Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Deea ce idee originala cu scosul aerului . Abia astept sa o incerc! multi

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Felicitari proaspetelor mamici Floriio si Sery_ann!!- sa aveti parte de bebei sanatosi , papaciosi si necoliciosi!!

Kitzy imi pare tare rau ca bebelina ta nu are nici un gand sa iasa din burtica, cel putin momentan; daca te consoleaza cu ceva.....suntem in aceeasi oala, asa cum ai spus si tu...

Giani sa stii stii ca nu mi-ar prinde rau niste agitate, dar cred ca ar obosi degeaba saracele, la cat de fresh ma simt eu acum...

Stela- referitor la carut, eu la Alexia am avut carut cu maner ireversibil si mi-am promis atunci ca daca mai fac un bebe cu siguranta ca nu-mi mai iau teapa la capitolul asta. Si nu din cauza ca nu o vedeam pe ea, dar carutul nu avea nici copertina si nu-ti spun ce ma enervam cand ne prindea cate un vant sau cate o rafala de praf pe-afara; acum am luat un carut tot fara maner reversibil, dar se poate monta landoul cum vreau eu, si e foarte usor de facut treaba asta; acum vezi si tu ce hotarasti, parerile sunt impartite..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol39s si 3z cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Hai Antonia, vino ! Sa fim si noi de Paste acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Kya - eu pe Alexia am scos-o afara la 10 zile de la nastere (nascuta in August) si prima oara am tinut-o doar vreo 20 min,si apoi in fiecare zi din ce in ce mai mult.Sincera sa fiu, as fi scos-o si mai devreme ,dar de gura maicamii nu am facut-o. Acum, tinand cont ca stam la curte ,probabil ca o s-o scot cu nasul la aer chiar mai repejor pe Antonia...numai sa vrea sa iasa din burta mai repede..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol39s si 3z cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Hai Antonia, vino ! Sa fim si noi de Paste acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya la primul copil cred ca am tinut-o o zi 10 minute pe balcon , dar asta numai pentru c nu venea sotul si imi era frica sa ies singura afara!
acum, la al doilea am iesit fara acomodare ( si era iarna!0 si n-am avut nici o treaba! eu zic sa iesi la plibare ca o sa va simtiti bine amandoua! daca urla rau te intorci!
si asta cu iesitul 5 munte..dupa ce techinui juma' de ora sa iesi din casa nu cred ca o sa te poti intoarce prea repede!
asa ca...go for it! si plimbareala placuta!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor mersi.
Vreau sa o scot duminica viitoare de Paste la o plimbare mai lunga in parc. Ce mi-or auzi mie urechile... suntem si cu ai mei si cu socrii, si nu va zic ce e la gura bunicilor!
"Vai de capul meu... asa mult cu copilul in parc... Doamne Fereste... nu se poate!..." Plus ca s-ar putea sa se mai strecoare idei crete de genul "nu am voie sa ies afara 40 de zile dupa nastere inainte sa mi se citeasca nu stiu ce de catre preot"

De Paste o sa aiba deja 2 saptamani, asa ca ... sa ma scuteasca.

Btw, bebeii vostrii stranuta? Ca a mea da, dar nu cred ca de frig, ca e calda, nu sta in curent. Deci oare de ce?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimonix, felicitari pentru zambete! Vezi, mai, ca nu e salbatic?
Cu burta...eu o schita de burtica am avut de cand ma stiu pe lume...iar apoi, eu am sfarsit cu sarcina la luna 7...asa ca s-a retras destul de bine. Problema e ca nu scade fundul si asta ma omoara, eu eram atat de mandra de funduletul meu mic-mic (aveam 84 la solduri!). Cauza din care nu intru in pantaloni. Si pulpele, de asemenea, trebuie sa mai dea inapoi.
Elara, am avut o experienta proasta cu scutecele Pampers, atat la spital cat si apoi acasa. nu stiu, dintr-un motiv anume Iulia nu le suporta, era vesnic cu funduletul extrem de iritat. Am folosit Happy, i-am dat cu o mie de creme la fundic, s-a vindecat, apoi de curiozitate i-am mai pus un scutec Pampers, ca aveam o mostra ramasa de la iesirea din spital. Imediat s-a iritat! Asa ca...Plus ca-s mai ieftine iar pachetele au si pungulite de plastic, in care arunc scutecele cu kk.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

"La urma urmei am capatat-o primind cel mai de pretz dar din viatza mea"

Asa este elara, multa dreptate ai! ma inscriu si eu in clubul burticilor dupa nastere ...desi la mine e vorba de un burtoi....

Clau mie mi-a zis dr Popa ca dupa 3 luni de la ceza avem voie efort! Ce frumoasa e Rebeccuta si ce ochi mari si expresivi are!

Naty, eu eram cu parcul Moghioros! Poate punem de o intalneala mai multe randunici...

Felicitari serry-ann pt bebe lucas

Multumim de primire gbutucica, mimonix

am fost in parccu pitik in scaun auto..sta f bine!si asa ii place in parc!!! maine vrem sa plecam cu tati la Sibiu, ca are treaba...ce ziceti e prea lung drumul pt bb de 1 luna si 1 sapt?

ROXANA, mami de Amira (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Stela eu am un carucior de la Chicco, combina 3 in 1 , si cu landou si cu scoica si sport, ramas de la ilinca. a fost scump atunci dar avand in vedere ca e aproape ca nou si-a meritat banii!
insa vorba lui Naty cumpara-ti unul mai repede si iesi la plimbare! ca o sa simti si tu ca mai traiesti!
Clau chiar nu stiu de ce ar putea plange fata ta ( care e o dulce si o pupacesc virtual!) la plimbare! daca zici ca nu de frig...eu alta idee nu am!De aerobic m-am apucat la 7 saptamani dupa nastere ( tot cezariana!) ideea e ca tre' sa te simti tu in stare fizic!
Butucica mi s-a luat de geamuri! ultimul balcon n-a iesit stralucit dar m-am gandit ca e mai de folos prezenta mea in viata decat niste geamuri curate!
Ali-Bia copilul al doilea e mai cuminte decta primul! sau parintii mai putin stresati?! nu stiu de ce la Clau e altfel!
Mimonix felicitari pentru zambete!
FELICITARI SERRY! MAMICEALA USOARA SI PLACUTA!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Kya, si eu m-am confruntat cu problema iesitului abia dupa 6 saptamani..mama lor de babe!!! Cat despre stranut, e normal, ca inca nu au caile respiratorii curatite bine...plus ca tu iti mai sufli un nas, mai scoti o bilutza..ei nu au cum...

Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

hai ca din cauza mea o punem de un club al burticilor si sunculitelor deprimate!( dar macar cu tzatze mari!)
Cat despre cum s-a schimbat viata mea...s-a schimbat CU TOTUL! Eu sunt un pic mai calma si mai echilibrata, dar nu prea mult ca nu-mi sade bine! tot bagata in priza sunt si totusi mi-e dor sa mai lenevesc!
si am realizat un lucru foarte imporatnt: acela ca fara sotul meu nu faceam nimik! si ca fara ajutorul lui n-as fi reusit! Desi ma supara de multe ori stiu ca ne iubeste pe toti si ca e capabil de sacrificii pentru noi! asa ca gargaunii mei din adolescenta cum ca imi doream un copil si atat s-au dus de mult!
cred ca vine ploaia!

poze

Mergi la inceput