moldoveni din toate colturile...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu sunt nascuta si crescuta in Botosani,dar locuiesc de ceva timp in Bucuresti. De dor de casa...........ce sa va mai spun , stiti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Hello ,
Am bagat si noi nasucurili pi saitul asta.Eu sint un prichindel cari o sa vina pi lumi pisti trii saptamani.Sint un baietel voinicut cari o las pi mama sa doarma numai sara tarziu.Tata nascutla Braila dar crescut la Iasi ,mama suceveanca get beget iar eu voi fi din Wellington deci new zeelandez(dar tot razes de-al lui Stefan).
Cu drag de la capatul lumii ,
Alex si cei doi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Mai fetelor..da multe moldovienci mai sunt pi aishi pi la Dc!!!
Are dreptate cine spune ca frumoasi mai sunt eli..di le duc in toati partzili lumii...asta ca sa infrumusetzeze si viatza altora!!!
Dar si eu mi-s juma moldoveanca..ca mama si totzi ai mamei sunt dobrogeni din Tulcea..dar eu-s nascuta in Glati...si acu am si un berbant moldovian...bun si iubaretz mama mama!!!
va pup si mai vb!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mie mi-e dor de bunicii din Bacau....n-am mai fost de 2 ani.Ce mai e nou pe-acolo?

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Mihuletule, stai asa ca m-am trezit si eu: ia mai zi, citi din Botosani? Ca acum subscriu pt. mine si sotul meu care ne aflam in Spania dar inca visam cu ochii deschisi la oraselu'nostru pe care l-am revazut in iunie si la care speram sa ne putem intoarce cit mai curind!
Moldoveni din toati tarili uniti-va!
Va pupam!
Tatiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jilgin spune:

Mihuletule,trece-ma si pe mine la Piatra Neamt,ca acolo m-am nascut si am trait pana pe la 18 ani.Ce pacat ca nu erau facultati si "studii superioare" la noi in oras ca acolo as fi ramas.Stau de 14 ani in Bucuresti si acasa de fapt e tot la Chiatra. Jilgin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

si eu care credeam ca nu-i nimeni de la PIATRA,mi-au placut mult in vacante;si cica acolo-mi sunt toate neamurile si cam 70% nici nu le cunosc personal.
pipici la toti MOLDOVENI

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jannina spune:

B o t o s a n i
facultatea in IASI
din decembrie in Bucuresti.'
Jannina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

din nou facut modificari ... vin tare botosanenii din urma.
korinna, pe tine te-am trecut la sufletisti. pe al tau sotior la ce judet sa-l trec?
ericuta, sotul tau tot din neamt? n-am stiut in ce context sa folosesc pluralul "noi".
am fost de curand pe acasa. m-am bucurat sa vad cate case se construiesc in satele din moldova si am vazut foarte multe masini second hand din italia, cu numere de italia si cu romanasi la volan. multi au plecat de acasa sa munceasca afara, si nu numai tineri.
pupici moldovenilor de peste tot

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Eu sunt din Roman, de fapt de linga el, dar foarte aproape.
Facultate la Iasi si acum in Bucuresti si cred ca este destul de departe deocamdata.

Mergi la inceput