moldoveni din toate colturile...
Raspunsuri - Pagina 7
gloop-gloop spune:
Bine ai venit Remy la "despre copii".
Cum de ai ajuns asa de departe? S-ar parea ca Moldova a cam ramas fara fete.
Veve spune:
Hop si io la spartu' targului...Se poati?
Io nascuta,crescuta si casatorita-n "dulcele targ" (de unde a doua oara n-ash mai pleca!!!!)cu sot iesean nascut in Vaslui si bebe shica amerikan,da di cari avem noi grija sa fii la fel di moldovian..
Hai
si numai bini!
Irina & Veve cea cumintzica foc!![]()
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
GabrielaG spune:
Si eu sunt moldoveanca
, nascuta in Roman si acum ieseanca .
Si mai stiu eu si pe altii care cred ca sunt in concediu si nu au intrat sa se inscrie in club.
Pupicei,
Gabriela si baietii
tinatache spune:
Si noi tot moldoveni, eu 100%, sotul cam jumate, dar ne-am intalnit in Iasi si am ramas acolo cativa ani buni dupa facultate. Am plecat anul trecut. Nu pot sa spun ca mi-e dor de f multe lucruri din Ro, poate si pt ca ne-am vazut rudele destul de des, dar de Iasi mi-e dor tot timpul, oricat de des am merge, si cand ma gandesc ca anul viitor nu vom putea veni in Copou...

Cristina, mamica cu burtica
gtania spune:
Nu am mai reusit sa intru pe forum si se pare ca au inceput sa se adune din toate colturile lumii. Mai stati fetelor si prin moldova ca este super![]()
Am fost plecata din tara aproape un an si m-am reintors tot in Iasi unde am crescut...nu as da nici un alt oras sau tara pentru Iasi.
Sa auzim numai de bine
Tania
mihuletu spune:
am actualizat tabelul, si nu mai pot de nerabdare, ma duc la Sucevica mea saptamana asta, in concediu.
tii.. avem moldovence si moldoveni prin toate colturile lumii.
multi pupici veseli
www.sara.haihui.ro
n/a spune:
Tot suceveanca sint si eu si sotul meu la fel.Dupa ce am terminat facultatea am ramas in Iasi iar acum sintem in Montreal.
dacia spune:
Salut in special pe botosaneni,pentruca sunt si eu una dintre ei si apoi ieseni,pentruca sotul meu e de acolo.Dar vreau de fapt sa va salut pe toti pentruca moldovenii sunt oameni de treaba,ospitalieri si cinstiti.Va pup,pa
irinaP