Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 10
numeioana spune:
Stelutz, eu am un carut cu 3 roti mari, gonflabile, de la ABC Design. E greu, dar il tin in portbagaj...
Apropos de scutece. Am vrut si eu sa incerc alta firma de scutece, dar am vazut ca au acelasi pret... sau diferenta nu e deloc semnificativa...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
deeapui spune:
Mama, la mine s-a pus o mega torentiala , sper sa nu tina mult, ca vroiam sa ma duc cu Alex sa luam ceva dulce, ca nu mai am nimic in casa si ma urc pe pereti!!!Si nu am nici cu cine sa-l las sa dau eu o fuga..
Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
mihatp spune:
va pup pe toate, intai incerc sa pun pozele si revin
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
Mamica de berbecut
tuchita spune:
daca tot am terminat de spalat geamurile.....
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Nicoleta spune:
Salut.
Am revenit, am lipsit motivat ;): am fost internata de ieri pana azi, ieri medicul a incercat inducerea nasterii intr-un stil foarte soft din cauza colului rigid, gros si inchis... si a introdus un balonas acolo, l-a adus cam la 3 cm, a scos balonasul si... m-a ztrimis la nani. Era de garda. Pe la 1 aveam contractii usoare la 5-7 minute, dar pana diminata , nimic. La 11 AM mi.a facut un alt control, colul era de 2-3, insa contractii, nu. Dupa control am facut un TNS si mi-a zis medicul ca am contractii regulate, ca in mod normal nu mi-.ar da drumul... dar m-a invoit numai pana vineri, cand inducem mai serios. Si asa... se pare ca voi petrece Pastele in maternitate. Sper sa mearga inducerea vineri, copilul cel mare e dezamagit deja, vroia sa vina fratiorul...
Pupici, ma retrag, am inca ceva contractii. Va pup pe toate.
Nicoleta 40+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
deeapui spune:
Si acum sa ma gandesc si eu la schimbari...
1. In privinta sanilor, mie nu-mi place ca s-au micsorat..adica inainte toti ma invidiau pt sanii mei(randunoiul zice ca doar pt ei m-a luat de nevasta), iar dupa ce l-am intarcat pe Alex am scazut aproape 2 marimi la sutien..acum mi-e groaza sa ma gandesc cu ce piei voi ramane..dar sotzul cica ma baga la program intensiv sa-si revina (el e la baza prof de sport).
2. intr-adevar timpul pt tine ca persoana si pt cuplu scade drastic..dar eu sunt de parere ca nu e bine nici sa devii mama martira, ca nu-ti face nimeni statuie. pluis ca daca tu si sotzul sunteti stresati, automat simte si bebe..copilul mai are si bunici, matusi etc..de aceea noi inca de la 1 luna a lui Alex am incercat sa iesim macar 1 data pe saptamana. Ii dadeam sa suga si stiam ca 3-4 ore aveam timp pt noi, o chemam pe buni sa stea cu el si gata. Bineinteles, noi am fost norocosi ca am avut la cine sa apelam.
3. si cam atat..sunt curioasa acum cum va fi, dar nu-mi fac griji. Daca iei totul cu calm, se rezolva toate. Pentru mine satisfactiile au depasit cu MULT sacrifiiile. Eu nu am fost niciodata nici cu cosmetica sau coafura, nici cu iesitul la discoteca.
Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
mihatp spune:
in sfarsit am prins un moment...
avem si noi colicei, naspa faze, deocamdata merge la ei plimbatul in brate, dar "remediul" nu tine mult.
norocul este ca noaptea doarme fooooooaaaaaaaaarte bine, uneori ma chiar speriu de cat ar putea dormi.
nu stiu daca fac bine, da-l trezesc sa manance ca nu-mi place sa sara peste mese la greu. adica il las maxim 5 ore la somn. depinde doar cand adoarme dupa baita, un 22 sau 23. ce-mi place cand adoarme dupa 23! asta inseamna ora 4 de trezire la papa si ma simt ca si cand as fi dormit toata noaptea, ca apoi mai doarme pana pe la 7 sau 8. dinspre partea asta e perfect. dar compenseaza cu ziua cand avem numai somnicuri scurte si cred ca fac kilometri intr-o zi. sper sa ajute macar la silueta.
nu stiu daca fac bine cu alaptatul, m-am hotarat sa vorbesc cu un pediatru sa ma linistesc ca dc de fam mai mult ma anxieteaza.
alaptez din amandoi sanii la o masa si ii dau completare 30ml la sugestia dc de fam. iar eu mai am lapte in sani. dar mi-a zis sa nu lungesc alaptatul peste 30 de min ca-l obosesc. acu' sunt tare dezorientata si unele lucruri imi par prostii. voi ce ziceti?
am vazut pozele noi cu bebelusi frumosi foc, fapt ce m-a determinat sa-l afisez si eu pe cel din dotare.
amira-roxana- si eu am o catelusa de rottweiler de 11 luni. acum e tare curioasa, ca-l tinem un pic la distanta de ea, pana se mai intremeaza un pic, dar apoi stim ca o sa fie cei mai buni prieteni. avem noroc ca e tare cumintica catelusa si asculta foarte bine. dar e ca si un al doilea copil. e un pic geloasa, mi-a ros periuta de dinti nou nouta din spital ca a gasit-o nesupravegheata si a doua zi pasta de dinti, tot din trusa de spital. macar s-a legat de "set", ca putea gasi alte chestii pe acolo dupa care chiar ca-mi parea rau.
Mamica de berbecut-Luca
ursuleata spune:
Am pus poze cu ursuletul meu
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
Mami de ursulet
natynic spune:
Acusi am picat si noi, slava Domnului, ca ne lua ploaia pe sus.
Kya, scoate copilul!! Daca nu e vant rece, umezeala/ploaie e ok! Eu am stat primele 2 dati vreo 30 min (si era mai frig ca acum!) apoi direct si o ora-doua. Sigur ca daca te iei dupa parinti/socri nu vei iesi in veci (am fost si eu certata, cunosc
Mihatp, ce prostie! Pai copilul nu-i robot, daca oboseste o sa-ti arate! . Scapa sanul, adoarme, se zbate, gafaie, face el ceva. Dar poate ca nu oboseste! Si daca ii dai completare nu tot suge? Daca tu mai ai lapte, de ce sa nu "completeze" tot cu laptele tau? Eu am concluzionat ca, la orice problema, daca reusesti sa te relaxezi si sa faci detasata un mic pas in spate si sa observi copilul e absolut INCREDIBIL cat de clar si simplu iti comunica, in felul lui, ce-i place, ce vrea, ce-l deranjeaza. De aceea mama stie cel mai bine ce-i face bine copilului-pt ca standu-i cel mai aproape, chiar si instinctiv tot se invata cu nevoile lui. Asa ca fa bine si tine copilul la san cat vrea el, daca suge, si vezi tu daca oboseste. EII, comedie, la cea mai mica chestie, tac-pac formula! Io cred ca astia-s platiti de firmele de lapte praf!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mihatp spune:
sa stii naty ca parca iau procent din vanzari, am vazut aceeasi chestie si in maternitate la colega de salon, tot acelasi sfat a primit.
mi-e-mi zicea ca nu ia in greutate dar raporta greutatea stabilita cu un amarat de cantar de balanta ce-l am acasa cu greutatea stabilita la spital la iesire- alt cantar, alta mancare de peste.
dar il urmaresc acum zilnic pe cantarul amarat ce-l am si ia bine in greutate. e drept cu supliment- dar pe care l-am dat cand cum. de exemplu dupa o zi agitata cand a mancat tare des si mi s-a parut ca-mi sunt sanii cam moi, m-am gandit ca nu mai are ce si i-am dat
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008