moldoveni din toate colturile...
Raspunsuri - Pagina 10
mamica dulce spune:
si eu tot din Roman....wow!!ce mica.i lumea...ia zi repede ce liceu ai facut,pe cine ai avut profi,unde stai...
mai sunt romascani in zona????
palmyrah2002 spune:
Bre cum pleaca omu" olecuta,cum nu mai stie niminea di el!!!
Hai,frumos va sade!!!Da pi mini de ci nu m-ati trecut pi lista,suratele mele de "convorbeala pe net"???
Vra sa zica asa...Las ca va pun eu la index!!
Deci inca trei ieseni:
Cristina,Mihnea Bogdan si Cristi,nascuti si crescuti in dulcele tirg al Iesilor!!!
adda spune:
Cristina, eu m-am gandit sa te trec si pe tine pe listutza, dar n-am indraznit...ti-am lasat tie placerea ...PEACE!
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
Dandanescu spune:
Mamica dulce si noi suntem din Roman eu Daniela si sora mea mai mica ANCA.PE unde ai stat si la ce scoala liceu ai fost?Mai tinem legatura daca vrei ce zici?
Sa fiti iubiti !
gabid spune:
Si eu trebuie sa fiu pe lista voastra.Nascuta in Galati,acum stau in Bacau.Eu stiu ca sunt singura din bacau de pe site.Sotul bacauan si fetita"Simona Georgiana" e romanca dar mai mult moldoveanca.Eu jumate moldoveanca,jumate munteanca,sotu jumate moldovean si jumate oltean...deci Simona e romanca din Bacau.
Chiar mai este cineva din Bacau?
Uitasem sa va spun...2 ani de facultate Iasi si 3 ani in Galati.Peste 2 ani facem 10 ani decand am terminat facultatea...
Va pup,
Gabi.
alba spune:
Hop si eu in clubul moldovienilor.
Nascuta in "77 in Galati.
Aaaa,si Vivi, sotziorul meu drag, tot in Galati e nascut, da in "63...
Cintecu meu preferat este : "Trandafir de la Moldova" (logic nu ? )
Noapte buna moldovienilor,oriunde va veti afla !
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
mamica dulce spune:
Daniela si Corina,dragele mele ...consatence...o fi Romanul metropola..numa in fata la primarie si la fantana arteziana
ok gata gluma,io mi.s fata de la Roman-Voda,filologie,promotia...ooofff..ca am imbatranit si am uitat anu',undeva prin '98-'99,oricum am prins barul din corpul A..sper ca v.ati facu veacul pe-acolo.
ai mei stau la naiba,tocmai la fabrica de zahar,in Colonie,radeau toti de mine ca stau in cartier marginas al Cordunului
ok dupa liceu am taiat.o 4 anisori frumosi in iasi si dupa licenta m.am facut nemtaloaica cu
n.am mai fost de un an acasa,oricum de atatia aani in deplasare nu mai cunosc pe nimeni pe strada,dar cine stie de unde sare iepurele???
ma duc sa.l vad sarindin vreo doua saptamani ,ma duc si stau...pana dupa Craciun,apoi las pe Marc plocon lu mama,tata si lu tanti bona inca vreo jumate de an..
poate veniti pe la roman...din departari mai mari ca ale mele...
ok eu imi verific mailu des si oricum nu stau fara DC prea mult ,asa ca scrieti si voi viata voastra de romascance periculoase
Veve spune:
Mihuletule,sotzu meu e iesean mei;numa' l-o facut mama lui in Vaslui da e crescut la Iesi.
Irina & Vevemica & margica din burtica
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
liviab spune:
Haidi, bre, ma-nscriu si eu. Livia sint, nascuta ('68), crescuta, scolita, muncita, devenita mama pentru prima data si intiia oara tot in Iesi. Acu' stau la Brasov, ce-i drept, am venit sa ingros rindurile comunitatii de moldoveni in diaspora, foaaaarte iubiti pe aici. Glumesc, desigur. Sper sa nu se supere nimeni. Am terminat Liceul Racovita si ulterior Literele.
va salut pe toti, ieseni si moldoveni!