehnica difera! Sa aveti vacanta placuta!!!! Mi-a placut si complexul in care stati..semna mult cu ce este pe aici pe la noi...

Un filmulet de la inot..

http://www.youtube.com/v/kdmFxYcOT7g

Mergi la inceput

Kim, pupam "comentatorul" american (nouei e super tare), super filmuletul, cat va invidiem pt asemenea posibilitati, nu stii tu

2cats

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multam fetili de aprecieri.. bazinul este unul dintre cele mai misto de aici.. nu sunt toate la fel, da ne-am nimerit mai aproape de asta..

Oliv, asa si Bianca se certa cu instructoarea, ii spunea sa faca ceva si ea tipa "I can't!!" .. aia de colo - "no, you can!!" si no lasa pana nu facea.. despre complexu unde stam.. pozele le-am pus pentru rudele din Ro, ca oamenii sunt curiosi sa vada unde stam..

Imi plac mult dialogurile cu Luca, e baiat destept

Daria am vazut pisicile, tare scumpe

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim pt aprecieri!
Anca problema mea este ca aici, nu insista nimeni..vrea copilul bine..nu vrea, nu-l fortam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ihiii, spoturi;))

quote:
Originally posted by kim222
Carmen io nu pricepui...ai suvite mov?

Mergi la inceput