Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
multumim de vizionari.
Ema, am inteles.... e second hand. nu-i problema oricum e gigea masinuta. in romania nu se aduce inca ptr ca este prea scumpa la dimensiunile ei, in schimb Polo se vinde ff bine. pupicei lui Ric.... eu acum realizez ca nu am zis nimic de la multi ani ieri... ce urat din partea mea!
asa ca urez cu mare drag si mii de scuze de intarziere La multi ani fericiti pentru Matei George, Ric George, si tuturor sarbatoritilor din familiile voastre!
Anca asaaa nu ati plecat inca! doamne cat de frumos arata la locul ala de inot... nu l-as mai putea scoate pe Pat de acolo decat congelat si vanat la fata costumul Biancai este mortal!!!
Ioana ce veste buna ca Maria doarme bine noaptea.... acum cateva luni nu credeai asa ceva, nu?
spor la facut bagaje celor care au
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

urez si io pe aceasta cale tuturor sarbatoritilor de ieri la multi ani cu sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..si io urez cu intarziere LA MULTI ANI pentru sarbatoritele si sarbatoriti de ieri...noroc cu Vivia ca si-a adus aminte...da'daca n-a sarit nimeni cu nik de beut
Noi mergem la Buzau ca sa ma simt si io in vacantza,ca mandra va fi ocupata total cu verisorii ei,iar bucatareala o face mama care abia o asteapta pe Maria sa vopseasca ouale impreuna...btw Vivia ca te plangeai ca n-ai vopsea,era un subiect la bucatarie cu vopsit cu plante...aaa,nu ma invidiati prea tare ca trebuie sa recuperam dupa aia vreo 3 sambete
Io nu stiu daca mai apuc sa intru asa ca va doresc din tot sufletul,sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Mai si eu vreau sa urez sarbatoritilor LA MULTI ANI - adevarul e ca mi-a zburat din minte...

Azi am terminat si ultimele analize de singe - am donat vreo 4 eprubete - rezultatele abia pe 5 mai...

Vad ca vorbiti de drob - va promit ca miine va pun si eu reteta soacra-mii de drob care e absolut super! E drept ca nu e pe baza de maruntaie de miel si pe baza de ciuperci si ficatei de pui, dar va jur ca va lingeti degetele...

Ma bucur ca mai e putin...

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Multumim frumos de urari, George al meu a fost ieri foarte incantat ca e ziua lui dar un pic dezamagit ca nu facem petrecere. A primit de la colegele mele o carte "Degetica" cu personajele magnetice si aseara am avut ocupatie sa le asezam in fel si chip pe frigider, asta pana l-am scapat din ochi si a inceput sa le decupeze cu foarfecele.

Am si o veste buna, am reusit sa imi schimb unitatea la calculatorul de acasa, asa ca sper sa ma mobilizez sa duc pozele din calculatorul de la birou in cel de acasa.

ROXI- am vizionat pozele, super toate, bucatarul iti calca pe urme...iar faza cu delfinii ma unge pe suflet, eu sunt fericita la extrem cand sunt la mare...

Vorbeati de asortatul hainelor, he, he, nu invidiati mamele de baieti, Matei a plans pentru ca nu se asorta imprimeul de pe chiloti cu sosetele

CARMEN- poze, ceva?

IOANA, vacanta placuta si Paste fericit!

OLIVIA, ce-mi plac dialogurile voastre! Coool!!

V-am pupat, am de lucru si chiar ma enerveaza pe zi ce trece mofturile engelzilor mei, deja ma gandesc sa ma reorientez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Super pozele si protagonistul, Rox !!!
Anca, super tare mandra inotatoare !!!
Kim, sa mai pui dialoguri de`astea filozofice, ca tare mult imi plac !
Ioanooo, vacanta placuta si Paste fericit la voi !
Roberta, asaaa, asteptam pozili. Spor la munci fara nervi !
Leeloo, pupici la burtik, astept reteta de drob !
Carmen, ink stem aci cu uokii in ecran sa vedem noul luc !
Ema, ce ti fac feciorii ???
Masinuta mea e sh din Germanik, dunt nu multumita, ci incantata, desi e un Polo.
Papadieeeeeeeeeeeeee, cum stati ?
Kro, ce-ti fac cucuietele ?
Pako, Andries, Roller ...
Scot bota la toata lumea mintyenash ...

Noi raportam ca tusim ... k n-am tusit demult. Si mucim. Asa k in loc de balet, azi merem la pediatra ... distractie maxima !

Auziti, copiii vostri va raspund cu ba nu sau ba da sau nu , nu vreau la orice intrebare ?! Si va comenteaza inapoi in acest fel tot timpul, nonstop, la orice ??? ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by roberta04
Vorbeati de asortatul hainelor, he, he, nu invidiati mamele de baieti, Matei a plans pentru ca nu se asorta imprimeul de pe chiloti cu sosetele

ahahaahaha asta e culmeaaa....poetu' nu se dezminte!!!
cat despre delfini, cred ca v-am mai spus, nu au mai venit asa aproape de mal in ultimii 25 de ani. faptul ca sunt aici e un semn extrem de bun, inseamna ca apa este curata si au reinceput sa prolifereze si speciile de pesti - care se imputinasera extrem de mult in ultimii ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Daria, Matei tuseste de 10 zile cum nu a tusit niciodata, i-am dat toate tratamentele posibile si nik! Alaltaieri am inceput sa ii dam Plantusin si nu a mai tusit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ca sa fiu sigura ca nu ratez sarbatorile, va urez de pe acum un Paste Fericit, cu liniste sufleteasca si zile insorite si frumoase! Va imbratisam pe toti si va dorim sa petreceti frumos cu familiile si piticii vostrii!

Eu nu am mai avut timp de intrat pe aici asa ca nu mai sunt la curent cu noutatile. Poate cand vom merge iar in Norvegia sa am timp mai mult de DC:)
Codrut si-a revenit bine dupa pripetiile de care v-am scris, a mers la gradi, dar de ieri vad ca iar are guturai. Sper sa nu il apuce si altele acum in vacanta si sa avem parte de liniste!

Va pupam pe toti si...sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Roxi, am uitat sa iti spun ca nici mie nu mi-a iesit cozonacul ala! Nu stiu de ce!

Mergi la inceput