moldoveni din toate colturile...
Raspunsuri - Pagina 6
adda spune:
adda sot=Comi(membru DC ) e din orasul Bacau (asta ca sa nu mai fie dubii )
Ada
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza
nelia spune:
Pe mine m-ai nimerit, ai pus (...) in dreptul meu. Cam asa ma si simt cind ma intreaba cineva de unde sint, nu prea stiu exact ce sa raspund, iubesc fiecare loc pe unde am trecut si de fiecare ma leaga amintiri speciale. Sint nascuta in Botosani, am stat 2 ani in Zamostea (Radauti), 5 in Preutesti (Falticeni – unde am inceput si scoala; si acum imi aduc aminte halta Preutesti si scarile de linga gara din Falticeni), apoi 5 in Leorda (Botosani – din care imi amintesc strada Primaverii si parcul central), un an in Birzesti (Vaslui), 12 ani in Vaslui (in oras), 10 ani in Bucuresti si de un an sint in Canada, acum in Montreal (spun acum, ca nu stiu de unde va scriu anul viitor!) Dar sigur ma simt romanca si moldoveanca pina in virful unghiilor. Cind ma enervez se vede cel mai bine... adica se aude, o dau pe o moldoveneasca atit de perfecta, cum nu voi putea vorbi niciodata alta limba!
Cornelia, mamica Agatei
lorelei_19 spune:
mihuletule, multumim pentru statistica, e foarte interesanta! hihi chiar m-a amuzat si stiu ca ti-a luat ceva timp! multi si o pentru munca ta!
DanaRosu spune:
Na ca era sa pierd apelu... nascuta in Ardeal - Deva, cu bunici la Tzara Paielor (in traducere Botosani), locuiesc de aproape 20 de ani in Suceava.
Dana
And, yes, I am a blonde!
petra spune:
Sunt din Radauti, dar ma alatur sucevencelor de pe aici!
De 2 ani si juma in State si as merge in Romania si cu!Dar acu peste 3 sapt. merg in Ro. ca oamenii normali cu .... avionul !
adi69 spune:
Ce pot sa spun altceva decat:FRUMOASE MOLDOVENCELE MAI...LE FURA ASTIA SI LE DUC IN TOATE COLTURILE LUMII..
Am dreptate?
Dia si bebe Rucsi
nelia spune:
Sintem chiar multe si chiar in toate colturile lumii... In cazul meu cred ca e putin invers, eu l-am furat pe bucuresteanul meu de sot si l-am dus departe de casa, tocmai in Canada.
Cornelia, mamica Agatei
remy spune:
Eu sint noua pe forum.Nascuta crescuta oras Roman jud.Neamt.Acum locuiesc in Japan oras Kushiro