Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, poi io am crezut ca intru, imi face broderia si gata, acasa cu medicatie si frecat menta Vestea asta m-a dezamagit.
Leeloo, pupici pe burtik si spor la munci !

Restu` de chiulitoareee ? ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io-s aici c-o durere de stomac de dimineata, bleahh
olivia, mamica urmeaza sa se interneze in citeva zile ptr viremie, s-a intirziat putin din acuza sarbatorilor si`n plus dr resp a fost plecata din tara. cupiii ie bine, unu cu scoala altu` cu bizdici (de dimi m-a chitzait ca nu vrea la gradi, apoi ca vrea da` cu "aia" cu inimioare, "aia" n-am inteles ce era;))
daria, bafta iti tin pumnii, las` ca gaura din buget o acoperi tu important e c-ai s-o vezi bine m-asteptam sa zici ca si tat-su vrea sa stea cu giulika
sanatate mateilor si celorlalti
andrea, n-am inteles, ai inceput serviciul?
andreap, papa, mitzu, madam spil si mai ierea vreo doo la care ma gindeam zilele trecute da` nu`mi vina acu in cap, pi uni va lucesc okii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmen, la noi e vechea poveste, tat`su` vrea sa stea cu ma`sa

Biluta, uitai sa zic in postul anterior, pune neaparat pozele si mai povesteste-ne despre cum s-au comportat copiii , cate zile a durat toata excursia, unde v-ati cazat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

nu ma intrebati ce fac ca sunt nesi si raspund si iar iau premiu unu cu coronita:))
otita, sinuzita, ganglioni, un chist pe tiroida (asta e new entry un fel de summer hit)si...de 8 zile iau antibiotic deoareshce mi s-au dus infectiile la maseaua d eminte. duminica me-a taiat gingia, marti imi scuase maseaua si pe sora ei geamana de deasupra. daca tot m-am nimerit in zona. bin e ca nu mi-a zis dinainte ca muream de frica. si-asa am tremurat ca varga de geaba ca n-am simtit nimik, nimik! acu e mai naspet dar tare multumita is fara masele:))) si catri a facut o carie mika (vina mea! ca sa nu-i mai dau cacao ca cere in nestire i-am dat fructoza cu aroma de vanilie, capsuni asa ca nu scapa nici un bibe fara "cacau ganben si losa" si intr-o luna a aparut caria.) da in cateva minute a rezolvat-o cu lugu lugu bagam dusulet la masea, acum curatam ca sa punem un diamant, tine tu pansamentul aaaa a fost in culmea incantarii ca a bagat-o "zana plintessin maselutza" in seama. drept care a incepu da vleau si peliuta de dinti cu plintzesa si pt Sofia de ce nu-mi dai pasta de dinti? ma face de ris. pin autobuz se uita miloaga la aia de maninca covrigi de le stau bucatile-n gat la oameni.
Ieri au sarbatorit la gradinita Ziua Mamei. Copii au facut prajiturele in forma de inimioare, le-au bagat in ciocolata si le-au ornat cu betigase de zahar colorate. Cate una de mamica. Si apoi au mai facut pateuri ...va dati seama cam ce forme aveau:)) (au in camera lor un aragaz mititel, o chiuvetica, oale, tavite etc.) Si fiecare copil a facit pt mama cate o cutie de bijuterii:) Dintr-o cutie de lemn de la tigarile cubaneze (cred ca au jefuit vreun bar prin apropiere). Le-au vopsit albe si deasupra au lipit pe gips bucatele de faianta. F. draguta. Ce mandra a fo Mielu'. Cica e cadou pt mine da-l tine ea ca doar a muncit la el. Si zic da, dar e Ziua mamei trebuie sa-mi dai cadoul. Bineeeeee si pentru tine, si pentru mine:)
Asa a rezolvat si cu prajitura inimioara. Mi-a aratat-o si-a mancat-o :)
Aaaaaaaa la gradi pe usa este pus afis in care ne anunta ca este scarlatina si un poster care ne anunta "KEIN PLATZ FÜR NAZIS" (un fel de 0 toleranta pt nazisti)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

tat`su vrea sa stea el cu ma`sa sau sa stea cupilu` cu ma`sa?

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Mergi la inceput

papa, deci steti bine;)) felicitam melu` pt cadou, zi merci ca l-ai vazut si mirosit, cre` ca melu` s-o fi gindit ca n-ai cu ce mesteca:D baga date despre pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxana am inteles...si merge?Bafta ...vreo 4.5 kg mai am si eu de dat!Am scapat de 4 kg pina acum..
Roberta tinem pumnii..nu ne plictisesti niciodata!
Papa ...ce sa mai zic...vien vara si o fi mai bine!
Daria bafta la operatie! Nu poate sta cu tatal tau?
Biluta super excursie! Am facut si eu odata turul Romaniei...

Luca a inceput sa ceara..party de ziua lui!Noi planuisem sa i-o serbam in Disneyland....el vrea sa invite copii acasa..pe toti 15...si sa aiba tort cu Pater Pan!(oare exista asa ceva?...I-am explicat ca nu avem casa mare..nu avem curte...nu se poate . Asa ca ne-a facut planul:
WE need a new house ,with a big patio..I don't like my house anymore..I want a house like Rowan's house (fetita la care am fost la ultimul party)...

Iar ieri se uita pegeam in masina si nu vorbea (era ceva neobisnuit!)..si l-am intrebat daca este suparat...cica..No I am checking the cars..I need to pick one, 'cause I don't like our car anymore..we need a new one so I am looking for one! See our car is dirty..has wipes

deci daca de la virsta asta stiu ce vor ..si cam vor oare ce ne astepta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
La multi ani Ina!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucure baietii tai!!! multi pupici!
Papa nu ai luat cadoul nici azi? cum a fost la teatru?
Oliv hehehe bine ca ati intrat si voi in randul nostru. Patrick isi planuieste petrecerea de ziua lui din ianuarie. chiar era suparat pe mine varza acum vreo 3 saptamani ca am refuzat sa facem sandwhich-uri si tortul ptr ziua lui
http://images.google.com/images?hl=en&q=peter+pan+cakes&gbv=2 uite aci idei pentru tortul cu Peter Pan.
Carmen aia cu inimioare o fi vreo chestie de imbracat? zic si io...
Gabi, gata, ultima zi de munci?
ma duc la ale mele.
sa aveti o zi perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Biluta, uitai sa zic in postul anterior, pune neaparat pozele si mai povesteste-ne despre cum s-au comportat copiii , cate zile a durat toata excursia, unde v-ati cazat !

Buna dimineata!

Excursia a durat vreo 9 zile si singurul loc unde ne-am cazat cu chiu-cu vai a fost Herculane unde am nimerit sa fie si 4.000 de ioghini ai lui Bivolaru care faceau acolo spirala si erea sa nu avem unde dormi caci nu aveam rezervare facuta, dar noroc cu o ospatarita ca ne-a gasit o camera ( cei drept mult peste pretul celorlalti) intr-o pensiune nou nouta care nici nu fusese inca data in functiune. Am fost multumiti de cazare si de cele 2 mese servite acolo , cina si micul dejun. In rest am stat pe la rude-neamuri si prieteni si ne-am simtit foarte bine mai ales ca nu-i mai vazusem de mult. Pentru copii am avut o saltea gonflabila cu noi cu lenjeria si pernitele lor de acasa pentru ca sa se simpta bine tinand cont ca in fiecare noapte dormeam in alt loc.
Pe tot parcursul traseului cat au stat in masina ( intre 6- 10 ore de mers cu mici pauze) copii au stat in centura, Edi in scaunelul lui iar Ana direct in centura masini. Au jucat carti, au colorat, au privit pe geam unde erea cate ceva interesant de vazut si au si dormit cand le-a fost somn.

In rest pozele ar fi mult mai graitoare dar nu pot sa le pun...

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
LA MULTI ANI INA!MULTE IMPLINIRI,SANATATE FERICIRE SI MULTE VACANTZE EXOTICE!!!

Mergi la inceput