moldoveni din toate colturile...
Raspunsuri - Pagina 7
gloop-gloop spune:
Bine ai venit Remy la "despre copii". Cum de ai ajuns asa de departe? S-ar parea ca Moldova a cam ramas fara fete.
Veve spune:
Hop si io la spartu' targului...Se poati?Io nascuta,crescuta si casatorita-n "dulcele targ" (de unde a doua oara n-ash mai pleca!!!!)cu sot iesean nascut in Vaslui si bebe shica amerikan,da di cari avem noi grija sa fii la fel di moldovian..
Hai si numai bini!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
GabrielaG spune:
Si eu sunt moldoveanca, nascuta in Roman si acum ieseanca .
Si mai stiu eu si pe altii care cred ca sunt in concediu si nu au intrat sa se inscrie in club.
Pupicei,
Gabriela si baietii
tinatache spune:
Si noi tot moldoveni, eu 100%, sotul cam jumate, dar ne-am intalnit in Iasi si am ramas acolo cativa ani buni dupa facultate. Am plecat anul trecut. Nu pot sa spun ca mi-e dor de f multe lucruri din Ro, poate si pt ca ne-am vazut rudele destul de des, dar de Iasi mi-e dor tot timpul, oricat de des am merge, si cand ma gandesc ca anul viitor nu vom putea veni in Copou...
Cristina, mamica cu burtica
gtania spune:
Nu am mai reusit sa intru pe forum si se pare ca au inceput sa se adune din toate colturile lumii. Mai stati fetelor si prin moldova ca este super
Am fost plecata din tara aproape un an si m-am reintors tot in Iasi unde am crescut...nu as da nici un alt oras sau tara pentru Iasi.
Sa auzim numai de bine
Tania
mihuletu spune:
am actualizat tabelul, si nu mai pot de nerabdare, ma duc la Sucevica mea saptamana asta, in concediu.
tii.. avem moldovence si moldoveni prin toate colturile lumii.
multi pupici veseli
www.sara.haihui.ro
n/a spune:
Tot suceveanca sint si eu si sotul meu la fel.Dupa ce am terminat facultatea am ramas in Iasi iar acum sintem in Montreal.
dacia spune:
Salut in special pe botosaneni,pentruca sunt si eu una dintre ei si apoi ieseni,pentruca sotul meu e de acolo.Dar vreau de fapt sa va salut pe toti pentruca moldovenii sunt oameni de treaba,ospitalieri si cinstiti.Va pup,pa
irinaP