Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andreea uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=88241
Ina auuuu imi pare tare rau de Radu!!! era subiect la parinti despre operatia cu electrozi... vezi ca acolo sunt mai multe detalii, poate incerci asa. uite-l aici ca l-am gasithttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118262

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina, pupici multi-multi la voi !!!
Amironeanu, super tare faza cu rochita !
La fel si Ilinca, suuuper tare !
Stiu ca mamicile de baieti nu ne invidiaza :-)
Giulik are fixul asortarii ... da` fix de fix ... dadaca e disperata, pe mine ma distreaza, ink :-)

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hihi.,m-ai stiu eu pe unul care intreaba daca hainele "match":))..Si mai stiu eu pe unul care dupa somn la gradi , merge la dulapiorul lui si se schimba cu altceva :)) Si pleaca si la pachet (ca Ilinca)cu pantalonii scurti de acasa (desi este frig)V-am convins?

Nu stiu ce sa fac daca sa fac cozonac sau nu...Miel nu stiu la fel..Asa face un drob dar din ciperci (am o reteta super)..Vopsea de oua nu am...ca Pastele a trecut..si ieri la magazinul rusesc am gasit doar o folie care se aplica pe ou..asta este daca altceva nu am :(

Roxa ce serbare? De Pasti? Asteptam pozele!
Andrea spor la cozonaci..mie nu mi-a iesit reteta asta..
Gabi uita de telefon...si sa mai intri de acasa ...da?
Irina sanatate multa!! Vacanta placuta!
Carmen eu tin deci pumnii in continuare...
Ioana ai vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria hihihi stai calma si baietii le 'au' cu asortatul
http://good-times.webshots.com/album/563193114PcgBSe am pus ceva poze noi, de la bucatareala, din portul Tomis la vizionarea de delfini si de azi de la serbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza:))))...trecu si ziua de azi,yupiineoficial sunt in vacantza pana pe...5 mai
Ina,multa sanatate lui Raducu!!!!
Meii asta cu-mbracatul este caracteristic varstei la fel ca si crizele de personalitate...deci a mea de trei zile poarta numa'tricoul cu scoby iar acum are slipi cu pestisori peste chilotzeii de casa...sa fie pregatita cand om merge la mare...
Roxi super ajutorul de bucatar
Vivia am uitat sa-ti spun cum doarme mandra,muult mai bine,are nopti cand doarme foarte bine,dar si exceptii cand maraie din ora in ora...
Ma duc sa intorc pizza si sa mai bag ceva in bagaje..si revin

Mergi la inceput

Ioana asa lunga vacanta?? Ce bine..noi nu avem evident liber..Unde plecati? Io mi-o si inchipui pe Maria..cu slipi peste chilotei Azi i-am dat lui Luca un hanorac nou si surpriza majora ..pe el scriea ..ce zici tu acolo cu Power Rangers ..noi nu am vazut desenul deci nu stiam despre ce vorbesti..acum stiu

Luca azi in masina..
Mom,what color is this car? (a noastra)
It is beige..like a sand..
I remember! I still have brain! I can think..I can play outside...

edit ca am uitat..La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua...Roberta parca avea in familie..Andries..sa-ti traiasca sotul! Ricu la multi ani si tie..sa cresti mare si sa ai numai noroc!..altii nu mai stiu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Multumim Olivia,desi trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva timp sa inteleg de ce-l urezi pe Ricardo.Asa prin eliminare am ajuns la explicatie.Merci mult oricum...frumos din partea ta ca mi-ai amintit.Sa-mi dai si mie reteta ptr. drob...eu nu maninc miel,ciuperci da.
Roxa,scuze am omis un amanunt...eu nu-mi cumpar masina noua...e o traditie de familie ...nimeni din familie nu are masina noua...Ba chiar mai mult...in afara de soacra-mea care si-a cumparat-o ok,s-a suit direct in ea....ceilalti au facut reparatii...deci nu le cumpara varza varza...dar busite,da.Si le repara si ies la niste preturi...ptr. ca si le repara singuri.Important e sa aibe putini km...la final arata ca noi.Am gasit lupo fff ok la 5-6 mii...cind noua e 12-13..insa ba e prea departe,ba are prea multi km...de asta stau in cautare deocamdata.
Carmen,ricu manca ca de obicei,prost...insa am ajuns la asa un grad de nesimtire...ca nu vrei da-te jos de la masa.Nu mai insist...ca e in zadar.problema e ca acasa cu mine maninca...in alta parte nu...nici macar la soacra-mea.numai cu mama maninc....numa facut de mama...nu pune gura pe alta mincare.
mac la culcare ca mor de somn.

Mergi la inceput

Ema miine scriu reteta de drob,este super bun! Hi,hi..ai uitat de George??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salu fetele! Nu ma dati disparuta dar io-s mai ocupata de cand sunt in concediu.. de fapt nici nu mi-am dat seama cand au trecut 3 saptamani...

Roxi, l-am vazut pe Pat la serbare pacat ca nu pot auzi poezia..

L-am vazut si pe Luca la party, in prima poza cu ochelarii la ochi nici nu l-am recunoscut, credeam ca este un baietel mai mare

Ema, m-ai facut curioasa cu pantofii, baga pozele nu ne lasa in suspans.. deci ma bucur ca ajung in Ro unde sunt pantofi frumosi..

Carmen, cum fuse schimbarea la fata.. hai macar pove..pe Ilinca manechin o faci (sau artista) miscare de scena are, toalele ii plac

Ca sa nu ne uitati de tot, am pus in sfarsit niste poze de la inot unde astazi a fost ultima lectie, ramanem la acelasi nivel dar eu sunt multumita de progresele care le-a facut in doar 5 lectii..

http://good-times.webshots.com/photo/2916702830058018672RfuphO

Vad ca v-ati apucat de bucatareala, io pastele asta il sar ca voi fi pe drumuri... AMR 3 zile..

Va tzuc tare si sper sa mai intru pana plecam!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neataaaaa
anca, inteleg ca n-ati plecat inca, drum bun si astept sa` dai un semn cind ajungi in zona. vazut inotatoarea, bravoo
vazut si okiosu` la malu` marii
ioana, unde plecati?
is in zona, pintre hirtii care nu se mai termina, bleahh
edit, anca suvitele rosh:D au fost inlocuite cu suvite mov;)) o tipa dinaintea mea in loc sa plece blonda pleca mai satena de cum a vinit ca se incurcara concetratiile p`acolo;)) puteam pleca in cap cu verde asa ca-s bucuroasa asa cum am iesit ;)) am sa ma trag in poza si-am sa va arat

Mergi la inceput