Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

doar nu vorbesti serios...sa ma pun sa fac poze la pantofi...da-ti dau un pont...in toate pozele urmatoare...o sa-i vezi asa pe rind ptr. ca toti cei vechi i-am aruncat!Mey...lupo verdele ala fistic...era tentant...dar...cica bani sa-mi i-au de ala nu-mi da...ca cica si asa sar in ochi..numa din fistic nu m-am mai dat jos...desi mi-am luat niste papuci fistic de ala...da n-a fost cu mine omu asa ca mi-am luat ce am vrut...si masina singura nu-mi i-au ca nu m-a pricep....tre sa zica el ca-i buna...tot sunt surprinsa ca n-a comentat cu privire la model-marca...gusturile lui sunt foarte pretentioase in materie de masini...dar ca tot olandezu zgircit...consumul a fost cel care l-a imblinzit...pina si scuterul lui consuma mai mult ...vorbesc de lupo 3l...dau pe la benzinarie din an in pasti.
Carmen...eu am vesnica impresie ca nu e cum as vrea...si mai ales cind am vreo problemuta de aspect...dramatizez.Am noroc de par......a si crescut...io am fost toata viata tunsa scurt...acu imi pare rau ca atita amar de ani al tundeam lunar...nu cumva sa fi crescut un pic.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hai, baga poza sa te videm si nu uita sa-tz asortezi portjartieru` cu pantofii;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Madame,n-am portjartier....imi faci unu cadou?Nici poze n-am...da pina una alta la tine urmeaza schimbarea la fata...asa ca astept io poze.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

In timp ce scriu o admir pe Ilinca la "sa ne cunoastem"

Ema, de ieri caut reteta, acum am gasit-o, este super.

Blat: 6 albusuri, 200 g zahar, 150 g faina, 1 praf copt, 200 g nuci macinate, 200 g unt topit (merge si margarina), coaja rasa de lamaie, zahar vanilat
Pentru ungerea blatului: 6 galbenusuri, 200 g zahar
Crema: 100 g unt (in crema nu prea mai merge margarina), 50 g zahar, 2-3 linguri cacao, zahar vanilat

Se bat albusurile cu zaharul si aromele. Se adauga nuca, untul topit, praful de copt si faina, amestecand usor, de jos in sus. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata si se coace domol. Intre timp se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, iar aceasta compozitie se intinde uniform pe batul scos din cuptor. Tava se da apoi iar la cuptor, la foc mic, si se tine sa se usuce compozitiade deasupra. Se dcoate si se lasa sa se raceasca.
Pentru crema se freaca spuma untul cu zaharul si cu cele citeva linguri de cacao. Se repartizeaza crema pe blat, iar deasupra se presara nuci macinate.

Gabi, sper sa reusesti sa stai mai mult pe acasa saptamanile viitoare si sa te odihnesti. Nu-ti instalezi si acasa internet sa tii legatura cu noi? Parca tu ai intrebat, eu sunt economista la baza, si cat stau acasa incerc sa ma specializez cat pot. Asa ca acum am fost la Bucuresti sa dau examen de intrare la stadiu la auditori financiari, in iunie am examen de iesire din stagiu la experti contabili si cine stie, poate candva imi voi face firma mea de contabilitate.

Cu iepurasul si eu sunt in plop. Am uitat ca se iau haine, dar din fericire tocmai i-am luat Stefaniei o pereche de blugi, lui Matei o pijama (dar nu cred ca se pune), lui Matei ii mai iau o jucarie, dar Stefi vrea cam multe si nu stiu ce sa-i iau. Si nepotelului meu trebuie sa-i iau ceva si finutului, of, cand ajung si la cumparaturi?1

Sunt restanta rau la poze, sper sa recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Deci eu astept asa..poze cu Lupo, cu pantofii..fie si fara pojartier..cu Carmen..cu florile Roxanei..am uita ceva?
Daria vazut desenele..mi-a placut ala cu trei omuleti!!
MOnica am vazut tortul cu explozie..si protagonistele:)...Deci una a ta ..una a lui John.am zis! Tu ai slabit mult!
Ioana acum si otita???Lasa ca vine vara si trec toate...Cum mai doarme mindra? Nu ne mai cinta nimic?Eu am scris de Pasti eu am luat o jucarie.
Carmen ceva rezultate? Dar Carolina?
Gabi bine te-ai gindit! Acusica scapi! Am si eu nepot /nepoata..voi fi matusa pt prima data..bb are 7 saptamini (in burtica).
Andrea ce de exmene! Felicitari pt ambitie!!
Roxana cunosc fazele cu luptele..de aceea m-am si gindit la karate pt a canaliza cumva energia razboinica..

Luca vrea piggy bank? Mey si nu intelegeam ce zice! Vrea sa stringa bani si sa cumpere ..stories!(a se citi carti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

cu intarzierea nedorita si scuzele de rigoare un calduros LMA barosanei !

acum is tare prinsa si nu pot decat sa citesc din urma, de vb, vb later

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia super tare filmuletul,mi-a placut trupa de dinozauri si..pantalonii lui Uka...mei ce-a mai crescut..te-ai obisnuit cu el asa tuns,io cand il vad parca-i altu...mandra nu mai canta nik,pentru ca este...gardianul verde power rangers..io cand va aud ca va plangeti de pornirile razboinice ale baietilor...io ce ma fac cu mandra meacare se lupta si joaca fotbal cu baietii...
Gata m-am hotarat le iau ceva de imbracat si un accesoriu made by power rangers si am scapat...btw Daria ii iei pisica adevarata????
Daca vreti o reteta super de cozonac de pasti,poftiti de luati notite:)))
http://www.youtube.com/watch?v=xK0GMguVrK0



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioano, tu faci misto de pantalonii lui fi-miu?Da ne-am obisnuit cu noua freza..problema este ca tati nu-l mai vrea cu par lung:))))...
Adela te asteptam la povesti!
Daria, Codrut este bine,la gradi..i-am zis Emei ca intrebasi de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragutelor!
noi azi avem serbare, de la 11.30. copchilu a avut de dus la gradi un ou fiert tare, dimineata l-am intrebat cu ce il decoreaza. intai a vrut sa zica, dupa aia si-a adus aminte ca e secret . ieri am facut biscuitei bineinteles, incerc sa pun pozele diseara. cica am doua aparate foto, unul fara baterie si unul cu cardul stricat...(?)de rasul lumii.
Ema maaahhh asta e santaj, la unele modele coloarea fistic e gratis asa ca eu zic pana va dau saptamana de fabricatie sa te duci la dealer si sa o schimbi . asa, ca asortat la pantofii fistic. pai pune-te pe facut poze cu tine, ca sa vad si coloarea de par si pantofiiii!! ce mai face Ricu?
Oliv, bravo Luca baiat strangator ca Pat. vrea bani tot timpul cand ne vede ca umblam cu ei. sunt curioasa cand si-o aduce aminte sa ii cheltuiasca
Danule nu ai mai dat raport de mult, ia te rog... la semnat condica!o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata!
madam spill, ok, fara portjartier;)) cum mai maninca ricu?
ilinca a primit de la cumatra printre alele o fustita de vara, aseara abia s-a dezbracat de ea ca sa se schimbe in pijamale, azi de dimi a urlat din toate corzile vocale ca vroia s-o imbrace s`in final a plecat cu ea in rucsacel la gradi;))
olivia, rezultatele nu au venit inca, mai dureaza
bre, i`o vreme la noi de tot...

Mergi la inceput