Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!!

Azi e ultima zi de birou - evident am o zi foarte aglomerata - avem un PPM pentru reclama ce urmeaza sa o filmam in weekend, sedinta de vinzari, samd...normal, doar e ultima zi!

LA MULTI ANI Irina - sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!!!

Gabriela 37+ cu AMR 12 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

LA MULTI ANI INA!

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Va promisesem citeva poze facute de 1 mai - le-am postat aici:
http://good-times.webshots.com/album/563356314ZoDecS?vhost=good-times

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina
Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de cei dragi, multa fericire, sanatate si impliniri !

Leeloo, vazut Stefan care a crescut foarte mult de cand eu nu l-am mai vazut in poze, tare frumos e, iar tu arati foarte bine, burtica e mumoasa tare !

Ioana, ca uitai ieri: sigilarea dintilor se incepe cu primii premolari (?) care apar in jurul varstei de +- 6 ani, e un fel de "lac" de protectie cu fluor. Noi l-am facut asa de fitze.

Io am fost la doc, a fost tare naspa, in fine, pe 22 internare, pe 23 operatie, pe 24 mai sunt acasa.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Fetele, va urez weekend placut si ne auzim luni - eu frug la o sedinta in oras...

Daria - - si multa bafta la operatie!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, INA!!! Sa fii sanatoasa si toate visele sa iti devina realitate!

DARIA- , lasa ca totul va fi bine! Daca mama mea la 70 de ani a trecut super repede si bine de 2 operatii intr-o luna, tu nu cred ca ai de ce sa itit faci probleme. Deci la o jumatate de ora de la operatie statea pe un fotioliu pe holul sputalului si manca sandwichuri...sa nu mai spun ca voia afara sa fumeze o tigara...Si ca sa razi, sa iti spun ca mama, care poarta ochelari de cand eram eu copil, acum nu mai are nevoie si a venit si mi-a facut o gaura serioasa in colectia de ochelari de soare...asa, de fitze!

Vreau si eu detalii despre sigilarea dintilor, pls, Matei are un dezastru in gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria de ce a fost naspa? bine ca ati stabilit data sa scapi de un stress. o gramada de evenimente cand plec eu ntzszzz
Robi, cum e Matei?
Gabi sa ai un week end linistit! am avut o revelatie uitandu-ma pe poze: ce i s-a inchis parul lui Stefan, ca si lui Patrick...uff ce repede cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, cum am scris mai sus, se aplica pe dintii definitivi, ca o folie protectoare, ma rog, e o substanta ce o pune cu pensula pe dintisori, o aplica de 3 ori la distanta de 20 de minute, dupa care juma` de ora nu are voie sa bea sa pape nimik. Cum am spus, noua ne-a facut "tratamentul" ca sa-i faca si ei ceva, ca prietenul nostru a facut periaj profesionist (avea depuneri din cauza unor bacterii si aratau urat). Operatiunea e foarte usoara, doar sa tina cupilu` gura deschisa cateva minute.
La dentitia asta Giulia sta ca la carte, cu locuri mari intre dintisori, spune doctora taman bine sa fie loc pt cei definitivi. Insa adevarul e ca are 6 feluri de periute de dinti, le schimbam la 6 luni de zile si are tot asa, vreo 6 feluri de pasta de dinti pt copii, toate marcile si Giulik se spala de 3-4 x / zi ca`i place ei.

Edit: Rox, azi am aflat care e treaba cu imersia ... la controlul de ochi ... ca nu stiam ce-mi tot pun picaturile cu xilina, apoi am aflat. Ioi. Mai rau a fost k na, imi venea sa clipesc si sa`nchid ochiu` ... si se mirau toti ca nu stau relaxata :-)))

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare !

Ina LA MULTI ANI ! Sa fii iubita si sanatoasa! Petrecere frumoasa si calatorie placuta !

Gabi, ce mult a crescut Stefan ... S-a schimbat mult, e mai ... matur, dar tot e frumos ... Tinem pumnii sa fie totul bine cu nasterea si bb Tudor ...

Daria, bafta la operatie ... O sa fie bine, vei vedea ... Te-ai hotarat cu cine o lasi pe Giulia ?

Olivia, e tare Luca cu planurile pt. party ... Si la noi se practica planificarea asta anticipata, cu taiat zile in calendar si alte alea ... Si ca tot veni vorba ... sa va spun ca eu am in program 4 petreceri de aniversare de pitici in week-end-ul asta si saptamana viitoare - dintre carea una a lu' fii'mea ... Prevad o gaura imensa in buget

O fi ajuns Anca in Ro ?
Andreea de Pupi ... voi ce mai faceti ?

PS: Bey, la noi, pe la Vatra Luminoasa o fost o ploaie cum n-am vazut niciodata ... A venit cu piatra - mica, e adevarat - dar asa de multa ca s-a asternut un strat de gheata de vreo 1 cm ... Sunt strazile albe, acoperite cu gheata ... in luna mai

Edit - Dovada : http://good-times.webshots.com/album/563357033FxfIQo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa scriu, sa nu scriu...

Mergi la inceput