Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A, sau asa, intr-adevar...Si scoica mea se potriveste la fix pe carucior si la inceput, vreo 2-3 zile asa am dus-o, in scoica

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

pt. fetele din bucuresti: ziceti-mi si mie un magazin pt. copii unde se gasesc fesulete pt. astia mici...pls! daca stiti...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty draga, ce sa zic? A zis ca daca ar avea clinica ei, nici nu s-ar pune problema.
Pe de alta parte, mi-a zis ca e mai bine sa fiu dilatata sa nu fac retenie de lohii si sa-si goleasca bb plamanii de lichid. Oricum nu cred ca ma lasa sa nasc natural in conditiile in care vine Diana, mai ales ca nu s-a miscat din locul ala de la inceputul sarcinii.
Eu sper ca o sa fie bine pana la urma, numa ca nu vreau sa ajung la nastere indusa, poate vrea sa vina inainte de joi

39+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, ai PM

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da, Naty, am citit!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE TUDOR

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, dragelor.

Dat fiindca gaae mea doarem f bine, am reusit si eu sa recuperez capitolul trecut. Pe acesta inca nu l-am citit dar am zis ca sa apuc sa scriu si eu cateva vorbe pana se scoala odorul. E deja la a doua repriza de somnic pe ziua de azi (prima de la 10.15 la 13.00 si a doua de la 13.30...iar acum e deja 14.30).

Asadar:

Olgutza, ma faci sa ma rusinez cu atatea laude. Sa stii ca ma simt muuult mai bine acum, ca m-am adaptat la noul rol. Primele 2 saptamni au fost mai dificile dar m-am convins ca e o etapa normala.

V-am vazut ca vorbeati de laptic. Eu am citit odata undeva ca laptele de mama e la toate femeile la fel de hranitor, indiferent de alimentatie. Nu exista diferente intre laptele unei femei dintr-o tara subdezvoltata de exemplu fata de laptele nostru. Diferenta e ca acea femeie isi consuma resursele proprii: calciul din oase....se deshidrateaza mai repede, isi consuma grasimile proprii...
Si...poate ajunge sa piarda laptele mult mai repede...
De asta trebuie sa ne hranim bine, ca sa nu avem carentze...
Despre alimentatie: cica e bine sa mancam TOT CE VREM NOI! (exceptand alcoolul si tigara). Eu ma feresc de fasole, varza, mazare (pe care am incercat-o dar cred ca i-a dat gaze), bauturi acidulate si cofeina. O bucatica de cioco mai rontai cateodata dar numai dimineatza.

Tuchita, bun venit la noi si ma bucur ca iti place cartea aceea. Sper ca iti e de folos. Despre schimbat si papa: mie mi-a zis dr. pediatru ca ordinea trebuie sa fie schimbat si apoi mancarica. Daca mai face si in timpul mesei (mai ales ca primul lapte care vine e apos si tine de sete dar are si rol laxativ) o schimb iar. Pentru mine conteaza sa fie ea bine.....indiferent cati pappers folosesc.
Eu una ma simt flatata afland ca grupul nostru, al randunicilor, e asa de indragit. Bun venit si tie, Amira.

Naty, voiam sa te intreb: e mai bun Happy decat Pampers? Ca eu folosesc Pampers. Ce te-a determinat sa alegi Happy?

Luny, si bebelina mea tot asa doarme noaptea: mai intai doarme mai mult, o repriza cam de 4,5 sau 5 ore si apoi cate 2-3 ore. Uneori insa, cum a fost aseara, doarme mai intai 1,5h si abia apoi somnul mai lung.

Eu nu ma ingrijorez de nimic, ca doar sunt si ei niste mici omuleti nu robotzei si noi avem zile si zile...nu?
Cata vreme nu imi plange fara sa o pot consola eu sunt linitita. Pana acum am avut mare noroc ca intotdeauna am putut sa o linistesc...De cele mai multe ori imi plange de foame sau oboseala cand o schimb....dar cum o pun la tzitzi ii trece ca prin farmec Colici are f rar si o tin doar cate o secunda sau doua in care se inroseste si se screme..sau plange putin..apoi e senina...si linistita si apoi iar ... Noroc ca nu s-a intamplat des si nici nu a tinut mult, ca tare mila imi era de ea...
Eu nu stiu cum as face fatza daca as pati ca tine, Naty, sa planga ore intregi... Si nu ma refer la oboseala ce ti-o provoaca ci la faptul ca m-as topi mila si cred ca mi-ar fi si mie rau..fizic... Eu cred ca si voi la fel simtzitzi si tare greu trebuie sa va fie cand plang bebelusii asa de rau.

Mamip , condoleantze [rugaciune].

Voiam sa va mai intreb ceva. V-am auzit vb despre ragait. Eu de multe ori o adorm la san si apoi o pun in patut. Voi dupa ce ii hraniti pe bebei, daca ii leganati, urcati pe umar...nu le piere somnul? Eu ii fac asa doar cand vad ca are chef sa stea treaza dupa masa, altfel o pun usurel la ea in patut ...si o las sa doarma in continuare.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Am uitat sa ma laud ca duminica am implinit o luna si am facut tortulez si ne-am sarbatorit impreuna cu bunicii si o matusa.

Ma duc sa pun si poze.
Tuchita, ai sa vezi in poza aceea cu caruciorul ca si eu am aceeasi problema cu burta. Asta e... Nici mie nu-mi place dar nici nu ma stresez prea rau... La urma urmei am capatat-o primind cel mai de pretz dar din viatza mea... ...asa ca o consider un pretz mic pe langa ce mi-a fost daruit de Dumnezeu. Si apoi, in cateva luni scapam noi si de burtica si de alte depozite de grsime, nu?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

A plecat cutu la tara! Gata cu nebunia!Si nu in ultimul rind ma bucur sincer pentru el, ca are acolo o curte mare si libertate de miscare pe masura.
Mami de Amira, e vorba de un airdale terier.Eu una nu te sfatuiesc sa iti iei acum nici un animalut, ajunge puiul mic de om,zau!
Ciinele e bun mai tirziu,cred ca cel mai bine pe la 10-12 ani, pentru responsabilizarea pruncului.I-l iei ei, la cerere, de care vrea ea cu conditia sa aiba grija de el!Altfel (si asa, nu vezi?)pica in circa ta ca si cum ai mai avea inca un copil.Ca e destul de dificil sa ai grija de el:plimbat, splat, mincare, vaccinat,jucat.
Nu-i gluma, zau.
In alta ordine de idei,bine ai venit in rindurile rindunelelor!Eu am avut o prietena in liceu care se numea Amira, frumos nume si f rar.Sa-ti traiasca umflatica si sa se faca mare si frumoasa!
Am uitat sa va spun ceva f important: De ieri zimbeste Vaslica! Noi asa il alintam VASLICA! A tras ieri niste reprize de zimbareala de zile mari, pe care vad ca le-a repetat si azi...ce mai, domne!Am rezolvat-o si pe asta!Luni,
Stela, eu de carut nu prea stiu ce sa zic .Al nostru e Inglesina si are si landou si scoica pe care le pui tu cum vrei tu, cu fata in ce directie doresti.E super bun,eu sunt f multumita mai putin faptul ca scoica e cam grea.Nu stiu exact ce greutate are, dar mie asa mi se pare si eu nu sunt deloc firava.
Simo, nu esti singura cu bebe plingacios in leganel.Si Vaslica plinge de se invineteste dupa 3 min.Cred ca atit ii ia pina realizeaza unde se afla.E culmea ca il iau de acolo si il legan in brate si tace.Asa ca....Si eu, ca si tine sper ca ii va placea mai tirziu si ca se va da huta cam pina la majorat, de toti banii
Despre burta mea mare, eu si ea convietuim de multa vreme si ne-am obisnuit una cu cealaltaDar asta pentru ca nu ma misc , maninc seara toate mesele adunate intr-una singura, etcetc...Maninc de nervi, maninc de bucurie, maninc de placere, maninc de frustrare, maninc de plictiseala....eh, ce sa mai zic, muncesc din greu la burta mea
Cam asta ar fi
Va pupa big mama

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Sa bag si eu un mesaj scurt inainte sa culc printzul...am fost afara si
suntem amandoi lati, e asa cald si frumos afara..super vreme.

In primul rand, bun venit bebeilor noi de CristinaGoji, Floriio si Serry_ann, si multa fericire alaturi de parinti!!!

Kya, cand era Alex mic, pentru a da aerul afara mergea ft bine metoda lasatului pe scaun dintr-odata. Adica stai in picioare cu copilul in brate, si te lasi repede pe scaun. In felul asta aerul urca si iese. Sper ca ai inteles.

Adriuta, si ai mei ziceau ca sa nu ramana gras, dar dupa ce a plecat in picioare a slabit brusc(in sensul ca a devenit normal, nu mai era mega gras). O sa incerc azi sa o mai sun pe Zoze.

Maryb, felicitari pentru vestile bune!!!

Tocmai ce laudam vremea frumoasa, si acum s-a intunecat rau de tot si prevad o torentiala...

Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

elara ba da, asa patesc si eu cu ragaitul - adoarme la san si daca o pun pe umar ii piere somnul. Asa ca de multe ori o pun in patut asa cum e. O ragai doar daca nu doarme. Sau cand se trezeste.

LMA pentru lunisoara!

Nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebarea cu plimbarea?
please!
Cand ati scos voi copilul din casa prima data? Deodata mai mult sau progresiv?

Am 2 dr care mi-au spus lucruri total opuse, si mi-ar prinde bine experienta voastra.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput