Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
Da..miroase a ars!:))..dar miroase bine...yammy...Asa este la unele..cu talie de domnisoara..fac placintele!..Aha deci si a ta este obsedata:))Cind ai rezultatul la exudat?
amironeanu spune:
Hristos a Inviat!
ELI si MITZURA, multa sanatate si sa va bucurati de copii!
Ne-am intors din vacanta de duminica, dar cu Matei cu febra, am umblat pe la doctori, iar are otita, de data asta cu bronsita. In plus vad ca unul din medicamente ii cam da somnolenta. Of, mi-e asa mila de el, e bolnavior, il doare, nu-i plac medicamentele (aseara a vomat de la antibiotic), dar tot cuminte este.
V-am citit de luni, luni am deschis si o gramada de link-uri cu poze, dar nu am reusit sa le vad. Am reinceput si lucrul si timpul asta tare scurt este.
Olivia, Stefi e asa si asa, probabil are perioade ca orice copil. As vrea sa am mai mult timp sa mai studiez, sa vad noi cum ar trebui sa ne comportam. In vacanta mi-a cam fost mila de ea, am fost cu totii cu gura pe ea, Stefi nu-i voie, Stefi nu fa aia, ca de, erau doi copii mai mici si cu mai multe nevoi. Mi-e ciuda ca parca nu ne asculta deloc, numai amenintarile au efect, pana si educatoarele ne-au spus ca daca ii intra ceva in cap, nu poti sa o convingi sa faca altceva. Luca e tare scump cu frazele lui. A, mai pune o data link-ul cu pozele voastre, i-am laudat camera sotului meu si e curios sa o vada.
Cristalina, multa sanatate Mariei!
Gabi, bine ca vei putea intra de acasa sa ne mai povestesti cum te simti.
Perete in perente cu noi avem o fetita in clasa a 5-a, Stefi e topita dupa ea, o invata pe Stefi sa mearga cu rolele, acum este la ea si nu mai vrea sa vina acasa. Vrea sa doarma la ea. Of, cred ca Stefi la 10 ani o sa vrea sa mearga la discoteca ...
amironeanu spune:
Mamici plecate peste mari si tari am o intrebare. Ce v-ar placea sa primiti din Romania? Pleaca matusa mea la verisoara mea in State si as vrea sa-i trimit ceva frumos, dar nu stiu ce. Mi se pare ca totul este mai de calitate, mai variat si mai ieftin acolo.
kim222 spune:
Depinde Andreea...si depinde de cit timp sint plecate ,cit de atasate sint de Ro, de personalitatea lor, de virsta lor.... Mie personal mi-ar place sa primesc carti, reviste, bijuterii (sitn mai ieftine, mai frumoase in Ro), vase (gen vaze)decorative de la un fel de fond plastic (asa era pe vremuri:))si filme romanesti (sint atitea noi!)
uite linkul cu camera:
http://good-times.webshots.com/album/561600735CUxECv?vhost=good-times
roxanaz spune:
neata!
de azi incepe nebunia maxima la mine, va fi asa pana vinerea viitoare.
Oliv disociata la mine e aia cu un singur fel de alimente in fiecare zi. ieri am avut carne (am calcat pe bec cu 3 bomboane si o bucata de placinta ). azi am ziua de lactate, maine legume, sambata fructe. duminica peste. de luni incep supa de varza pana vineri. asta e de soc asa . vreau sa dau vreo 3 kg jos.
Ioana, tantum verde, hexoral spray si miere cu lamaie. NU lichide fierbinti, doar caldute.
Andreea m imi pare rau ca Matei e bolnavior. sper sa isi revina rapid. cat despre supararile tael legate de Stefi... ai dreptate, au si ei perioadele lor. plus ca cicalitul, asta vad ca nu le convine deloc .... ma rog, cui i-ar conveni .
gata tre sa fug. pe aici a inceput distractia.
Gabi da un raport scurt pls
roberta04 spune:
Buna dimineata!
V-am citit in fiecare zi dar nu am mai scris pe motiv ca am o mie de chestii pe cap si nu cred ca e placut sa cititi mereu mesaje plangacioase.
Vineri mi-a facut Matei din nou 40 de grade, asa brusc, fara nici un simptom prealabil. Asa ca am ajuns cu el la spital, am inceput un tratament, luni am fost la ORL si am discutat despre operatia de polipi care nu mai poate fi amanata si pentru care am fost programati pe 15 sau 16 mai. Mai rau e va trebui in proportie de 90% sa ii scoata si amigdalele pentru ca sunt imense si atunci operatia se complica. Am o inima cat un purice, dar asta e, polipii sunt asa de mari ca i-au afectat deja si timpanele.
Acum facem tratamente de vindecare a amigdalitei plus un tratament de pregatire pentru operatie, faza e ca ar trebui sa il tinem acasa dar nu avem cu cine sa il lasam. Astazi dimineata am vazut la gradinita o fetita care tusea de ti se rupea inima si avea mucii pana in barba, alt baietel i-a stranutat lui Matei in fata, asa ca nu prea avem sanse sa il avem sanatos tun pentru operatie. Mai am eu o varianta de luni incolo, ramane de vazut daca o pot aplica.Mai mult, luni trebuie sa ii facem analizele, miercuri merge la control, asa ca ar trebui sa sarim gradinita.
Cam atat, va pup si va citesc in continuare dar nu prea am inspiratie la scris!
szivarvany spune:
Buna dimineata la toata trupa prezenta
Roberta, tinem pumnii stransi-stransi pt voi !!!
Amironeanu, cand zici de Stefi te referi la toanele si crizele specifice ??? Sanatate multa juniorului , sa treaca otita si bronsita si sa nu mai apara !
Rox, spor la munci la tine !
Leeloo, chiar asa, o vorba sa stim ca esti ok !
Io am fost la spital, dupa`masa merg la cabinet sa-mi masoare nush ce, iar la dimineata sa-mi mai masoare nush ce si sa-mi dea comanda la cristalinu` al` mai bengos Am o gaura deja in buget luna asta de-mi vine acru, dar cumva va fi, ca n-are cum sa nu fie Vestea socanta a fost spitalizarea ... adik nu ma lasa acasa asa imediat, ci doar a doua zi Va trebui sa o las pe Giulik cu cineva, sa vedem pe cine aleg, k iese scandal, deja s-a anuntat soacra`mea, matusha`sotului, prietenele si finii ca vor sa stea cu ea in ziua-noaptea respectiva
Sunt prin zona ... haidesti la semnat condica tuoate !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by kim222
Neata!
edit...a fost cutremur in Ro??? Mare?
BUNA FETELE!
Nu in Ro ci in Ucraina dar s-a simtit si la Roxi la Constanta la 2-3 Mercali
Poze nu pot pune inca ca nu ma lasa astia de la serv. sa descarc si eu net acasa nu am...
De povestit e mult rau scriu un roman daca ma apuc...
Oricum Edi a fost pentru prima oara la un muzeu ( Muzeul Portilor de Fier)si i-a placut ff mult am vizitat cam 2 ore...( vi-l recomand daca ajungrti la Drobeta au si acvariu cu pesti.
Tot pentru prima oara la tot familionul a fost si traseul Moldova noua- Orsova - Drobeta Turnu-Severin unde am mers dealungul Dunarii am vazut Portile de Fier, Cazanele Mari si Mici si figura lui Decebal in stanca.
De asemenea daca mergeti la Herculane sa coborati neaparat spre Baia de Arama - Tg. Jiu ca-i splendid rau..... si la Tg. jiu vizitati masa tacerii, poarta sarutului si coloana infinitului sunt faine.....( in parc au si leagane, jucari, etc. asa ca distractia a fost maxima...
De Timisoara nu am cuvinte mi-a placut ff mult mai ales catedrala si slujba din vinerea cu "izvoru tamaduiri".
In rest fiecare orasel cu arhitectura lui.... oricum o sa mai reluam calatoria caci au mai ramas cateva locuri interesante unde nu ne-am orit caci nu ne permitea timpul.... a fost o calatorie cam "alergo" dar am fost impresionata de rezistenta copiilor si de faptul ca nu i-a deranjat ca in fiecare seara am dormit in alt loc...
Hai ca m-am cam intins... daca mai vreti detali pana pot eu pune poze mai va scriu.
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
leeloo2004 spune:
Sunt pe aici, sunt ok, ma haituiesc astia din sedinta in sedinta...de abia mai am timp sa respir...dar mai am o zi si gata!!!
Mi-am luat si rezultatele de la analize - in linii mari sunt ok!
Pup si mai revin daca mai pot...
Gabriela 37+ cu AMR 13 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Robi cum adica sa nu scrii cand e copilu' bolnav? ce dumnezeu, parca ne stim de 3 zile . imi pare rau ca a trebuit sa hotarati asa in pripa operatia dar cred ca pana la urma asta e solutia. totul va fi bine. trebuie sa ai incredere. decat 40 febra simuci si tuse si afectare a urechii medii ... mai bine operatie si gata. te rog frumos sa scrii update-uri de cate ori poti. pupicei multi!
Daria deci cand e operatia? normal ca nu-ti dau drumul in ziua aceea acasa. ca trebuie sa stai absolut nemiscata cel putin 12 ore. (sa nu-ti cada cristalinu ala bengos sau sa nu tina lipiciu' )
Gabi..... ia sa te mai scuteasca cu haituiala. sper ca nu ai luat blackberry-ul ala, nu?