moldoveni din toate colturile...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Ne inscriem si noi 2 moldoveni, dar din familii jumate moldoveni si cealalta... olteni, faina corceala
Asteptam un bebe moldoviean pi la sfarsitul iernii si daca nu ii place graiul nost si tara noastra il bagam la curs intensiv de moldovineasca.
Va pup.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Hello !!!

Bine v-am regasit, ca am cam lipsit la apel. Deja ati ajuns la 100 si eu nu m-am inscris pe lista.

Copii, eu sunt suceveanca de tot, de tot - cu bunici cu tot (din Arbore si Cajvana -= zone cu istorie extraordinara) - dar casatorita in Targul Iesilor, cu sot iesean si cu bebe iesean - Andra mea !!!

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

coral, la ce judet va trec?
au inceput sa vina iesencele din concediu, asa ca iasi-ul trece la conducere:).
pupicuti dulci di la noi moldovenilor di pisti tat

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mihuletu ,
aku nu te supara pe mine dar cel mai mare cosmar al vietii mele este sa mi se spuna mariana...asa ca baga si tu o corectura la jud bacau si pune Marina din Moinesti.

Mersi mult
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

imi pare rau ca-ti dau cosmaruri, marina. repar acu.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Daniela si Corina,dragele mele ...consatence...o fi Romanul metropola..numa in fata la primarie si la fantana arteziana
ok gata gluma,io mi.s fata de la Roman-Voda,filologie,promotia...ooofff..ca am imbatranit si am uitat anu',undeva prin '98-'99,oricum am prins barul din corpul A..sper ca v.ati facu veacul pe-acolo.

ai mei stau la naiba,tocmai la fabrica de zahar,in Colonie,radeau toti de mine ca stau in cartier marginas al Cordunului

ok dupa liceu am taiat.o 4 anisori frumosi in iasi si dupa licenta m.am facut nemtaloaica cu
n.am mai fost de un an acasa,oricum de atatia aani in deplasare nu mai cunosc pe nimeni pe strada,dar cine stie de unde sare iepurele???
ma duc sa.l vad sarindin vreo doua saptamani ,ma duc si stau...pana dupa Craciun,apoi las pe Marc plocon lu mama,tata si lu tanti bona inca vreo jumate de an..
poate veniti pe la roman...din departari mai mari ca ale mele...
ok eu imi verific mailu des si oricum nu stau fara DC prea mult ,asa ca scrieti si voi viata voastra de romascance periculoase

Mamica dulce,
Si io tot la Roman-Voda am extudiat,da-s mamae,pakatili meli..am termenat liceul in '91...ashtept deja intalneala de 20 de ani,ca pe aia de 10 am ratat-o.Spui ca mergi in comuna Roman peste doo saptamani?Foarti bun,'ai sa ni videm,ca si eu merg in tara la inceputu' lui octombrie.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Nascuta, crescuta in Vaslui cu parinti de pe meleaguri vasluiene, facultate in frumosul si iubitul Iasi.

Al meu sot jumate moldovean (tata lui e vasluian) si jumatate ardelean, nascut in Codlea, crescut mai mult in Moldova- altfel cum era sa ne gasim?

Si avem o fetita care dupa pasaport e americanca, dar cu siguranta va invata moldovineste, ca doar cini vorbesti tuata ziua cu ea? -mama.

AlinaB si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by liviab

Haidi, bre, ma-nscriu si eu. Livia sint, nascuta ('68), crescuta, scolita, muncita, devenita mama pentru prima data si intiia oara tot in Iesi. Acu' stau la Brasov, ce-i drept, am venit sa ingros rindurile comunitatii de moldoveni in diaspora, foaaaarte iubiti pe aici. Glumesc, desigur. Sper sa nu se supere nimeni. Am terminat Liceul Racovita si ulterior Literele.
va salut pe toti, ieseni si moldoveni!

Livia si eu am facut gimnaziul la Racovitza si apoi am fugit la Eminescu Pe cine ai avut diriginte ?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mai puneti o moldoveanca pe lista. Am gasit site-ul recent. Nascuta, crescuta in Piatra Neamt, plecata in Bucuresti la scoli inalte si casatorita in Capitala cu un "venetic" de prin Oltenia (Tg Jiu).

Dana M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Buna zaua oamini draji,
nascuta in Onesti- Bacau ( salutare onestence ) de 20 de ani ieseanca. Imi creste inima ca o paine cand vad ca suntem cata frunza si iarba. Frumoase, harnice si buuuuunneeee! Si ca cine a stat in Iasi nu-l poate uita. Asa e!
va dau o pupaturi!
Ella

Mergi la inceput