Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oki doki. bine ca esti bine mersi. ma repet..... indurati-va de mine si dati-mi un sms cand e, ca tot intru pe net de la madrid gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!!
Leeloo, bine ca sunteti bine, pupam burticul cuminte ! Deci pompoanele le tinem ascunse, inca :-)
Rox, 3 zile si dup`aia ?!
Kim, vazut Luca, tare mult mi-au placut toate pozele, the best of sunt cele in care e cu ursuletul in activitati comune :-)

Noi aseara am fost la dentist. Au stat copiii cuminti, prietenul nostru Daniel a stat la un periaj profesionist din cauza unor depuneri urate, iar Giulik a urlat sa i se faca si ei "ceva" asa ca a stat la sigilat dintii :-))) Deci cate douajdeminute au stat domniile lor fara sa zica o vorba ...

Edit: io iti voi da de veste prin sms !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Eu vad luminita, de fapt John a vazut-o az'noapte ca a plecat la sesiunea de dimineata de la conferinta.
Maria nu a mai vomitat azi noapte, drept e ca nu prea avea ce, eu mama denaturata nu i-am dat nimic sa manance, nu ca ar fi mancat de bunavoie, dar ar fi fost frumos sa incerc...:). A baut apa multa asa ca mi-am mai revenit cu capul si am venit si la servici ca am o gramada de munca.
Daca nu avea gust de apa nu baga in gura, pontul cu Sprite e tare bun. A slabit tare mult ...
John a bagat Gatorade pentru atleti ca sa se refaca (e sportiv...) el zice ca merge...

Eu ma feresc cat pot de tare, de mine ca de mine, dar mi-e mila de Barosana ...am explicat la toata lumea ca trebuie sa aiba grija...

Eu am ajuns la 66 de kile, 1-2 in ultima perioada pe motiv de stres si nesomn, ca de cand ne-am intors din vacanta nu am mai facut programul meu de exercitii...
Noi sa fim sanatosi, ca le dam jos pe toate...

Acum sunt calare pe microscop . S-a ars filamentul si il schimb (de obicei facea John asta). Daca-l stric ma omoara consortul!...:)))
O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristal bine ca nu a mancat nimic, repaosul alimentare e ok. bagati sprite et co, is tare bune. si gatorade la fel, ca tot solutie de electroliti este, chiar mai bun. succese la munca!
Daria felicitari pentru statul la dentist.
la noi tocma ce fuse cutremur... zau de l-am simtit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

oki doki. bine ca esti bine mersi. ma repet..... indurati-va de mine si dati-mi un sms cand e, ca tot intru pe net de la madrid gramada.

Stai linistita in conced ca-ti dau eu sms - am pus pe tel grup DC cu telefoanele pe care le am de la voi...! Oricum, va fi pe 21 mai daca bb nu se grabeste cumva...

Gabriela 37+ cu AMR 14 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si la noi cica fu cutremur da` io n-am simptit;)) cre` ca-s obisnuita cu alea din vrancea

Mergi la inceput

pai tot is plecata si pe 21. deci astept cu infrigurare sms-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, mai am oleak si plec spre casa, sa-mi tineti pumnii la dimineata, ma vad cu med oftalmolog s-mi fixeze data operatiei. Am emotii

O seara faina tuturor.
Schimbul 3 sper sa scrieti muuult !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata!
De'ale lui Luca..Mom I don't want you guys to be old! If you are old ...you are gonna die! I am sad...I will not have parents anymore!...asta apropo de obsesia lui moartea

Roxana eu ma bag la disociata! (daca este aceeasi cu Montignac )...duminica termin daneza si vreau sa incep asta..dar am nelamuriri..Cite kg ai de pirdut?
Daria bafta si sa ne supui cum a fost..Am vazut-o pe Giulik dansind! Mortala!!!!!!!!
Camen ce mai fac copii? Mama ta a inceput tratamentul?
Gabi ams ama gindesc la tine!
Monica hai ca-i spre bine! 66...este de rau sau de bine?

Ioana unde esti?
Andrea voi ce mai faceti? Inca in vacanta? Cum mai este Stefi..aveai tu mai demult niste nemultumiri...

edit...a fost cutremur in Ro??? Mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Seara buna..Vivia aici is,imi pazesc placintele sa nu sa arda in cuptor...meii io nu ma uit la stiri,da gugalii pentru tine, asa ca vazui ca fuse cutremur in dobrogea si la chisinau,da mic di tat
Super Uka cu obsesiile lui,a mea are obsesia sa nu imbatranesc,ea sa creasca da' io sa raman tot asa,de cand a vazut un videoclip animat in care prezenta evolutia de la tinerete pan la batranete...daca incerc sa-i explic ca voi fi si eu bunica incepe sa planga,ca nu vrea sa imbatranesc
Daria felicitari pentru curajosi,baga detalii despre sigilarea dintilor ca ma intereseaza...si-ti tin pumnii pentru intalnirea cu nea doctorul!
Roxi,mamaaa ce o sa ne mai roadem unghiile in grup cat o sa fi la Madrid...m-ai intrebat de gat,este la fel,ma ustura non-stop,iar dupa 6 ore de vorbit parca mancasem scobitori
..parca miroase a ars

Mergi la inceput